MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Aaaaaa gerçekten mi ??? 🥰🥰🥰🥰 Çok ama çok sevindim senin adına yaaaaa vallaaa Allah'ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Senin hisseder gibi etiketlemen beni?♥️🥰🥰Amin canım benim çok teşekkür ederim inş hepimiz alalım artıkkk🥰❤️❤️❤️ Aralıkta negatif aldıktan sonra hemen histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı. Sonrasında 2 ay lucrin kullandm. Şimdi yüzdüm yüzdüm tam kuyruğundaym🥰 Sen ne durumdasın??

Senin hisseder gibi etiketlemen beni?♥️🥰🥰Amin canım benim çok teşekkür ederim inş hepimiz alalım artıkkk🥰❤️❤️❤️ Aralıkta negatif aldıktan sonra hemen histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı. Sonrasında 2 ay lucrin kullandm. Şimdi yüzdüm yüzdüm tam kuyruğundaym🥰 Sen ne durumdasın??
Yaaaaaa gerçekten çok ama çok sevindim kendim olacak gibi bi ara gittim geldim ben aklım burada kaldı hep kim ne yaptı nereye geldi falan diye sonra geri geldim 🤭🤭🤭 neler olmuş neler bende yeni ilaç kullanmaya başladım 11.de kontrole gidcem ne olup olacak bilmiyorum ❤️❤️❤️❤️

O kadar çok topik açtık binbir türlü topiklere katıldık ama malesef henüz mutlu sonu yakalayamadık 😕😕
şimdi ise yine yeniden deyip adımlar atıyoruzzz💃💃
hadi gelin kızlar yine emin adımlarla birlikte yürüyelim ne dersiniz...
🥰🥰 (buradan bütün tanıdıklarımız Allah'ın izni ile pozitif gördü darısı bizlere bu topikte olsun inşallah🌹🌹🌹🌹)

@Dfn1903
@Ufktugba
@Zecmel
@Katre_g
@Glz1

Sizlerde etiketleyin kızlar 💖💖💖💖💖
Yeni topiğin herkese hayırlı olsun inşallah 🤲🏼

İnşallah kuzum rabbim bekleyen herkese nasip eylesin 🤲🏼
Bende bi keseyi görebilsem kalp atışı duyabilsem rahatlayacağım 🌸
Onları da duyup görünce bu sefer sadece beklemekte zor gelecek ama 🥰🥰🥰🥰 bu anların tadını çıkarmaya bak düşünme çok güzel günler yakın inşallah 🌹🌹🌹

Onları da duyup görünce bu sefer sadece beklemekte zor gelecek ama 🥰🥰🥰🥰 bu anların tadını çıkarmaya bak düşünme çok güzel günler yakın inşallah 🌹🌹🌹
İnşallah o zamanlara bir geleyim de🤲🏼
Burada tanıdığım herkese her duamda yer veriyorum inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız 🤲🏼🤲🏼

İnşallah o zamanlara bir geleyim de🤲🏼
Burada tanıdığım herkese her duamda yer veriyorum inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız 🤲🏼🤲🏼
Allah razı olsun gülüm Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimiz adına inşallah 🌺🌺🌺 yer Gök dua arasında kimin duası kabul olur bilemeyiz ama Allah duasız da bırakmasın bizleri 🥳💖

Bebeğiniz varmı 😍 o zaman tecrübelerinizi anlatır mısınız
Bebeğim 4 yaşında pek hatırlamıyorum açıkçası belirti falan ama nar maydonoz kahve çay yasaktı somon balığı ve havuç suyu tavsiye etmişti doktor çamaşır suyu gibi kimyasallar kesinlikle yassktı kullandığım lavaboda onlara dikkat ediyorum şimdiki doktorum hiçbişey söylemedi malesef o zaman 2 embriyo taransfer edilmişti biri zayıftı zaten bi tanesi tuttu şükürler olsun😇 şimdi yine 17 yumurta ve yine 2 embriyo kaldı 2si de transfer edildi inşallahbunlar da tutmuştur🤲

Bebeğim 4 yaşında pek hatırlamıyorum açıkçası belirti falan ama nar maydonoz kahve çay yasaktı somon balığı ve havuç suyu tavsiye etmişti doktor çamaşır suyu gibi kimyasallar kesinlikle yassktı kullandığım lavaboda onlara dikkat ediyorum şimdiki doktorum hiçbişey söylemedi malesef o zaman 2 embriyo taransfer edilmişti biri zayıftı zaten bi tanesi tuttu şükürler olsun😇 şimdi yine 17 yumurta ve yine 2 embriyo kaldı 2si de transfer edildi inşallahbunlar da tutmuştur🤲
İnşallahh tutmuştur 🥰 🤲🤲 ben bugün baya stres yapıp ağladım hayırlısı diyorum artık 3. Denemem hiç pozitif görmedim

X