- 2 Ocak 2018
- 198
- 177
- 31
Bana özel hiçbişey söylemediler ilk bebeğimde tüp bebek olduğu için tecrübelerimi kullanmaya çalışıyorumNe yapıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana özel hiçbişey söylemediler ilk bebeğimde tüp bebek olduğu için tecrübelerimi kullanmaya çalışıyorumNe yapıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz
Size özel bişe söylediler miNe yapıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz
Bebeğiniz varmı o zaman tecrübelerinizi anlatır mısınızBana özel hiçbişey söylemediler ilk bebeğimde tüp bebek olduğu için tecrübelerimi kullanmaya çalışıyorum
Hayır söylemediler bende duyduklarımı yapmaya çalışıyorumSize özel bişe söylediler mi
Ayy utandırma beni ayoolll,Aahahaah sana özelimiz hep açık biliyorsun beybi
Iron Butterfly yavrukuş sen napıyorsun şimdi?. Tüm yazılanları okuyamadım.yeni tedaviye başlıyor musun?
Canım merhaba evet başladım yarın sabah 9da çift embriyo transferim olacak inşKardelen060492 canısı ne durumlardasın sende başladın mı tedaviye
Oda sıcaklığında muhafaza ettim ben. Buzdolabına koymadım hiç.Tüp bebek iğnelerini kullanırken acaba Ganol f buzdolabinda mi tuttunuz devamlı hıc dışarıda bir yere getirmek durumunda kalıp buz aküsüyle tasidinizmi acaba
Aaaaaa gerçekten mi ??? Çok ama çok sevindim senin adına yaaaaa vallaaa Allah'ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahCanım merhaba evet başladım yarın sabah 9da çift embriyo transferim olacak inş
Senin hisseder gibi etiketlemen beni?Amin canım benim çok teşekkür ederim inş hepimiz alalım artıkkk Aralıkta negatif aldıktan sonra hemen histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı. Sonrasında 2 ay lucrin kullandm. Şimdi yüzdüm yüzdüm tam kuyruğundaym Sen ne durumdasın??Aaaaaa gerçekten mi ??? Çok ama çok sevindim senin adına yaaaaa vallaaa Allah'ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Yaaaaaa gerçekten çok ama çok sevindim kendim olacak gibi bi ara gittim geldim ben aklım burada kaldı hep kim ne yaptı nereye geldi falan diye sonra geri geldim neler olmuş neler bende yeni ilaç kullanmaya başladım 11.de kontrole gidcem ne olup olacak bilmiyorumSenin hisseder gibi etiketlemen beni?Amin canım benim çok teşekkür ederim inş hepimiz alalım artıkkk Aralıkta negatif aldıktan sonra hemen histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı. Sonrasında 2 ay lucrin kullandm. Şimdi yüzdüm yüzdüm tam kuyruğundaym Sen ne durumdasın??
Yeni topiğin herkese hayırlı olsun inşallahO kadar çok topik açtık binbir türlü topiklere katıldık ama malesef henüz mutlu sonu yakalayamadık
şimdi ise yine yeniden deyip adımlar atıyoruzzz
hadi gelin kızlar yine emin adımlarla birlikte yürüyelim ne dersiniz...
(buradan bütün tanıdıklarımız Allah'ın izni ile pozitif gördü darısı bizlere bu topikte olsun inşallah)
@Dfn1903
@Ufktugba
@Zecmel
@Katre_g
@Glz1
Sizlerde etiketleyin kızlar
Amin cici anne şans getir bizeYeni topiğin herkese hayırlı olsun inşallah
İnşallah kuzum rabbim bekleyen herkese nasip eylesinAmin cici anne şans getir bize
Onları da duyup görünce bu sefer sadece beklemekte zor gelecek ama bu anların tadını çıkarmaya bak düşünme çok güzel günler yakın inşallahİnşallah kuzum rabbim bekleyen herkese nasip eylesin
Bende bi keseyi görebilsem kalp atışı duyabilsem rahatlayacağım
İnşallah o zamanlara bir geleyim deOnları da duyup görünce bu sefer sadece beklemekte zor gelecek ama bu anların tadını çıkarmaya bak düşünme çok güzel günler yakın inşallah
Allah razı olsun gülüm Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimiz adına inşallah yer Gök dua arasında kimin duası kabul olur bilemeyiz ama Allah duasız da bırakmasın bizleriİnşallah o zamanlara bir geleyim de
Burada tanıdığım herkese her duamda yer veriyorum inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız
Yaaaa geldiğine çok sevindimm inşallah toparlamışsındır kendini ve yolumuz uzun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Ben normalde bu adetime başlıcaktım ama 1 ay daha kendime zaman verdim öbür aya inşallah
Bebeğim 4 yaşında pek hatırlamıyorum açıkçası belirti falan ama nar maydonoz kahve çay yasaktı somon balığı ve havuç suyu tavsiye etmişti doktor çamaşır suyu gibi kimyasallar kesinlikle yassktı kullandığım lavaboda onlara dikkat ediyorum şimdiki doktorum hiçbişey söylemedi malesef o zaman 2 embriyo taransfer edilmişti biri zayıftı zaten bi tanesi tuttu şükürler olsun şimdi yine 17 yumurta ve yine 2 embriyo kaldı 2si de transfer edildi inşallahbunlar da tutmuşturBebeğiniz varmı o zaman tecrübelerinizi anlatır mısınız
İnşallahh tutmuştur ben bugün baya stres yapıp ağladım hayırlısı diyorum artık 3. Denemem hiç pozitif görmedimBebeğim 4 yaşında pek hatırlamıyorum açıkçası belirti falan ama nar maydonoz kahve çay yasaktı somon balığı ve havuç suyu tavsiye etmişti doktor çamaşır suyu gibi kimyasallar kesinlikle yassktı kullandığım lavaboda onlara dikkat ediyorum şimdiki doktorum hiçbişey söylemedi malesef o zaman 2 embriyo taransfer edilmişti biri zayıftı zaten bi tanesi tuttu şükürler olsun şimdi yine 17 yumurta ve yine 2 embriyo kaldı 2si de transfer edildi inşallahbunlar da tutmuştur