MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhabalar benim de 3. Günüm 2 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci gün hafif pembe kahverengimsi kanama oldu çok endişeleniyorum hiçbir belirti de yok sizde belirti falan var mı nasıl gidiyor
Bana leke gelebilir demişti gelmeyedebilir demişti doktor , inşallah tutunuyordur bebişiniz 🥰🥰❤️❤️

5 saat kadar yol gideceğiz ama doktorum kesinlikle çıkmayın buz aküsü de fayda etmez diyor ama çok önemli bir durumdan dolayıda gitmem gerekiyor hem akü aldım 8 tane ayrıca buzluk çantası da var ona koyacağım erimez bile ama doktorum gitme diye ısrar edince çok arada kaldık ne yapacağımızı şaşırdık valla

Doktorlar belirti aramayın diyor önceki denemelerimde birsürü belirti vardı negatif oldu , stres yapmamaya çalışalım biz gerisi Allah a kalmış tutar veya tutmaz , inşallah tutar ama 😁🥰🥰🥰❤️❤️❤️
Ya yatarak zaman geçmiyo zaten ki hep aklımdatutar mı acaba sorusu

5 saat kadar yol gideceğiz ama doktorum kesinlikle çıkmayın buz aküsü de fayda etmez diyor ama çok önemli bir durumdan dolayıda gitmem gerekiyor hem akü aldım 8 tane ayrıca buzluk çantası da var ona koyacağım erimez bile ama doktorum gitme diye ısrar edince çok arada kaldık ne yapacağımızı şaşırdık valla

Merhaba,
Kalem seklinde olani kullaniyorsunuz sanirim.
Kalem olan kullanima hazirdir ve soguk zincirinde tutulmasi gerekir.
Ancak diger bir modeli daha var onun,sivi ve toz ayri paketin icerisinde,kendin karistiriyorsun.
Onu soguk zincirde tutmaniza gerek yok.
Acilmamis paket ile dilediginiz saat yolculuk yapabilirsiniz.
Sadece karisimi yapip,ilaci hazirladiktan sonra buzdolabinin yumurtalik kismina koymaniz gerekir.
Belki bu kolaylik saglar size

Ya yatarak zaman geçmiyo zaten ki hep aklımdatutar mı acaba sorusu
Doktorum bana transfer günü dinlen sonra gez toz dedi , sizde çok yatmayın kan dolaşımı olmaz o şekil , arada gezin arada yatın yatarken kafanız daha aşağıda olsun ayaklara göre.bacaklarınızın ,ayağınızın altına 2 yastık katın 🥰🥰❤️❤️

Merhaba,
Kalem seklinde olani kullaniyorsunuz sanirim.
Kalem olan kullanima hazirdir ve soguk zincirinde tutulmasi gerekir.
Ancak diger bir modeli daha var onun,sivi ve toz ayri paketin icerisinde,kendin karistiriyorsun.
Onu soguk zincirde tutmaniza gerek yok.
Acilmamis paket ile dilediginiz saat yolculuk yapabilirsiniz.
Sadece karisimi yapip,ilaci hazirladiktan sonra buzdolabinin yumurtalik kismina koymaniz gerekir.
Belki bu kolaylik saglar size
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için evet ben toz olanı kullanıyorum 1050 lik daha ilacı dün akşam açtım ilk dozu vurdum yani karistirdim şuan sıvı halde dolapta bekliyor her akşam dozunu vuracaktım ondan çekerek olağan dışı bi durumdan dolayıda gitmem gerekiyor buz aküsüyle dolapta duran ilacı taşımam lazım malesef

Aahahaah sana özelimiz hep açık biliyorsun beybi :KK23:

Iron Butterfly Iron Butterfly yavrukuş sen napıyorsun şimdi?. Tüm yazılanları okuyamadım.yeni tedaviye başlıyor musun?
Devletteki son hakkımı da kullanmak istedim onun için ilaç kullanmaya başladım hayırla umutla ilerliyorum bakalım nasipse tamam ama değilse özelde bu sefer sil baştan yol izlemeye devam edeceğim 🥰🥰🥰🥰 umut hepimiz için var olsun ☘️

Devletteki son hakkımı da kullanmak istedim onun için ilaç kullanmaya başladım hayırla umutla ilerliyorum bakalım nasipse tamam ama değilse özelde bu sefer sil baştan yol izlemeye devam edeceğim 🥰🥰🥰🥰 umut hepimiz için var olsun ☘️
Yhaaa 😍 süper ben de senin adına sevimdim kuzum. İnş güzel haberler alalım bunay hepimiz 💜

Yhaaa 😍 süper ben de senin adına sevimdim kuzum. İnş güzel haberler alalım bunay hepimiz 💜
İnşallah 🤗🤗🤗 valla biraz umud gidiyor ama sonra böyle mesajlar olunca yine kelebek olası geliyor kalbimin inşallah yüzümüz güler bu sefer

X