- 12 Mart 2020
- 9.718
- 20.784
Ooo süper haber inşallah bu defa sağlıkla tutunur ve ilerler canmAmin güller güzeli amin
Hoşbulduk bebeeemmm yorgundum birz dinlendim geldim çok şükür hazırlıklara da başladık bakalım haftaya cuma kontrolüm var trasnfer tarihim belirlenecek inşallah
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk görüşme olacak ve bekleme yapacaksan adet öenmli değil bence gidip ön görüşme yapabilirsin ama gidip direk başlamak istersende adetli iken gitmen gerekir diyebiliriminşallah hakkında hayırlısı olur
İviiiiittt, yumurtasızgillerdenim ben ve tüm önerilere açığımYaaaaaaa çok çok çok ama çooookkkk sevindim inşallah hakkında hayırlısı olur senin amh sorunun mu vardı kuzum eğer öyleyse sana önerim olacak
Umudumuz hep var hamd olsunSağolasın canım, Amin inşallah inanıyorum olucak
Amin gülüm çok amin hemde çok umudum olmasada denemek istedim Allah'ım umudumuzu yeşertsin inşallahOoo süper haber inşallah bu defa sağlıkla tutunur ve ilerler canm
Özele gel hemenİviiiiittt, yumurtasızgillerdenim ben ve tüm önerilere açığım
Amin gülüm çok amin hemde çok umudum olmasada denemek istedim Allah'ım umudumuzu yeşertsin inşallah
Özele gel hemen
Özele beni de çağırdın sandım AhahahaAmin gülüm çok amin hemde çok umudum olmasada denemek istedim Allah'ım umudumuzu yeşertsin inşallah
Özele gel hemen
Sen her zaman özelsin baybiÖzele beni de çağırdın sandım Ahahaha
Umutlar hep baki Rabbim kolaylaştırsın canö
Tamm tatlımSen her zaman özelsin baybiyasakdır belki diye özelden öneride bulundum arkadaşa
Ya başta mesaj attım dedim yoğun kanama olunca haber verin dediniz ama bende sadece lekelenme oluyo bi terslik var diye normal olabilir böyle şeyler yoğun kanama başlayınca haber verin yine dediler. Sonra daha dayanamadım gittim acile anlattım sorunu baktı 3.5cm kist var ama önemli değil primolut yazdı bunu kullan adet olunca büyük ihtimalle geçer dedi. Tekrar tüp bebek doktoruna kontrol ettirirsin dedi. Sonra tüp bebek doktoruna haber verdim onlarda tedavi yöntemi uygun bizim içinde kanama başlayınca haber et dediler. İlacın bitmesine 5 gün kaldı sonra adeti beklicem lekelenme de Allahım çok şükür bitti yaa 17 gün falan sürdüAnladim canim dr la gorustunmu
Rabbim yardımcın olsun gülüm inşallah düzene girersin çok sıkıntı yapma kendineYa başta mesaj attım dedim yoğun kanama olunca haber verin dediniz ama bende sadece lekelenme oluyo bi terslik var diye normal olabilir böyle şeyler yoğun kanama başlayınca haber verin yine dediler. Sonra daha dayanamadım gittim acile anlattım sorunu baktı 3.5cm kist var ama önemli değil primolut yazdı bunu kullan adet olunca büyük ihtimalle geçer dedi. Tekrar tüp bebek doktoruna kontrol ettirirsin dedi. Sonra tüp bebek doktoruna haber verdim onlarda tedavi yöntemi uygun bizim içinde kanama başlayınca haber et dediler. İlacın bitmesine 5 gün kaldı sonra adeti beklicem lekelenme de Allahım çok şükür bitti yaa 17 gün falan sürdü
Tüp bebek iğnelerini kullanırken acaba Ganol f buzdolabinda mi tuttunuz devamlı hıc dışarıda bir yere getirmek durumunda kalıp buz aküsüyle tasidinizmi acabaHerkese merhaba. Biz de tüp bebek tedavi sürecine başladık. Hala yumurta büyütmek için iğne vurulma aşamasındayım. Bende amh düşüklüğü var. Daha önce 2 kez negatif sonuçlanan aşılamam oldu. Süreç gerçekten maddi manevi insanı yıpratıyor. Yorumları okudum da, benim gibi hisseden başkalarının da olduğuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Fazla ümit olunca, yere çakılınca çok canı yanıyor insanın.. Ama olumsuz da düşünmemek lazım, iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Tüp bebek iğnelerini kullanırken acaba Ganol f buzdolabinda mi tuttunuz devamlı hıc dışarıda bir yere getirmek durumunda kalıp buz aküsüyle tasidinizmi acaba
5 saat kadar yol gideceğiz ama doktorum kesinlikle çıkmayın buz aküsü de fayda etmez diyor ama çok önemli bir durumdan dolayıda gitmem gerekiyor hem akü aldım 8 tane ayrıca buzluk çantası da var ona koyacağım erimez bile ama doktorum gitme diye ısrar edince çok arada kaldık ne yapacağımızı şaşırdık vallaTaşıma durumum olmadı ama iki tane buz aküsü arasına koyarsan bişi olmaz heralde uzun süremi durucaksın gittiğin yerde
Merhabalar benim de 3. Günüm 2 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci gün hafif pembe kahverengimsi kanama oldu çok endişeleniyorum hiçbir belirti de yok sizde belirti falan var mı nasıl gidiyorMerhabaaa aranıza yeni katılıyorum bende dün transfer oldum ama dün gece istemeden sağa sola çok döndüm bazen ani şekilde de dönmüş olabilirim , sizce bir sıkıntı olur mu
Bende de ilk günüm karıncalanma batma oldu normaldir benceKızlar naptınız nasılsınız benim 1. Gün sol kasığıma bıçak batması gibi olup geçio yaşayan varmı kafam karıştı
Doktorlar belirti aramayın diyor önceki denemelerimde birsürü belirti vardı negatif oldu , stres yapmamaya çalışalım biz gerisi Allah a kalmış tutar veya tutmaz , inşallah tutar amaKızlar naptınız nasılsınız benim 1. Gün sol kasığıma bıçak batması gibi olup geçio yaşayan varmı kafam karıştı
Merhabalar benim de 3. Günüm 2 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci gün hafif pembe kahverengimsi kanama oldu çok endişeleniyorum hiçbir belirti de yok sizde belirti falan var mı nasıl gidiyor
Doktorlar belirti aramayın diyor önceki denemelerimde birsürü belirti vardı negatif oldu , stres yapmamaya çalışalım biz gerisi Allah a kalmış tutar veya tutmaz , inşallah tutar amaMerhabalar benim de 3. Günüm 2 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci gün hafif pembe kahverengimsi kanama oldu çok endişeleniyorum hiçbir belirti de yok sizde belirti falan var mı nasıl gidiyor