MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ooo süper haber inşallah bu defa sağlıkla tutunur ve ilerler canm

Yaaaaaaa çok çok çok ama çooookkkk sevindim inşallah hakkında hayırlısı olur senin amh sorunun mu vardı kuzum eğer öyleyse sana önerim olacak
İviiiiittt, yumurtasızgillerdenim ben ve tüm önerilere açığım

Anladim canim dr la gorustunmu
Ya başta mesaj attım dedim yoğun kanama olunca haber verin dediniz ama bende sadece lekelenme oluyo bi terslik var diye normal olabilir böyle şeyler yoğun kanama başlayınca haber verin yine dediler. Sonra daha dayanamadım gittim acile anlattım sorunu baktı 3.5cm kist var ama önemli değil primolut yazdı bunu kullan adet olunca büyük ihtimalle geçer dedi. Tekrar tüp bebek doktoruna kontrol ettirirsin dedi. Sonra tüp bebek doktoruna haber verdim onlarda tedavi yöntemi uygun bizim içinde kanama başlayınca haber et dediler. İlacın bitmesine 5 gün kaldı sonra adeti beklicem lekelenme de Allahım çok şükür bitti yaa 17 gün falan sürdü

Rabbim yardımcın olsun gülüm inşallah düzene girersin çok sıkıntı yapma kendine

Tüp bebek iğnelerini kullanırken acaba Ganol f buzdolabinda mi tuttunuz devamlı hıc dışarıda bir yere getirmek durumunda kalıp buz aküsüyle tasidinizmi acaba

Taşıma durumum olmadı ama iki tane buz aküsü arasına koyarsan bişi olmaz heralde uzun süremi durucaksın gittiğin yerde
Tüp bebek iğnelerini kullanırken acaba Ganol f buzdolabinda mi tuttunuz devamlı hıc dışarıda bir yere getirmek durumunda kalıp buz aküsüyle tasidinizmi acaba

Kızlar naptınız nasılsınız benim 1. Gün sol kasığıma bıçak batması gibi olup geçio yaşayan varmı kafam karıştı

Taşıma durumum olmadı ama iki tane buz aküsü arasına koyarsan bişi olmaz heralde uzun süremi durucaksın gittiğin yerde
5 saat kadar yol gideceğiz ama doktorum kesinlikle çıkmayın buz aküsü de fayda etmez diyor ama çok önemli bir durumdan dolayıda gitmem gerekiyor hem akü aldım 8 tane ayrıca buzluk çantası da var ona koyacağım erimez bile ama doktorum gitme diye ısrar edince çok arada kaldık ne yapacağımızı şaşırdık valla

Merhabaaa aranıza yeni katılıyorum bende dün transfer oldum ama dün gece istemeden sağa sola çok döndüm bazen ani şekilde de dönmüş olabilirim , sizce bir sıkıntı olur mu
Merhabalar benim de 3. Günüm 2 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci gün hafif pembe kahverengimsi kanama oldu çok endişeleniyorum hiçbir belirti de yok sizde belirti falan var mı nasıl gidiyor

Kızlar naptınız nasılsınız benim 1. Gün sol kasığıma bıçak batması gibi olup geçio yaşayan varmı kafam karıştı
Doktorlar belirti aramayın diyor önceki denemelerimde birsürü belirti vardı negatif oldu , stres yapmamaya çalışalım biz gerisi Allah a kalmış tutar veya tutmaz , inşallah tutar ama

Merhabalar benim de 3. Günüm 2 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci gün hafif pembe kahverengimsi kanama oldu çok endişeleniyorum hiçbir belirti de yok sizde belirti falan var mı nasıl gidiyor
Doktorlar belirti aramayın diyor önceki denemelerimde birsürü belirti vardı negatif oldu , stres yapmamaya çalışalım biz gerisi Allah a kalmış tutar veya tutmaz , inşallah tutar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…