Maddi ,manevi , psikolojik olarak o kadar yorucu ki Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin bu günlerimizi .Aynen öyle gülüm bende bi çöküş yaşadım sebepsiz ama iyiyim şimdi hamd olsun Allah a yolumuz çok uzun çokda yorucu ama inşallah şafak yakın olur
Aaa sende mi bende de çıktı 2 kere ertelendi transfer benimde solda sen nasıl anladınIron Butterfly Ben geldim ve senin dondugunede cok sevindim ben suan regl bekliyorum. Sol tarafimda kist vardi dr yasmin verdi sali gunu ilacim bitti. Regl basladiginda transfer icin gidicen
Ben çok üzülmüştüm o zaman valla sonradan toparlamak zor oluyor hem ruhen hemde bedenen Allah'ım hayırlı kapılar açsın hepimiz içinMaddi ,manevi , psikolojik olarak o kadar yorucu ki Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin bu günlerimizi .
Tedavi ,protokol değişikliği ile inşallah olumlu sonuç alırsınız kuzum bu sefer .
Biz tuttuğunu gördük az da olsa hamile kalabildim o hormon değişikliklerini yaşadım .
Rabbim tekrardan sağlıklısı ni nasip etsin inşallah
Şey demiştim içimden en azından hamilelik duygusunu yaşayabileyim demiştim çok mu içten ettim duamı bilmiyorum ki .
Aynen canım tugbada senin gibi olmuş sanırım inşallh biran önce toparlanırsınız ikinizdeAaa sende mi bende de çıktı 2 kere ertelendi transfer benimde solda sen nasıl anladın
Basladim basladim insallah sifa olurÇok stres iyi değil gülüm yaaa sakin inşallah herşey yoluna girecek kürleri kullanmaya başladın mı nasılaklım sürekli sende var yaaa
Evet canim gecen ay regl 2. Gunu transfer icin dr a gittim sol tarafta 2 tane kist gordu bu ay ilac kullan onumuzdeki ay transfer yapalim dedi bekliyorum isteAaa sende mi bende de çıktı 2 kere ertelendi transfer benimde solda sen nasıl anladın
İnşallah canım inşallahBasladim basladim insallah sifa olur
Evet tok karnina olanin 1 tanesi cok fenaİnşallah canım inşallahtatları nasıl acimsi tatlı karısını demi
Ben normalde bugün gidip hormon tahlili vermem gerekiyordu grip oldum diye gidemedim sen başladın adette olursan gidip kan vermeyi unutma inillah etkisini görürsün çok sevinirim valla senin adınaEvet tok karnina olanin 1 tanesi cok fena
Hoşgeldin gızz asıl sen nerelerdesin
Amin güller güzeli aminİnşallah hep birlikte bu topiği hamileler topiğine çeviririz
Hoşbulduk bebeeemmm yorgundum birz dinlendim geldim çok şükür hazırlıklara da başladık bakalım haftaya cuma kontrolüm var trasnfer tarihim belirlenecek inşallahHoşgeldin gızz asıl sen nerelerdesin
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk görüşme olacak ve bekleme yapacaksan adet öenmli değil bence gidip ön görüşme yapabilirsin ama gidip direk başlamak istersende adetli iken gitmen gerekir diyebilirimMerhaba kızlar konunuzu üstte görünce yazmak istedim şuan düşünüyordum tam. Tüp bebeğe ön görüşmeye gidicem. Ama hemen tedaviye başlamıcam. Bir görüşme yapıp 1 2 ay dinlenip sonra başlarım nasip olursa diye düşünüyorum. Adetlimi gitmek gerekiyor adet yeni geçmiş olsa farkedermi
Çok teşekkürler Canım. Haftaya gitmeyi planlıyordum bugün regl oldum. O yüzden merak ettim. benim tekrarlayan kayıplarım var. Yeni çatlatma iğnesi oldum bu ay. Onun için hem dinlenmek istiyorum bir kaç ay. Ama biryandan da tüp bebek uzmanıyla görüşeyim. Bu kayıplarla ilgili yapılması gereken birşeyler varsa bu bekleme sürecinde onları yaparız diye düşündüm. Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. En güzel şekilde meleklerimiz gelsinAmin güller güzeli amin
Hoşbulduk bebeeemmm yorgundum birz dinlendim geldim çok şükür hazırlıklara da başladık bakalım haftaya cuma kontrolüm var trasnfer tarihim belirlenecek inşallah
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk görüşme olacak ve bekleme yapacaksan adet öenmli değil bence gidip ön görüşme yapabilirsin ama gidip direk başlamak istersende adetli iken gitmen gerekir diyebiliriminşallah hakkında hayırlısı olur
Benim lekelenmem oldu adet olmadımEvet canim gecen ay regl 2. Gunu transfer icin dr a gittim sol tarafta 2 tane kist gordu bu ay ilac kullan onumuzdeki ay transfer yapalim dedi bekliyorum iste
Çok çok geçmiş olsun kayıplarınız içinÇok teşekkürler Canım. Haftaya gitmeyi planlıyordum bugün regl oldum. O yüzden merak ettim. benim tekrarlayan kayıplarım var. Yeni çatlatma iğnesi oldum bu ay. Onun için hem dinlenmek istiyorum bir kaç ay. Ama biryandan da tüp bebek uzmanıyla görüşeyim. Bu kayıplarla ilgili yapılması gereken birşeyler varsa bu bekleme sürecinde onları yaparız diye düşündüm. Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. En güzel şekilde meleklerimiz gelsin
Anladim canim dr la gorustunmuBenim lekelenmem oldu adet olmadım
HellllllööööO kadar çok topik açtık binbir türlü topiklere katıldık ama malesef henüz mutlu sonu yakalayamadık
şimdi ise yine yeniden deyip adımlar atıyoruzzz
hadi gelin kızlar yine emin adımlarla birlikte yürüyelim ne dersiniz...
(buradan bütün tanıdıklarımız Allah'ın izni ile pozitif gördü darısı bizlere bu topikte olsun inşallah )
Dfn1903
U Ufktugba
Z Zecmel
Katre_g
Glz1
Sizlerde etiketleyin kızlar
Yaaaaaaa çok çok çok ama çooookkkk sevindim inşallah hakkında hayırlısı olur senin amh sorunun mu vardı kuzum eğer öyleyse sana önerim olacakHellllllöööö
Ben de tedaviye başladım tekrar kuzum. Pazartesi günü bir aksilik olmazsa yumurta toplamam var. Bana şans dileyin
Sen de hoşgeldin, bende de dönemsel bir çökül olmuştu ama hayat bu toparlanıp devam ediyoruz. Hiç ağzının tadını bozma, sorunlara çözüm bir şekilde bulunur
Sağolasın canım, Amin inşallah inanıyorum olucakÇok çok geçmiş olsun kayıplarınız içinAllah'ım zorluklarımızı biliyor ve görüyor inşallah bizleride umudumuz kaybolmadan neşelendirir