MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

haftaya Antalyaya gelcezz bızde tatıl ıcın,
havalar nasılll :)
Ben Antalyada yaşamıyorum canım ama tedavi için çok sık gelip gidiyorum Antalya bana 1 buçuk saatlik bir mesafede ama Nisan sonu gittiğimde baya bir sıcaktı konyaaltında falan sezon açılmıştı herkes denizdeydi şimdi daha da sıcaktır heralde

benımde aılem ıskenderun- Adana tarafındalar, sıcakmıs baya.
ınsallaahh cok guzel olur sonucun yazı hamıle gecırırsın saglıkla bebegını kucagına alırsın
bızde evrakları tamamlayıp temmuz sonu baslamayı dusunuyoruz nasıp ıolursa

Bence normal canim ben 23 subatta opu olmuştum,28subatta adet oldum,benim kanamam da baya yogundu,ağrili degildi ama,opudan sonra cabuk adet olmak iyi demisti doktorum.

Hanimlar daha önce tüp bebek yaptirip kimyasal gebelik geçiren oldu mu? Sebepleri neler, tüpte sıvı birikimi şüphesi vardi ve çikolata kisti var ben de sebep bunlar olabilir mi ya da genetik mi oluyor daha çok sebebi?
Merhaba. Benim de ilk transferim kimyasal ile sonuçlandı. Bu tüp bebekte de doğal gebeliklerde ilkinde çok sık rastlanan bir durum dedi bana doktorum. Kist ve genetik sebepler de olabilir tabii. Bana histeroskopi yapıldı. Bir de bazı kan testlerş uygulandı

İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Bizde normalde ocak ayında başlicaktık işden dolayı nisana kaldı dedik bunda da vardır bir hayır Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Bence normal canim ben 23 subatta opu olmuştum,28subatta adet oldum,benim kanamam da baya yogundu,ağrili degildi ama,opudan sonra cabuk adet olmak iyi demisti doktorum.
Bende 24 ünde opu oldum, 6 sında adet oldum normal adet tarihim 15-18 arasıydı. O kadar ilaçtan bünyem şaştı resmen. Birde ben süt hormonu için ilaç kullanıyorum o düşmeden transfer etmezler diye düşünüyorum

Siddetle tavsiye ederim.bi görüşün zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız ❤ insallah sizlerede nasip eder rabbim.❤❤
Canimmm selam.
Bahcecide Ebru hanım.degil.mi?
Raporlu tüp Bebek yapıyor mu acaba bilgin var mı?
Benim iki negatif aşılamam var raporlu tüp Bebek düşünüyoruz da merak ettim

Canım selam.
Ebru hanım raporlu tüp Bebek yapiyr mu acaba benim.iki negatif aşılamam var o yüzden mersk ediyorum.
Raporlu yaptırmak istiyorum.
Sen memnun kaldın değil mi?
Kaç bin TL.tuttu ortalama

Iletisime gecerseniz net.ogrenebilirsiniz
Yarın ariycam kuzum.
Bende koç üniversitesi iki aşılama oldum negatif geçen sene.
Tüp bebek içinn Kararsızım.
Ebru hanımı çok duydum yarın ariycam bakalım.
Sen ortalama kaç bin ödedin canım.
Memnun kaldın değil mi

Bebişim doktorun kim?

Memnun kaldim tabiki bahceci bu isin ustasi bana göre ilaclar kişiden kisiye degisiyor ona gore fiyatta degisiyo bu benim 2.denemem ortalama bi 30bin odemisimdir ilac.dahil ekstra.histereskopi tarzı islemler olursa ayri fiyatlandiriliyor onlarda

bende koç unv. de asılama oldum doktorum Barış Ata,
ama kendısı artık cogunlukla yurtdısında semınerde vs olyormus o yuzden bakalım bır de bahcecı ıle goruseyım dedım.
once koc ta raporumu cıkarayım dıyorum.
sonucun guzel olmus kuzum, çok mutlu oldum.
Allahım tamamına erdırsın

Burçak Erzik canım. Fulyada muayenehanesi ama rapor geçmiyor sormuştum başka bi arkadaş için, o yüzden sesim çıkmadı sana.. yoksa şiddetle önerirdim
anladım bebegımm,
hadı ınsallaahh sonucun cok guzel olsun yaa, nasıl gectı dun gıttın dımı ?

anladım bebegımm,
hadı ınsallaahh sonucun cok guzel olsun yaa, nasıl gectı dun gıttın dımı ?
Evet 10-12 tane yumurta büyüyor, ilaç hepsine etki etmiş valla çok şükür.. ama halsizleştim, kemiklerim kasıklarım ağrımaya başladı.. yarın ve cuma da gidicem.. ptesi toplama..
2 günde bir gitmek zorluyor bir de ilk günler farketmedim ama artık bi yorgunluk çökmeye başladı, sanki grip gibi genel bişey.. ne kadar evine yakın o kadar iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…