Hayirli olsun canim,sağlikli olsun,saglikla ilerlesinDoktora gittim tek kese görünüyor ikiz değilmiş1 hafta sonra kalp atışı İÇİN çağırdı bakalım Rabbim sağlıkla ilerlemeyi kucağıma almayı nasip eder İnşaallah
Amin kuzum İnşaallahHayirli olsun canim,sağlikli olsun,saglikla ilerlesin
Amin kuzum İnşaallahSenin ne zaman kontrol ?
Bugun 16.gunumdu 16.44813.gunde 5700 lerde cikti,2 hafta sonraya gun verdi bana,deger iyi dedi.sorun cikarsa haberlesecegiz artikAmin kuzum İnşaallahSenin ne zaman kontrol ?
Sen keseyi gördün mü ?Bugun 16.gunumdu 16.44813.gunde 5700 lerde cikti,2 hafta sonraya gun verdi bana,deger iyi dedi.sorun cikarsa haberlesecegiz artik
Yok cnm,19 na randevu verdiSen keseyi gördün mü ?
Tuplerde sivi birikmesi var ise zaten gebelik olusmuyor olusursada ya dis gebelik olur ya da bebek tutunamadan duser dedi doktor.yani bendede bu durum soz konusu hem cikolata kisti var hemde tupde sivi birikimi.allah hepimizin sifasini versin.Hanimlar daha önce tüp bebek yaptirip kimyasal gebelik geçiren oldu mu? Sebepleri neler, tüpte sıvı birikimi şüphesi vardi ve çikolata kisti var ben de sebep bunlar olabilir mi ya da genetik mi oluyor daha çok sebebi?
Sen hangi hastaneye gidiyorsun niye hep geç tarihe veriyorlar sanırım sen direk kalp atışına gideceksinYok cnm,19 na randevu verdi
Bende bahçeci de dr mra da tedavi oldumEngin oral,ozel muayehanesine gidiyorum,islemlerin hepsi bahcecide oldu.ben de cerkezkoydeyim,b.ihtimal kalp atisina gidecegim canimayy iyi hadi az kalmıs,corluda mi devam edeceksin sonra istanbula devam mi?
Eşim bıraktı hapı o da a proxymen kullanmıştıBizimde sayı 8milyondu en son 90milyona çıktı.
Hız 15ten 35e .
Şuan hala antulus diye bir hap kullanıyor eşim
anladım canım,Eşim bıraktı hapı o da a proxymen kullanmıştı
İyiyim canım sen nasılsın? Biz şu an tüp bebek sürecindeyiz canım, 24 nisanda yumurta toplandı, şu an opu sonrası ilk adetim. İkinci adette merkezi arıcam transfer sürecine giricez inşallahCanımm merhaba nasılsın.
Sürecin nasıl.gidiyor.
Bız çok.benziyoruz sanki ben yazmışım gibi hissettim. Benimde.esimde sperm hız sorunu var.birde sayı az
Bizimde aynı süreç iki aşılama, biri kimyasal.
İki yumurta takibi olumsuz.
Artık tüp Bebek düşünüyoruz ❤
Sen ne durumdasın canım
İnşallah canım bizde hareket sorunu devam ediyordu hatta eşim bu süreçte sigarayı da bıraktıanladım canım,
ınsallaahh bızde guzel sonuclar alırız,
çok sukur bende ıyıyım canım,İyiyim canım sen nasılsın? Biz şu an tüp bebek sürecindeyiz canım, 24 nisanda yumurta toplandı, şu an opu sonrası ilk adetim. İkinci adette merkezi arıcam transfer sürecine giricez inşallah
bızımkı sıgara da ıcmıyor, alkolde yok ama,hız ancak 35 oldu.İnşallah canım bizde hareket sorunu devam ediyordu hatta eşim bu süreçte sigarayı da bıraktı
İnşallah canım. Seninde inşallah yumurtaların güzelce gelişir sana can olur. Hangi şehirde tedavi görüyorsunuz pekiçok sukur bende ıyıyım canım,
bızde hazıran temmuz gıbı görüşmeye gideceğiz,
ne gzüel yumrutaların toplanmıs senın baya surecı atlatmıssın,
inşallaahh saglıklı yavrular olup,tutunsunlar
İnşallah canım. Benim zaten süt hormonum baya yüksek geldi bu da hamile kalmaya engelmiş hamile kalsan bile düşükle sonuçlanırmış şu an ilaç tedavisi görüyorum düşmesi içinbızımkı sıgara da ıcmıyor, alkolde yok ama,hız ancak 35 oldu.
bakalım dıger ay bı test vercez ne durumda suan hıc bılmıyorum umarı düşmemiştir.
ınsallaahhh canımm,İnşallah canım. Seninde inşallah yumurtaların güzelce gelişir sana can olur. Hangi şehirde tedavi görüyorsunuz peki
Antalya canımınsallaahhh canımm,
ıstanbuldayım ben kuzum sen?