Ben de birazdan kan vermeye gidecem hayırlısı inşallah diyelim.Adige hanım tebrik ediyorum sizi.sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebeğiniz olur inşallah.Ben de az once kan verdim ogleden sonra alicam sonucu, pek umidim yok ama hayirlisi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de birazdan kan vermeye gidecem hayırlısı inşallah diyelim.Adige hanım tebrik ediyorum sizi.sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebeğiniz olur inşallah.Ben de az once kan verdim ogleden sonra alicam sonucu, pek umidim yok ama hayirlisi bakalim
Sana da hayirli haberler insallahadige acti sabahi full cekeriz insallahBen de birazdan kan vermeye gidecem hayırlısı inşallah diyelim.Adige hanım tebrik ediyorum sizi.sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebeğiniz olur inşallah.
Sağlıkla gelsin annesiValla ilk gunden beri kasık agrım var canım gögüs uclarım kaşınıyordu ust baldırımdan bırı tutuyor sankı kasıklarımı asag cekıyor gibiydi
Canım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallahBen de birazdan kan vermeye gidecem hayırlısı inşallah diyelim.Adige hanım tebrik ediyorum sizi.sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebeğiniz olur inşallah.
Umut her zaman var canım , hiç öyle düşünmeBen de az once kan verdim ogleden sonra alicam sonucu, pek umidim yok ama hayirlisi bakalim
Insallah canimUmut her zaman var canım , hiç öyle düşünme
Güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaaa eee basbaya pozitif buuucanim gozun aydiiiiiin❤❤
Tesekkur ederm inşallahSağlıkla gelsin annesi
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah darısı hepimizin başına
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah darısı hepimizin başına
Olur olur insallahhemen belirdi dimi cizgiler 5 dakika icinde?Cok teşekkür ederim evet ya bana da oyle geldı ama halen korkuyorum kanda olmazsa die
Canım gözün aydın çok güzel net bir sonuç
Olur olur insallahhemen belirdi dimi cizgiler 5 dakika icinde?
Canım gözün aydın çok güzel net bir sonuç
Erken gebelik testımı
Birde kaçıncı gün embriyosu
Kaçıncı gün test yapmış oldun
Yaptığın test erken gebelik testımıCanım kacıncı gun bılmıyorum 4aa kalıtesı 13 nisan transfer oldum 22 nisan kan test gunum.. ilk testım pazartesi yaptım diğerini bugun sabah yaptım
Ohooo daha ne olsun tatlim o zamanbenimki gibi 6 saat sonra çikmamişgözun aydin hic stres yapma bu kanda da sana guzel sonuclar verir maşallahEvet canım hemen belırdı
Yaptığın test erken gebelik testımı
Ohooo daha ne olsun tatlim o zamanbenimki gibi 6 saat sonra çikmamişgözun aydin hic stres yapma bu kanda da sana guzel sonuclar verir maşallah
İnşallah ben testimi verdim öğlene doğru çıkar bugün hepimiz full pozitif görürüz Aminnn inşallahSana da hayirli haberler insallahadige acti sabahi full cekeriz insallah