MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

geçmiş olsun ya hassas olunca böyle morarma olabiliyor . transfer sonrası bana sadece bir iğne verildi fitil corasprin ve estrofem devam dendi. neden herkes her gün iğne vuruluyor

Ben transferden önce başladım kan sulandırıcı ve progeston iğnesine hergün kullandım dün bitti iğnelerim.
Aynı şekilde ecopirim estroferm ve progeston fitilide kullandım.
Muhakkak bi eksikliğim olduğu içindir.
Teşekkür ederim benim derimde ince hassas belki. O yüzden morarma oldu.

HANIMLAR şiddetli kabızlık için öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım hergün komposto ( kayısı) iç mutlaka ve kuru kayısı ye , kefir de içebilirsin canım
ha işte onlar bizi strese koydukları için biz de deli gibi belirti arar olduk ağzına sağlık gerçekten böyle. sen ne yaptın sürecin nasıl gidiyor canım
Aynen canım
Tek başımıza olsak belki daha rahat geçireceğiz sürecimizi
Benimde kontrolüm var canım
Haftaya transfer yaparız dedi hoca geçen gittiğimde
Estoferm corasprin folik asit kullanıyorum şimdilik
Çok heyecanlı yaa
teşekkür ederim canım . bu sabah kabız oldum çok kötü hissettim keşke öncesinden bunu alsaydım transfere bir zararı olur mu kabızlığın çok korkuyorum
Canım hiçbir zararı olmaz
Bak o transfer olan arkadaşlarımla hep görüşüyoruz biz
Onlarında biri kabız ama doktoru hiçbirşey olmaz demiş için rahat olsun
Sen bugün kefir al muhakakkak ve yapabilirsen ya da yapanın varsa kayısı hoşafı yap iç kuzum
Eki Görüntüle 3050018

Son hali testlerın cuma hastaneye gitmeden son testım kaldı yapıcam gene
Canım neden elendim diyorsun
Resmen çizgi var bundaaa

Canım ben yine forumlardw okumuştum sanırım
Buz aküsü koymak iğneden hemen önce
O da iyi geliyormuş
Şifa olsun sana da

çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya hakikaten Allah gönlünüze göre versin ne diyim :)

çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya hakikaten Allah gönlünüze göre versin ne diyim :)
o ilaçalrı ben de kullanıyorum canım ve transfer sonrası da kullanacaksın . inan transfer sonrası çok daha farklı duygular başlıyor inşallah hayırlı müjdeli sonuçlar alırız hepimiz :)

bana da gaz geldi vallahi ben de mi yapsam acaba ya ayy çok heyecanlı gerçekten yüreğim hopluyor acaba test beklese de böyle çıkar mı kızlar

Hanimlar, gunaydin 3. Gün taze embriyo bugun 9. Gün transferin erken gebelik testi yaptim bana göre nehatif arkadasim hayali cizgi gordugunuz soyluyor siz be dersiniz umut var mi?

Eklentiler

• 20220418_105217.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 56

Ya bana da ilk oyle geldı ama bılemedım de gozlerımde astrımat oldugu ıcın netleştırememıstım 10-15 dk sonra baktım baya baya ikisinde de çizgi gorunuyor morda daha az ama pembe de goruluyor

Hanimlar, gunaydin 3. Gün taze embriyo bugun 9. Gün transferin erken gebelik testi yaptim bana göre nehatif arkadasim hayali cizgi gordugunuz soyluyor siz be dersiniz umut var mi?

Test gunun ne zaman 3. Gun embriyo su gec ıdrarde cıktıgını okumustum burada

Senin de canım benim
o ilaçalrı ben de kullanıyorum canım ve transfer sonrası da kullanacaksın . inan transfer sonrası çok daha farklı duygular başlıyor inşallah hayırlı müjdeli sonuçlar alırız hepimiz :)
Şimdiden anlayabiliyorum canım
Hem korku hem heyecan hem telaş
Hepsi bi arada
Canım biraz gölge gibi bişey görünüyor gibi ama bilemedim
Sen çıplak gözle daha rahat görüyormusun?
Bide biraz beklesin bakalım nasıl olacak?

Ya bana da ilk oyle geldı ama bılemedım de gozlerımde astrımat oldugu ıcın netleştırememıstım 10-15 dk sonra baktım baya baya ikisinde de çizgi gorunuyor morda daha az ama pembe de goruluyor
Kesinlikle çizgi var sende canım

Arkadaşlar yapmayın şu idrar testlerini. İlk denemem de kanda pozitif görünce dedim ki şu çift çizgiyi görmek istiyorum diye erken gebelik testi alıp yapmıştım negatif çıkmıştı. Bak diyorum kan testim pozitiftii. Bu testlerin yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek. İlk transferim dış gebelikle sonuçlandı maleseff. Şu anda 2.ci transferim gerçekleşti sonuç bekliyorum. O deneyimden sonra gidipte idrar testi yapmak asla içimden gelmiyor. Bak boş yere moralini bozma

net çizgi var burda olsa bile kamera olduğu için çözünürlüğü bozulurdu ama ona rağmen çizgin ben burdayım diyor :)

Test gunun ne zaman 3. Gun embriyo su gec ıdrarde cıktıgını okumustum burada
Persembe günü

senin sonucun ne zaman canım . geçmiş olsun bu arada

canım 3 gün embriyoları geç yansıyor diye biliyorum. herhangi bir belirtin var mı ? en sağlıklı sonuç zamanında kan testi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…