amiiinnnn .... ben test sonucu bekliyorum hayırlısıyla bu hafta :)Amiin hepimize hayirli guzel sonuclar versin inşallahsizin ne zaman sonuclar,islemler?
ayyy canım silik görünüyor vallahi
geçmiş olsun ya hassas olunca böyle morarma olabiliyor . transfer sonrası bana sadece bir iğne verildi fitil corasprin ve estrofem devam dendi. neden herkes her gün iğne vuruluyor
Canım hergün komposto ( kayısı) iç mutlaka ve kuru kayısı ye , kefir de içebilirsin canımHANIMLAR şiddetli kabızlık için öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Aynen canımha işte onlar bizi strese koydukları için biz de deli gibi belirti arar olduk ağzına sağlık gerçekten böyle. sen ne yaptın sürecin nasıl gidiyor canım
Canım hiçbir zararı olmazteşekkür ederim canım . bu sabah kabız oldum çok kötü hissettim keşke öncesinden bunu alsaydım transfere bir zararı olur mu kabızlığın çok korkuyorum
Canım neden elendim diyorsun
Canım ben yine forumlardw okumuştum sanırımBen transferden önce başladım kan sulandırıcı ve progeston iğnesine hergün kullandım dün bitti iğnelerim.
Aynı şekilde ecopirim estroferm ve progeston fitilide kullandım.
Muhakkak bi eksikliğim olduğu içindir.
Teşekkür ederim benim derimde ince hassas belki. O yüzden morarma oldu.
çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya hakikaten Allah gönlünüze göre versin ne diyim :)Canım hergün komposto ( kayısı) iç mutlaka ve kuru kayısı ye , kefir de içebilirsin canım
Aynen canım
Tek başımıza olsak belki daha rahat geçireceğiz sürecimizi
Benimde kontrolüm var canım
Haftaya transfer yaparız dedi hoca geçen gittiğimde
Estoferm corasprin folik asit kullanıyorum şimdilik
Çok heyecanlı yaa
Canım hiçbir zararı olmaz
Bak o transfer olan arkadaşlarımla hep görüşüyoruz biz
Onlarında biri kabız ama doktoru hiçbirşey olmaz demiş için rahat olsun
Sen bugün kefir al muhakakkak ve yapabilirsen ya da yapanın varsa kayısı hoşafı yap iç kuzum
Resmen çizgi var bundaaa
o ilaçalrı ben de kullanıyorum canım ve transfer sonrası da kullanacaksın . inan transfer sonrası çok daha farklı duygular başlıyor inşallah hayırlı müjdeli sonuçlar alırız hepimiz :)çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya hakikaten Allah gönlünüze göre versin ne diyim :)
bana da gaz geldi vallahi ben de mi yapsam acaba ya ayy çok heyecanlı gerçekten yüreğim hopluyor acaba test beklese de böyle çıkar mı kızlarCanım hergün komposto ( kayısı) iç mutlaka ve kuru kayısı ye , kefir de içebilirsin canım
Aynen canım
Çok heyecanlı yaa
Sen bugün kefir al muhakakkak ve yapabilirsen ya da yapanın varsa kayısı hoşafı yap iç kuzum
Resmen çizgi var bundaaa
Canım hergün komposto ( kayısı) iç mutlaka ve kuru kayısı ye , kefir de içebilirsin canım
Aynen canım
Çok heyecanlı yaa
Resmen çizgi var bundaaa
Hanimlar, gunaydin 3. Gün taze embriyo bugun 9. Gün transferin erken gebelik testi yaptim bana göre nehatif arkadasim hayali cizgi gordugunuz soyluyor siz be dersiniz umut var mi?
Senin de canım benimçok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya hakikaten Allah gönlünüze göre versin ne diyim :)
Şimdiden anlayabiliyorum canımo ilaçalrı ben de kullanıyorum canım ve transfer sonrası da kullanacaksın . inan transfer sonrası çok daha farklı duygular başlıyor inşallah hayırlı müjdeli sonuçlar alırız hepimiz :)
Canım biraz gölge gibi bişey görünüyor gibi ama bilemedimHanimlar, gunaydin 3. Gün taze embriyo bugun 9. Gün transferin erken gebelik testi yaptim bana göre nehatif arkadasim hayali cizgi gordugunuz soyluyor siz be dersiniz umut var mi?
Kesinlikle çizgi var sende canımYa bana da ilk oyle geldı ama bılemedım de gozlerımde astrımat oldugu ıcın netleştırememıstım10-15 dk sonra baktım baya baya ikisinde de çizgi gorunuyor morda daha az ama pembe de goruluyor
Arkadaşlar yapmayın şu idrar testlerini. İlk denemem de kanda pozitif görünce dedim ki şu çift çizgiyi görmek istiyorum diye erken gebelik testi alıp yapmıştım negatif çıkmıştı. Bak diyorum kan testim pozitiftii. Bu testlerin yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek. İlk transferim dış gebelikle sonuçlandı maleseff. Şu anda 2.ci transferim gerçekleşti sonuç bekliyorum. O deneyimden sonra gidipte idrar testi yapmak asla içimden gelmiyor. Bak boş yere moralini bozmaHanimlar, gunaydin 3. Gün taze embriyo bugun 9. Gün transferin erken gebelik testi yaptim bana göre nehatif arkadasim hayali cizgi gordugunuz soyluyor siz be dersiniz umut var mi?
net çizgi var burda olsa bile kamera olduğu için çözünürlüğü bozulurdu ama ona rağmen çizgin ben burdayım diyor :)Ya bana da ilk oyle geldı ama bılemedım de gozlerımde astrımat oldugu ıcın netleştırememıstım10-15 dk sonra baktım baya baya ikisinde de çizgi gorunuyor morda daha az ama pembe de goruluyor
Arkadaşlar yapmayın şu idrar testlerini. İlk denemem de kanda pozitif görünce dedim ki şu çift çizgiyi görmek istiyorum diye erken gebelik testi alıp yapmıştım negatif çıkmıştı. Bak diyorum kan testim pozitiftii. Bu testlerin yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek. İlk transferim dış gebelikle sonuçlandı maleseff. Şu anda 2.ci transferim gerçekleşti sonuç bekliyorum. O deneyimden sonra gidipte idrar testi yapmak asla içimden gelmiyor. Bak boş yere moralini bozma
Persembe günüTest gunun ne zaman 3. Gun embriyo su gec ıdrarde cıktıgını okumustum burada
senin sonucun ne zaman canım . geçmiş olsun bu aradaArkadaşlar yapmayın şu idrar testlerini. İlk denemem de kanda pozitif görünce dedim ki şu çift çizgiyi görmek istiyorum diye erken gebelik testi alıp yapmıştım negatif çıkmıştı. Bak diyorum kan testim pozitiftii. Bu testlerin yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek. İlk transferim dış gebelikle sonuçlandı maleseff. Şu anda 2.ci transferim gerçekleşti sonuç bekliyorum. O deneyimden sonra gidipte idrar testi yapmak asla içimden gelmiyor. Bak boş yere moralini bozma
Biraz daha bekle canımPersembe günü
Cuma transferin 11.gunu o gün kan vericem nasipse. Çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yasatmasin inşallahsenin sonucun ne zaman canım . geçmiş olsun bu arada
canım 3 gün embriyoları geç yansıyor diye biliyorum. herhangi bir belirtin var mı ? en sağlıklı sonuç zamanında kan testi olurHanimlar, gunaydin 3. Gün taze embriyo bugun 9. Gün transferin erken gebelik testi yaptim bana göre nehatif arkadasim hayali cizgi gordugunuz soyluyor siz be dersiniz umut var mi?