MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

inşallah sonucun gün gün artarak sağlıkla devam eder gözün aydın :) umudum oldun gerçekten ben aslında belirtiler üstünde kafa yormuyorum ama herkes bende böyle şöyle oldu deyince ister istemez modu düşüyor insanın. sağolun. sizin de mi 5.gün embriyosu ?

geçmiş olsun ya hassas olunca böyle morarma olabiliyor . transfer sonrası bana sadece bir iğne verildi fitil corasprin ve estrofem devam dendi. neden herkes her gün iğne vuruluyor

ha işte onlar bizi strese koydukları için biz de deli gibi belirti arar olduk ağzına sağlık gerçekten böyle. sen ne yaptın sürecin nasıl gidiyor canım

HANIMLAR şiddetli kabızlık için öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Bana da blogdan bir arkadas onermisti resmi ekliyorum,sağlik ocagi yaziyormus,bana uzak oldugu icin ben direkt eczaneden aldim 70 kusur biseydi.ben de progestan dex e basladin o kabizlik yapiyor diye kullaniyorum,su an icin skinti yasamadim.

Eklentiler

• IMG_20220418_094737.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 38
I

çok sağol canım. testini yapmışssın bekleyemedin değil mi :) ben olsam ben de bekleyemezdim ama henüz çok erken daha bugün 5. gün

Evet ya bekleyemedım valla bır test kaldı elımde onu da cuma hastaneye gitmeden yapayım dıye ayırdım

Bana da blogdan bir arkadas onermisti resmi ekliyorum,sağlik ocagi yaziyormus,bana uzak oldugu icin ben direkt eczaneden aldim 70 kusur biseydi.ben de progestan dex e basladin o kabizlik yapiyor diye kullaniyorum,su an icin skinti yasamadim.
teşekkür ederim canım . bu sabah kabız oldum çok kötü hissettim keşke öncesinden bunu alsaydım transfere bir zararı olur mu kabızlığın çok korkuyorum

Evet ya bekleyemedım valla bır test kaldı elımde onu da cuma hastaneye gitmeden yapayım dıye ayırdım
bekle canım çok çok erken . ben de çarşamba günü yapacağım o gün 8.gün olacak bahtımızda ne yazıyorsa onu göeceğiz

Ayyy çok kotu bsy kabizlik cok gecmis olsun cnm zarari olacagini dusunmuyorum ama dr ne sor yine de istersen

Günaydın kızlar. Cumartesi günü itibariyle Rabbimin izniyle bizde başladık tedaviye şimdilik sadece gonal f yi vurunuyorum, ekstra olarakta corasprin ve elevit kullanıyorum. Sizin süreçler nasıl gidiyor. Rabbim inşallah Ramazan ayının hürmetine hepimizi sağlıklı bir şekilde pozitif görmeyi nasip eder inşallah

Alıntı

Son hali testlerın cuma hastaneye gitmeden son testım kaldı yapıcam gene

Amin. Hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…