MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yok beklıcem bırazcık canım adet olcam gibi kasıgım agrıyor zaten sol bobrek tarafı da agrıo
genelde böyle olur musn adet olmadan önce benim çok belirgin herhangi bir ağrım yok ama hafif şişliğim var gerçi tedaviden beri böyle ama eşime inşallah bu adet belirtisi değildir dedim dediğime pişman oldum modu düştü keyfi yok bir tuhaf oldum ben istemiyor muyum sanki sen gel bir de bana sor 😔 eşlerimizi sevindirmeyi hepimiz çok isteriz ama nasip 🙏

genelde böyle olur musn adet olmadan önce benim çok belirgin herhangi bir ağrım yok ama hafif şişliğim var gerçi tedaviden beri böyle ama eşime inşallah bu adet belirtisi değildir dedim dediğime pişman oldum modu düştü keyfi yok bir tuhaf oldum ben istemiyor muyum sanki sen gel bir de bana sor 😔 eşlerimizi sevindirmeyi hepimiz çok isteriz ama nasip 🙏

Kasık agrım olur uc dort gun önce beyaz akıntım gelır canım aynı oyleyım suan hafıfte gogus kaşıntım var

Bayanlar iyi akşamlar,progestan dex igne kullananiniz vardir mutlaka,benim bu akşma 3.vurulusum olsacak ilk gun sıkinti olmadi ama,ikinci vurulusumda morarma oldu,🥴morarma olmamasi icin onerileriniz varsa alabilirim...

Bana hiç vitamin veya başka birşey vermedi ya neden acaba cuma günü kontrolüm var sorayım bir sıkıntı olmaz inşallah

İnşallah canım 😊🙏🙏 ben hala nötr devam ediyorum hiç bir belirtim yok ya eşim her gün soruyor değişiklik var mı diye yok işte yok sanki transfer olmamışım gibi bi ben mi böyleyim acaba
Merhaba bugün başka bir bölümde yazmıştım foruma bakarken senin yorumunu gördüm belirti hiç arama bugün transfer günüyle beraber 7.gunum ilk günden beri tık yok igne ve ilaçlara rağmen hiç bir yerimde hassasiyet ağrı sızı yok bugün ikindiye kadar çok umutsuzum zaten tutmadı sanıp bütün aileye adet gördüm dedim artık arayıp sormasınlar diye bugün kahverengi lekelenmem başladı ağrısız ve devam ediyor hastaneye gidip test yaptım 24,3 çıktı inşallah kimyasal değildir en çok ondan korkuyorum sizi çok iyi anlıyorum o kadar mesajın içinde size cevap vermek istedim bende deli gibi belirti arayanlardandım hergun araştırıyordum belirtisi olanları okuyunca çok üzülüyordum benim niye yok diye şimdi bile belirtim yok sanki hiç transfer yapılmamış gibi içimde bir boşluk var canını sıkma belirti arama gerçekten herkeste olmuyor artık kimyasal mi boş mu dolumu bilemiyorum ama bugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sonuç bu çıktı 24 3

Merhaba bugün başka bir bölümde yazmıştım foruma bakarken senin yorumunu gördüm belirti hiç arama bugün transfer günüyle beraber 7.gunum ilk günden beri tık yok igne ve ilaçlara rağmen hiç bir yerimde hassasiyet ağrı sızı yok bugün ikindiye kadar çok umutsuzum zaten tutmadı sanıp bütün aileye adet gördüm dedim artık arayıp sormasınlar diye bugün kahverengi lekelenmem başladı ağrısız ve devam ediyor hastaneye gidip test yaptım 24,3 çıktı inşallah kimyasal değildir en çok ondan korkuyorum sizi çok iyi anlıyorum o kadar mesajın içinde size cevap vermek istedim bende deli gibi belirti arayanlardandım hergun araştırıyordum belirtisi olanları okuyunca çok üzülüyordum benim niye yok diye şimdi bile belirtim yok sanki hiç transfer yapılmamış gibi içimde bir boşluk var canını sıkma belirti arama gerçekten herkeste olmuyor artık kimyasal mi boş mu dolumu bilemiyorum ama bugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sonuç bu çıktı 24

Merhaba bugün başka bir bölümde yazmıştım foruma bakarken senin yorumunu gördüm belirti hiç arama bugün transfer günüyle beraber 7.gunum ilk günden beri tık yok igne ve ilaçlara rağmen hiç bir yerimde hassasiyet ağrı sızı yok bugün ikindiye kadar çok umutsuzum zaten tutmadı sanıp bütün aileye adet gördüm dedim artık arayıp sormasınlar diye bugün kahverengi lekelenmem başladı ağrısız ve devam ediyor hastaneye gidip test yaptım 24,3 çıktı inşallah kimyasal değildir en çok ondan korkuyorum sizi çok iyi anlıyorum o kadar mesajın içinde size cevap vermek istedim bende deli gibi belirti arayanlardandım hergun araştırıyordum belirtisi olanları okuyunca çok üzülüyordum benim niye yok diye şimdi bile belirtim yok sanki hiç transfer yapılmamış gibi içimde bir boşluk var canını sıkma belirti arama gerçekten herkeste olmuyor artık kimyasal mi boş mu dolumu bilemiyorum ama bugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sonuç bu çıktı 24 3
🧿🧿. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.çok sevindim sizin adınıza🙏

Arkadaşlar ben 1 nisanda transfer oldum ama benimde belirtim olmadı tranferin 9. Günü adet günüme rast geliyordu adet oldugum günlerdeki gibi sivilce çıktı sadece yüzümde adet olacam sandım ama hiç ağrım yoktu kan testinde potitif çıktı değerim belirti herkeste olmuyor dün kanamam oldu biraz yatıyorum dinleniyorum kendinizi yormayın sadece merak ettiğiniz olursa bu dönemle ilgili sorabilirsiniz 😀

Kızlar herkes bir belirti aramış ama bu kadar Kısa sürede bir belirti olmaz. Belirti olsa dahi herkesle aynı belirti olmaz.kasık ağrısı bir belirti değil. Bu formda test sonucu negatif olanlarında pozitif olanlarında kasık ağrısı oldu. Geçmiş konulara bakabilirsiniz. Belirtiniz olmadığını düşünüp moralinizi düşürmeyin, moraliniz düşerse hormanlarınızın seviyeside düşer. Allah korusun bebişinizin tutacağı varsa da tutmaz. 12 gün sabredin dua edin.Size verilen talimatlara uygulayın, stresten uzak durun, ilaçlarınızı düzenli size söylenen saatlerde alın.

Aynı şekilde erken test yaptırıp tek çizgi görürseniz de moralinizi bozmayın. Eğer stres yapmayacağınızı düşünüyorsanız yapın tabiki ama kendinize eziyet yapmayın. Ben 8. Günde test yaptım tek çizgi gördüm pişman oldum ilaçlarımı içesim iğneleri bile olasım gelmedi. Boşuna motivasyonumu düşürdüm. Bu yolda önemli etken stres olduğunu unutmayın.Allah inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.💖🌸

Arkadaşlar ben 1 nisanda transfer oldum ama benimde belirtim olmadı tranferin 9. Günü adet günüme rast geliyordu adet oldugum günlerdeki gibi sivilce çıktı sadece yüzümde adet olacam sandım ama hiç ağrım yoktu kan testinde potitif çıktı değerim belirti herkeste olmuyor dün kanamam

Bayanlar iyi akşamlar,progestan dex igne kullananiniz vardir mutlaka,benim bu akşma 3.vurulusum olsacak ilk gun sıkinti olmadi ama,ikinci vurulusumda morarma oldu,🥴morarma olmamasi icin onerileriniz varsa alabilirim...
Bende morardım. Ben progestan ile kan sulandırıcı vuruluyorum, beni kan sulandırıcı morarttı sanırım. Kolanyağ kaçıncada morarıyormuş.ona dikkat etmeye çalıştım.ama yine de çoğunda morardı.Benim göbüş böyle oldu🤣

Eklentiler

• 651C45F0-D36E-45D0-ADE0-F79D5A732848.jpeg
    651C45F0-D36E-45D0-ADE0-F79D5A732848.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 69
Bende morardım. Ben progestan ile kan sulandırıcı vuruluyorum, beni kan sulandırıcı morarttı sanırım. Kolanyağ kaçıncada morarıyormuş.ona dikkat etmeye çalıştım.ama yine de çoğunda morardı.Benim göbüş böyle oldu🤣
Ben gun asırı vuruyorum progestan kalcadan sulandırıcım yok

Canım benim
Seni okadar iyi anlıyorumki
Benim eşimde hassas biri
Ve bu süreçte benden daha çok bana dikkat ediyor
Yumurta toplama sürecinde bile her dediğimin altında bişey arardı
Artık bu süreçte idare edicez karşılıklı birbirimizi
Belkide belirti aramalarımız bu yüzden oluyor
Onlar da beklentiye girdikleri için
Normal yolla denerken ben çok yaşadım senin bu yaşadıklarını , seni çok iyi anlıyorum, yanındayım🤲🏻🤗
Yarından sonra artık olursa belirtiler kendini gösterir canım çoğu kişi öyle diyor 5.gün embriyoları
Evet canım
Belirtiler 6.ve 7.günden sonra başlıyormuş
Canım değerin 7.gün için çok iyi, sağlıkla devamı gelsin inşallah🤲🏻
Göğüs hassasiyeti falan da olmadımı canım?
Benim de arkadaşlarım transfer oldu merkezden sürekli yazışıyoruz göğüs ağrıları yok diye üzülüyorlar , bende haftaya olacağım kısmetse şimdiden kafama takıyorum
Hiçbir belirtin olmadımı?
2 gün sonra kan verince bizlere de haber ver canım oldumu🤗
Arkadaşlar ben 1 nisanda transfer oldum ama benimde belirtim olmadı tranferin 9. Günü adet günüme rast geliyordu adet oldugum günlerdeki gibi sivilce çıktı sadece yüzümde adet olacam sandım ama hiç ağrım yoktu kan testinde potitif çıktı değerim belirti herkeste olmuyor dün kanamam oldu biraz yatıyorum dinleniyorum kendinizi yormayın sadece merak ettiğiniz olursa bu dönemle ilgili sorabilirsiniz 😀
Yaa işte sen bizim umudumuzsun betülcüm🤗
Göğüsler, kasık nasıldı canım
Hassasiyet yokmuydu hiç
Kanaman da yerleşme kanaması canım
O da geçecek inşallah🤲🏻

Ooo baya morarmiş,ben kolonyayi cok hafif pamuğa suruyorum,galiba hava da kalmamasi gerekiyor şırıngada o da yapabiliyormus morarma,kan sulandirici igneyi transferden sonra mi veriyorlar?

HANIMLAR şiddetli kabızlık için öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

I
Kuru kayısıyı ılık suda bekletıyorum bır bardakta suyu ıcıyorum ve kayısıyı yiyorum canım 3-4 kayısı
çok sağol canım. testini yapmışssın bekleyemedin değil mi :) ben olsam ben de bekleyemezdim ama henüz çok erken daha bugün 5. gün

X