MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İnşallah canım 😊🙏🙏 ben hala nötr devam ediyorum hiç bir belirtim yok ya eşim her gün soruyor değişiklik var mı diye yok işte yok sanki transfer olmamışım gibi bi ben mi böyleyim acaba

Kizlar beta hcg 5-10 diye mi artar yavas yavas yoksa bir gun hic yokken ertesi gun 40 olabilir mi?

İnşallah canım 😊🙏🙏 ben hala nötr devam ediyorum hiç bir belirtim yok ya eşim her gün soruyor değişiklik var mı diye yok işte yok sanki transfer olmamışım gibi bi ben mi böyleyim acaba
En yakın arkadaşım da seninle aynı durumdaydı kuzum
Hatta hergün söylerdi bana neden bi değişiklik yok diye
Şuan bebeği 6 aylık😍
Belirti olmaması çok doğal
Gönlün rahat olsun🤲🏻🤗

Test sonucu bekleyen arkadaşlar gün içinde sürekli yatıyor musunuz?ev işi bulaşık yemek fslan yapıyor musunuz?dışarı çıkıyor musunuz?günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?

Test sonucu bekleyen arkadaşlar gün içinde sürekli yatıyor musunuz?ev işi bulaşık yemek fslan yapıyor musunuz?dışarı çıkıyor musunuz?günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Sürekli yatmıyorum ben ilk gün sadece hep oturdum falan ama sonrası normal devam ettim markete falan gittim tabi ağır bir şey kaldırmamaya dikkat ettim

Kızlar whatsapp grubu kursak ya nasıl olur? Deneyimlerimizi daha iyi paylaşırıZ.çünkü negatif çıkan ya da pozitif çıkan bir süre sonra kopuyor. Devamlılık olması açısından whatsapp grubu nasıl olur sizce?

canım hergün 2 katı olacak şekilde artar
Yani aslında %60 ı kadar artması gerekir her iki güne
O zaman 5. Ya da 6. Günde erken gebelik testi ile cikmasi gerekir degil mi? Yani 12. Gun 100 olsa deger 10. Gün 50, 8. Gün 25 ,6. Gün 5-10 civari olur o da erken gebelik ile çikar.

Guzellıkler sabahtır sol böbrek ön tarafı karın arası ara ara sancı gırıo 🤦‍♀️

Doktor bir daha test yapmama gerek olmadığını söyledi canım. Ben de iki de bıraktım testi. Biliyorsun bir oğlum var 😊 belirtileri az çok biliyorum zaten. Hamile olduğuma eminim. Göğüs ağrısı, kasık ağrısı ve batmalar. İştahda biraz artış, koku hassasiyeti. Bunlar şu an başlayan belirtiler zaten. Rahim bölgesinde gerilme, orada bir yumru olduğunu hissediyorsun. İçini rahat tut. Tekmeleri hissedene kadar hep kuşku olacak içimizde ama vucudunu dinle 🙋🏻‍♀️😇
Bende de belirtiler var özellikle kasık ağrısı göğüs ağrısı. Yarın gitmeyi düşünüyorum doktoruma inşallah bişeyler görürüm🥰🤲🏻😇

Hanimlar bi de progestan fitil sabah aksam 2şer tane kullaniyorum ozellikle sabah kullandigim yarim saat sonra erimis ama kalip seklinde çamasirima geliyor sizinde basiniza geliyor mu ben mi beceremiyorum itebildigim kadar itiyorum ama🤷‍♀️

Hanimlar bi de progestan fitil sabah aksam 2şer tane kullaniyorum ozellikle sabah kullandigim yarim saat sonra erimis ama kalip seklinde çamasirima geliyor sizinde basiniza geliyor mu ben mi beceremiyorum itebildigim kadar itiyorum ama🤷‍♀️
Ben de 2 şer progestan kullanıyorum. Bir süre sonra geri geliyor. Uyguladıktan sonra 20 dakka yatmaya çalışıyorum. Yeteri kadar emiliyordur

X