Sanmıyorum diğer forumlarda 3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok kişi varÇok
çok teşekkür ederim, 3 yumurtamın ikisi 3. Günde donduruldu, bir tanesini 5. Güne bırakmışlar bekliyoruz ulaşacakmı 5. Güne . Sizce üzülmelimiyim şansım az galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum diğer forumlarda 3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok kişi varÇok
çok teşekkür ederim, 3 yumurtamın ikisi 3. Günde donduruldu, bir tanesini 5. Güne bırakmışlar bekliyoruz ulaşacakmı 5. Güne . Sizce üzülmelimiyim şansım az galiba
4nisanda transferim oldu 8.gün erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm kan testim 16 nisanda bekliyorum ama kanama olmadı hafif kasık agrısı yaşadım ara sıra o kadar halen daha başka belirtim yok :)arkdaşlar merhaba. hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlarım , Rabbim tez zamanda sağlıkla hayrlısıyla kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin inşallah... pozitifi gören arkdaşlarım gözünüz aydın devamı sağlıkla gelsin inşallah... belirtilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. bir de yerleşme kanaması oldu mu . teşekkürler....
İnşallahSanmıyorum diğer forumlarda 3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok kişi var
İnşallahSanmıyorum diğer forumlarda 3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok kişi var
Doktor bir şey yazdı mı. Çok dikkat et artık8 saat arayla bir fitil kullanıyordum bende , toplam 3 yani. Şimdi 6 ya çıkardım. Prolutex iğnede günde bir tane karından vuruyorum. Oğlumda da olmuştu. 3 ay evde yatmıştım korkumdan.
hayırlı sonuçlar olsun inşallah 8.gün bile yansıyor demekki. Neden illa tam gümü bekliyoruz. Sizin de mi 5 gün embriyosu değil mi ? Yerleşme kamaması gününde olur belki4nisanda transferim oldu 8.gün erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm kan testim 16 nisanda bekliyorum ama kanama olmadı hafif kasık agrısı yaşadım ara sıra o kadar halen daha başka belirtim yok :)
Helen cevap yazmadı bekliyorum. Şu an için kan yok. Ağrım da biraz azaldı.Doktor bir şey yazdı mı. Çok dikkat et artık
Yerleşme kanaması için geç artık değilmi? 2 hafta oldu transfer olalı.Doktor bir şey yazdı mı. Çok dikkat et artık
İyi bari kesildiyse bi problem yoktur inşallah doktor da yazarsa rahatlarsınHelen cevap yazmadı bekliyorum. Şu an için kan yok. Ağrım da biraz azaldı.
Arkadaşlar sonuçlarım çıktı 460
Bu kadar yüksek olması iyi mi bilmiyorum ama pozitif
Sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ben de. Benim doktorum izinliymiş başka bir doktora durumu anlattım, sonra bana diyor ki değeriniz yüksek de çıksa çok umutlanmayın, 5 haftaya kadar kesin değildir hatta 12. Haftaya kadar kesin tüp bebekte gebeyim gözüyle bakmamak lazım falan diye bir sürü şey saçmaladı dayanamadım artık ne diyorsunuz siz dedim bir test vericem, bu kadar yoruma ne gerek var şimdi.. pişman oldum verdiğime
Kızlar kan testi sonucum 38.63 . Neredeyse hiç artmamış . Anlamadım ben hiçbir şey . İki gün önce 36 şimdi 38
Evet 5.gün embriyosu hic belirti olmadan da pozitif haber alan cok kisi var ❤hayırlı sonuçlar olsun inşallah 8.gün bile yansıyor demekki. Neden illa tam gümü bekliyoruz. Sizin de mi 5 gün embriyosu değil mi ? Yerleşme kamaması gününde olur belki
Tahlil sonucum 388 çıktı bugün 10.günüm Allah ım isteyen herkese nasip etsin
İşte üzülmeden duramıyorum elimde değil . Doktor en net sonucu cumartesi testte öğreniriz dedi iki gün beklicem artıkHemen olumsuz dusuncelere girme sonrasında artar canım kalp atısını kımı 6.haftada kımı 12 hafta da duruyorsa buda oyle dusun
Anladım canım teşekkür ederimNeden kanama bekliyorsunuz ki benim tranferden 1 gün sonra sadece Akşam kasık ağrım oldu sonrasında ne ağrım ne de kanamam olmadı testim pozitif çıktı
Kanama herkeste olan bir şey değil ki
İşte üzülmeden duramıyorum elimde değil . Doktor en net sonucu cumartesi testte öğreniriz dedi iki gün beklicem artık
Ben sadece bilgi almak icin gittim.. tup bebek fiyati 60 bin oldugunu duydum gittigimde 14 bin diyince bi deneyelim dedim hemen ilac kullanmaya basladim surecim icinde buldum kendimi.. ya simdi merak ediyorum herseyi nirnal mi degilmi diye. Mesela 3. Gun aradilar bi tane embriyo 5 hucreli bi tanesi 7 hucreliymis.. internetten arastirdim 6-8 arasi olmaliymis. Yani belkide benim 5. Gune giden 1 yumurtam kalacak.Ben çok araştırma yapmadan gittim hatta tüp bebek için bile gitmemiştim doktoruma biranda oldu herşey doktorumda araştırma yapmamamı söyledi pskoloji moral açısından ama tabi yine de duramıyoruz
Insan hamileligin basinda hamile oldugunu unutyor alismasi zaman aliyor hele ki tez canliysa.gecmis olsun insallah sorunsuz devam eder tum hamişler..Yerleşme kanaması için geç artık değilmi? 2 hafta oldu transfer olalı.