MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Çok

çok teşekkür ederim, 3 yumurtamın ikisi 3. Günde donduruldu, bir tanesini 5. Güne bırakmışlar bekliyoruz ulaşacakmı 5. Güne . Sizce üzülmelimiyim şansım az galiba
Sanmıyorum diğer forumlarda 3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok kişi var

arkdaşlar merhaba. hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlarım , Rabbim tez zamanda sağlıkla hayrlısıyla kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin inşallah... pozitifi gören arkdaşlarım gözünüz aydın devamı sağlıkla gelsin inşallah... belirtilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. bir de yerleşme kanaması oldu mu . teşekkürler....
4nisanda transferim oldu 8.gün erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm kan testim 16 nisanda bekliyorum ama kanama olmadı hafif kasık agrısı yaşadım ara sıra o kadar halen daha başka belirtim yok :)

8 saat arayla bir fitil kullanıyordum bende , toplam 3 yani. Şimdi 6 ya çıkardım. Prolutex iğnede günde bir tane karından vuruyorum. Oğlumda da olmuştu. 3 ay evde yatmıştım korkumdan.
Doktor bir şey yazdı mı. Çok dikkat et artık 🙏🏼🙏🏼

4nisanda transferim oldu 8.gün erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm kan testim 16 nisanda bekliyorum ama kanama olmadı hafif kasık agrısı yaşadım ara sıra o kadar halen daha başka belirtim yok :)
hayırlı sonuçlar olsun inşallah 8.gün bile yansıyor demekki. Neden illa tam gümü bekliyoruz. Sizin de mi 5 gün embriyosu değil mi ? Yerleşme kamaması gününde olur belki

Neden kanama bekliyorsunuz ki benim tranferden 1 gün sonra sadece Akşam kasık ağrım oldu sonrasında ne ağrım ne de kanamam olmadı testim pozitif çıktı
Kanama herkeste olan bir şey değil ki

Sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ben de. Benim doktorum izinliymiş başka bir doktora durumu anlattım, sonra bana diyor ki değeriniz yüksek de çıksa çok umutlanmayın, 5 haftaya kadar kesin değildir hatta 12. Haftaya kadar kesin tüp bebekte gebeyim gözüyle bakmamak lazım falan diye bir sürü şey saçmaladı😕 dayanamadım artık ne diyorsunuz siz dedim bir test vericem, bu kadar yoruma ne gerek var şimdi.. pişman oldum verdiğime 😕

Ben kımyasal gebelık yasadıgım süre de ilk doktor kan sonucu almaya gıttım neyse sekreter sonuc pozıtıf ama dusuk degerınız umutlanmayın kımyasal gibi dedı siz doktor musunuz da yorum yapıp morel bozuyorsunuz uslubunuz yanlış en basta doktor bıle olsanız dıye tersledım bende hevesle gitmiştim içine etmıslerdi ama doktor dusuk deger ama bekleyıp gorucez dıe Umutsuzluga kapılma demıstı nasıp olmadı

Kızlar kan testi sonucum 38.63 . Neredeyse hiç artmamış . Anlamadım ben hiçbir şey . İki gün önce 36 şimdi 38

Hemen olumsuz dusuncelere girme sonrasında artar canım kalp atısını kımı 6.haftada kımı 12 hafta da duruyorsa buda oyle dusun

Hemen olumsuz dusuncelere girme sonrasında artar canım kalp atısını kımı 6.haftada kımı 12 hafta da duruyorsa buda oyle dusun
İşte üzülmeden duramıyorum elimde değil . Doktor en net sonucu cumartesi testte öğreniriz dedi iki gün beklicem artık

Ben çok araştırma yapmadan gittim hatta tüp bebek için bile gitmemiştim doktoruma biranda oldu herşey🙈 doktorumda araştırma yapmamamı söyledi pskoloji moral açısından ama tabi yine de duramıyoruz
Ben sadece bilgi almak icin gittim.. tup bebek fiyati 60 bin oldugunu duydum gittigimde 14 bin diyince bi deneyelim dedim hemen ilac kullanmaya basladim surecim icinde buldum kendimi.. ya simdi merak ediyorum herseyi nirnal mi degilmi diye. Mesela 3. Gun aradilar bi tane embriyo 5 hucreli bi tanesi 7 hucreliymis.. internetten arastirdim 6-8 arasi olmaliymis. Yani belkide benim 5. Gune giden 1 yumurtam kalacak.

X