- 15 Mayıs 2021
- 224
- 218
Çıktı mı sonuç bende verdim beklemedeyimGünAydın kızlar, çok heyecanlıyım. Tahlile geldim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı mı sonuç bende verdim beklemedeyimGünAydın kızlar, çok heyecanlıyım. Tahlile geldim bekliyorum
Canım ben kese görmeye gitmemiştim. Kalp atımı için çağırmıştı doktor oğlumda.Ben dün keseyi göremedim. Normal mi
Çıktı canım 195Çıktı mı sonuç bende verdim beklemedeyim
Ayy maşallah tebrik ederimmÇıktı canım 195
9. Güne göre tek bebek gibi duruyor.
Daha çıkmadımı sonuç canımAyy maşallah tebrik ederimm
Çıkmıştır ama e devlete düşmedi. Doktorum arayıp söyleyecekmiş onu bekliyorum meraklaDaha çıkmadımı sonuç canım
Canım daha erken bence 4 gün var test gününe . İdrara zaten kandan daha geç çıkıyor . Şimdiden negatif düşünüp kendini üzmeYani belki erkendir bilmiyorum ama negatif sanırım hayırlısı olsun artık
Bir saatde çıkan bir tahlil aslındaÇıkmıştır ama e devlete düşmedi. Doktorum arayıp söyleyecekmiş onu bekliyorum merakla
Silik çıkıyorsa hamilelik olma ihtimali yüksek . Sonuçta olmayan hormon orada çıkmaz . Ama yine de erken zaten bu kadar sürede net çıkmaz . Estrofem kullanıyor musunuz? Ben günde 3 kez estrofem ve duphaston alıyorumBen oruç konusunda doktorumla görüştüm iğnemi aksam vuruluyorum ona gore ayarladık iftarda 1 de ve sahurda olarak fitil ve ilaçlarımı alıyorum bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
Testide bu sabah aldım yaptım ama yine silik çıktı
Canım daha erken bence 4 gün var test gününe . İdrara zaten kandan daha geç çıkıyor . Şimdiden negatif düşünüp kendini üzme
Ya daha bilmiyorum yaparmıyım hayırlısı beklicem artık kan testi tarihine kadar
Öyle zaten canım her şeyin hayırlısı olsun . Evet çok istiyoruz çok emek veriyoruz ama hayırlısı diye dua etmeliyiz hep. Düşükte insan daha çok yıpranıyor . Pozitif diye sevinip sonra hayal kırıklığı yaşamak daha zor . Senin 3. Gün embriyosuydu demi. Onun testte daha geç çıktığını duymuştum sankiÇok üzülmedim yaa bu arada ben negatife az üzülüyorum ama düşük olunca olay değişiyor o zaman daha çok üzülüyorum
Evet öyle genelde geç çıkıyor ama ilk transfere göre bugün testte çıkabilirdi. Tabi bilemiyorum da şimdi mecbur beklicemÖyle zaten canım her şeyin hayırlısı olsun . Evet çok istiyoruz çok emek veriyoruz ama hayırlısı diye dua etmeliyiz hep. Düşükte insan daha çok yıpranıyor . Pozitif diye sevinip sonra hayal kırıklığı yaşamak daha zor . Senin 3. Gün embriyosuydu demi. Onun testte daha geç çıktığını duymuştum sanki
Canım bence senin daha erkenYani belki erkendir bilmiyorum ama negatif sanırım hayırlısı olsun artık
3.gün embriyosu ise erken daha canım hiç üzülme biraz daha bekleEvet öyle genelde geç çıkıyor ama ilk transfere göre bugün testte çıkabilirdi. Tabi bilemiyorum da şimdi mecbur beklicem
83 çıkmışBir saatde çıkan bir tahlil aslında
Doktor ne dedi canım?83 çıkmış