5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi canımMaşallah kaçıncı gün kaç embriyo transfer edildi ? Gün olarak da erken olmasına rağmen pozitif çıkmış maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi canımMaşallah kaçıncı gün kaç embriyo transfer edildi ? Gün olarak da erken olmasına rağmen pozitif çıkmış maşallah
Ben bugün yapmadım canım. Kendine eziyet ediyorsun boşuna. Dün demiştim sana normalde hiç çıkmadı benim erken gebelik testinde çıktı diye. Bugün yapsam yine çıkmazdı muhtemelen yada çok silik çıkardı.
Teşekkür ederimmYaptığıma pişman oldum zaten. Neyse artık kanı bekleyimBen bugün yapmadım canım. Kendine eziyet ediyorsun boşuna. Dün demiştim sana normalde hiç çıkmadı benim erken gebelik testinde çıktı diye. Bugün yapsam yine çıkmazdı muhtemelen yada çok silik çıkardı.
Canım çok erken 3.gün embriyosu içinYa iki tane 3.gün embriyosu bugünde transfer gününü saymazsak 6.gün daha çok erken yaa biliyorum öyle bi yapasım geldi
Transfer sonrası iki saat yol gittim ben arabada. Hiçbişey olmaz canım. Transfer sonrası yatırmadılarda beni üstelik. Belkleme salonuna geçtim ve doktorun odasına çağırılmayı bekledim yarım saat oturarakKızlar bir de aklıma takılan şey şu
Transferden sonra eve giderken arabada biraz bozuk yollardan geçerken kasislerden falan birşey olmaz demi
Bizim yolların bir kısmı okadar kötü ki insanın aklına geliyor ister istemez
Sana yakın birileri çıkar inşallah canım. Doktoruna bilgi verdinmiKızlar estrofem yok hiçbir yerde 7 dk önce içmem gerekiyordu içemedim İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum
Eşim muadilini almaya gitti şimdi hiçbir eczanede yok canım. Bilen varsa o eczaneyi yazsın bana özelden Allah rızası içinSana yakın birileri çıkar inşallah canım. Doktoruna bilgi verdinmi
Sakin ol biraz öncelikle. Birkaç saat gecikmeli içtiğinde sorun olmaz. Benim de başıma geldi. İçtim sandım ama içmemişim. On iki saat değil 24 saat geçince içtim yani. Ben kullanmam gereken ilaçları toplu aldım mecbur çünkü piyasa eksiği çok fazla. Sende bir yedek bulundur mutlaka.Eşim muadilini almaya gitti şimdi hiçbir eczanede yok canım. Bilen varsa o eczaneyi yazsın bana özelden Allah rızası için
Kıbrıstayım ben canım. Yakın olsam elimdekilerden verirdim sanaEşim muadilini almaya gitti şimdi hiçbir eczanede yok canım. Bilen varsa o eczaneyi yazsın bana özelden Allah rızası için
Belki de ikizdir5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi canım
Araba seni çok sarsmadığı sürece hiçbir şey olmaz . Arabayı kim kullanacaksa yavaş ve dikkatli kullansın. Sen de koltuğu yatır keyfine bakKızlar bir de aklıma takılan şey şu
Transferden sonra eve giderken arabada biraz bozuk yollardan geçerken kasislerden falan birşey olmaz demi
Bizim yolların bir kısmı okadar kötü ki insanın aklına geliyor ister istemez
Evet çok zor bulunuyor maalesef . Benim de sadece 20 günlük kaldı . Eğer sonucum pozitif olursa nerden bulacağımı bilmiyorum . Ama stres yapma vardır bir çözümü . Bulunca da fazla fazla al dursun evdeKızlar estrofem yok hiçbir yerde 7 dk önce içmem gerekiyordu içemedim İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum
Çok istiyorum ikiz olmasını. Doktorum tıtarsa doğurabileceğimi söyledi. Ben de kendimde o gücü buluyorum açıkcası. 40 yaşındayım. 3.5 yaşında ele avuca sığmayan hiç oturmayan bir de oğlum varBelki de ikizdir
Allah razı olsun canım şimdilik yerine geçebilecek diğer markadan içtim yarın aramaya devam edeceğim. Ben daha geçenki tüp bebek denemesinden kalan hapları içiyordum bu sefere artmıştı ama bitti Allah hepimizin yardımcısı olsunKıbrıstayım ben canım. Yakın olsam elimdekilerden verirdim sana
Canım silik test hamile olduğunu gösterir kiTeşekkür ederimmYaptığıma pişman oldum zaten. Neyse artık kanı bekleyim
yaaa çok teşekkür ederim canım Allahım razı olsunTransfer sonrası iki saat yol gittim ben arabada. Hiçbişey olmaz canım. Transfer sonrası yatırmadılarda beni üstelik. Belkleme salonuna geçtim ve doktorun odasına çağırılmayı bekledim yarım saat oturarak
Eşim kullanacak canımAraba seni çok sarsmadığı sürece hiçbir şey olmaz . Arabayı kim kullanacaksa yavaş ve dikkatli kullansın. Sen de koltuğu yatır keyfine bak
Canım hangi ildesin ?Eşim muadilini almaya gitti şimdi hiçbir eczanede yok canım. Bilen varsa o eczaneyi yazsın bana özelden Allah rızası için