- 30 Ocak 2016
- 573
- 619
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi sorun yok sadece bebek geç tutunmuş tutununca beta fırlamış zaten. Çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun sağlıklı şekilde. Ben 1nisanda transfer oldum 13nisan test günü işte takılıyorumCanım benim durumlar çok karıştı yaaa
Ben biliyorsun 13 martta 6. Gün embiryosu transfer olmuştum. Test günüm 10 gün sonra 23 marttı. Ama ben çizgi görünce 5. Gün olan 18 martta test yapmştım. Sonucum 10.40 çıktı. Sonra 7. Gün yine yaptım 34.75 çıktı. 9.gün 55,84 11.günse 95.97 çıktı. Son olarak da 13. Gün yaptım o da 169.7 çıktı. Yani yüzde 60-76 aralığında artıyordu değerlerim. Son sonuçla doktorum bu sağlıksız gebelik ilaçları bırakın sağlıklı doğum olmıcana kanaat ettim dedi. Değer yükselirse ilerde napıcaz dedm. Her koşulda düşürücem sağlıksız gebelik bu dedi.
Sonra ben dış gebelikten korktuğum için bir sorun varsa erkenden tespit edim diye, son sonuçtan 4 gün sonra ve 6 gün sonra sağlık ocağında tekrar test verdim. İlk sonuç 868 çıktı ikincisi ise 1886.yani bu sefer de gayet 2 katı artışım vardı ve bana çok sağlıklı geldi. Doktorum yurtdışındaymış onla konuşamadım ama başka bir profa bizi yönlendirmiş kese muayenesi için. Ben de hastaneden rica ettim doktorla muayeneden önce görüşmek için. Çünkü ben beni her şekilde bebeği düşürmek için muayeneye çağırdıklarını düşünüyordum ama değerler iyi gibi geldi. Bu yeni doktorla konuştum o da dedi ki ilk değerleriniz biraz arada kalmış ama son değerlerle birlikte gayet güzel görünüyor sonuçlarınız, sağlıksız gebelik demem için bir sebep yok. Ben sizi kese muayenesine çağırıyorum, eğer görürsek artık gebelik takibine başlıcaz dedi. Ayrıca sizin sonuçlarınız bana yüzde 85-90 ümit vaadediyor, çok ekstrem bir şey olmazsa ben geldiğinizde kese görmeyi bekliyorum dedi. Cumartesi günü gittik kese ve yolku gördük. Şimdi de bu hafta kalp atışı için gidicez. Ama kafamız çorba gibi bu doktora da diyoruz neden başta sağlıksız denmiştir sizce diye. O da diyorki doktorunuz tam olarak dediğiniz şeyi kastetmemiştir bence, benim profosyonel görüşüm ben büyük bir sorun görmüyorum şu an.
Sen naslsın ne var ne yok. Ben hiç girmiyorum buralara kafamı iyice karıştırmamak için. Sizleri de soramadım kusura bakmayın
Anaa maşallah ay hadi hepberaber güzel haberler alalım Bu mübarek günlerde Allah nasip etsin inşallah hepimizeBenim test günüm de 14 nisan . Şimdi transfer oldum . İnşallah sizin güzel haberlerinizden sonra da ben pozitif haberi veririm
Offf çok heyecanlı ben 5. Gün sabah idrar ve kanda görmüştüm 6. Gün embryosunu. Hatta 4. Gün sabah da yapmıştım hiç çizgi yoktu. 5. Gün birden belirgin bir çizgi olunca kan verdim. İnş güzel sonuçlar alırsın kuzum benimBence bi sorun yok sadece bebek geç tutunmuş tutununca beta fırlamış zaten. Çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun sağlıklı şekilde. Ben 1nisanda transfer oldum 13nisan test günü işte takılıyorum
Amiiin inşallah bugün doktor bana ekstra ilaçlar verdi hatta 3 gün sonra ovıtrelle adında bir iğne vurmam gerekiyor . Sana da verdi mi ?Anaa maşallah ay hadi hepberaber güzel haberler alalım Bu mübarek günlerde Allah nasip etsin inşallah hepimize
10.gün kan testim 351 12.gün 728 çıktı. 10.günde çoğunlukla netleşiyormuş doktorum söylemiştiBenimde suan 10.günüm 8.gün idrar testi yapmıstım silik cıkmış tı ve ara ara sol kasıgımda agrı oluyo
Evet ama işte doktor 12 gun yağ dedigi ıcın yapmıyorum senin çoğul gebelik mi belirti falan oldu mu anlatırmısın idrar testi yaptın mı10.gün kan testim 351 12.gün 728 çıktı. 10.günde çoğunlukla netleşiyormuş doktorum söylemişti
5.gün tek embriyo dondurulmuştu. Çoğul gebelik şüphesi yok açıkçası. Belirti olarak sadece 7.gün lekelenme oldu. Kan verip rahatlamak en iyisi insanın kafası rahatlıyor Tabi ki siz ne zaman kendinizi hazır hissedersenizEvet ama işte doktor 12 gun yağ dedigi ıcın yapmıyorum senin çoğul gebelik mi belirti falan oldu mu anlatırmısın idrar testi yaptın mı
Gec yerleşme mı oldu acaba kuzu ınsAllah haftaya net bı sekılde duyarsınız yaCanım gittim yeni geldim kalp atışını duyduk ama çok yavaş atıyordu boyuna göre normal dedi. 3mm olmuş boyu. Aslında 6mm olması lazımmış bakalım haftaya toparlayacak mı dedi
Hamilelik haftası hesapla yazdığında önüne çıkacaktır hesaplama şekli. Ordan seçeceksiniz size uygun olanı ve kaç haftalık olduğunuz çıkacak oradaTüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor. İnternette 12.gün pozitif çıkarsa 4 haftalık gibi birsey okudum .
5.gün embriyosu nasıl hesaplanır ?
yooo niye verdi ki o iğneyi anlamadım taze transfer miydi senin? Bide kaçıncı gün embriyosu? Ovitrellede beta hormonu var yani test yaptığında pozitif çıkar haberin olsun. Etkisinin geçmesi içinde 1 hafta 10gün falan geçmesi lazımAmiiin inşallah bugün doktor bana ekstra ilaçlar verdi hatta 3 gün sonra ovıtrelle adında bir iğne vurmam gerekiyor . Sana da verdi mi ?
5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için sanırım . Evet o benim de aklıma geldi evde idrar testi yapamam pozitif çıkar o zaman da yanlış beklenti içine girerim . Mecbur 10. Gün kan testini beklicemyooo niye verdi ki o iğneyi anlamadım taze transfer miydi senin? Bide kaçıncı gün embriyosu? Ovitrellede beta hormonu var yani test yaptığında pozitif çıkar haberin olsun. Etkisinin geçmesi içinde 1 hafta 10gün falan geçmesi lazım
Vardır ya doktorun bi bildiği sanki yanlış hatırlamıyorsam Dfn1903 de vurulmuştu5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için sanırım . Evet o benim de aklıma geldi evde idrar testi yapamam pozitif çıkar o zaman da yanlış beklenti içine girerim . Mecbur 10. Gün kan testini beklicem
Her doktorun önerisi ve yöntemi biraz farklı oluyor . Ben şu anda kan sulandırıcı iğnelere ve haftalık iğnelere de başladım . Artık kafam karışıyor hangi ilacı ne zaman kullanacaktım diyeVardır ya doktorun bi bildiği sanki yanlış hatırlamıyorsam Dfn1903 de vurulmuştu
Ben onu çatlatma iğnesi diye vurulmuştumVardır ya doktorun bi bildiği sanki yanlış hatırlamıyorsam Dfn1903 de vurulmuştu
Bende aynı şuan estrofem Progestan iğne enox bide haftada bir proluton oluyorum. Totom çok fena yaaHer doktorun önerisi ve yöntemi biraz farklı oluyor . Ben şu anda kan sulandırıcı iğnelere ve haftalık iğnelere de başladım . Artık kafam karışıyor hangi ilacı ne zaman kullanacaktım diye
Ya ilk transfer zamanında biri transferden sonra ovitrelle vuruldu ama kimdi hatırlamıyorum benle aynı zamanda transfer olan biriydi o yüzden sen gibi geldinBen onu çatlatma iğnesi diye vurulmuştum