Yine mi yaa bu sefer bişe diyemiyorumAy daha sabah burdaydı ben de şimdi senden duydum
Geçen sefer de öyle birşeydi galiba. Neden hala telegramdalarki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine mi yaa bu sefer bişe diyemiyorumAy daha sabah burdaydı ben de şimdi senden duydum
Geçen sefer de öyle birşeydi galiba. Neden hala telegramdalarki
En son 28 şubatta adet gördüm.Merhaba adet döngünüzün kaçıncı gününe denk geliyor acaba 21 Mart?
Opu işlemim 18 şubatta oldu rahim dinlendirme sonrası adetim 28 şubatMerhaba adet döngünüzün kaçıncı gününe denk geliyor acaba 21 Mart?
Çok geçmiş olsun Allah güç kuvvet versinBenim de ilk değerim 68, ikincisi 121, bugün 3.sü tekrar 60 çıktı. Kimyasal oldu. Çok üzgünüm. İnşallah senin kat kat artar
Olabilir umutsuz davranma doktor neden 12.günde ısrarcı bi düşün tatlım. Allahtan ümit kesilmez sabret 5 gün daha.Kızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün kanda negatif cıktı ama doktor ısrarlar 12. Gün var asistan bazen değişiyor dedi benim umudum yok kabullendimde açıkçası . Ama aranızda sonradan değer değişen oldu mu hiç?
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım çok sevindim. 2. Transferde başka bir yokmu izledi aynı şekilde mi ilerledi.Kizlar benim 2.transferim tuttu
Canim benim 9. Gün negatif olmasina ragmen israrla ilaca devam dedi bugun test günüm yapacağız bakalım değişen birseyler olmus mu. Birde ben 9. Gun tahlik sonrasi catlatma ignesi oldum. Illa ki bi sayi cikar diye düşünüyorum bejim durum daha karsik bakalim. Ama ben baska yerlerde okudum. Birisinin 5. Gun embriyosu 12. Gun 10 cikmis sonta artmis ve ikizleri olmus bile Allah büyük ❤Kızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün kanda negatif cıktı ama doktor ısrarlar 12. Gün var asistan bazen değişiyor dedi benim umudum yok kabullendimde açıkçası . Ama aranızda sonradan değer değişen oldu mu hiç?
Sagolasin canım darısı dileyen isteyen herkese ❤Farklı yol izledik canım histereskopi de çizik atıldı 1 ay ara verdik sonra başladık transfer hazırlığına omegevan diye bir serum verdi 4 defa onu yaptırdım transferden sonra ve ve transfer günü gonapeptyl vurulduk bu tedavide cok cok yoruldum serumlar igneler ama Allah yüzüme baktı bebisim tutundu bana ❤Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım çok sevindim. 2. Transferde başka bir yokmu izledi aynı şekilde mi ilerledi.
Tamam banada haber verir misin sonucunuCanim benim 9. Gün negatif olmasina ragmen israrla ilaca devam dedi bugun test günüm yapacağız bakalım değişen birseyler olmus mu. Birde ben 9. Gun tahlik sonrasi catlatma ignesi oldum. Illa ki bi sayi cikar diye düşünüyorum bejim durum daha karsik bakalim. Ama ben baska yerlerde okudum. Birisinin 5. Gun embriyosu 12. Gun 10 cikmis sonta artmis ve ikizleri olmus bile Allah büyük ❤
Ben de aynıyım sizinle benim transfer günüm de 22 Mart Bir gün arayla olacak desenizeEn son 28 şubatta adet gördüm.
Siz hangi merkezdesiniz? bakalım inşallah güzel sonuçlar alacağız.. :)Ben de aynıyım sizinle benim transfer günüm de 22 Mart Bir gün arayla olacak desenize
Maşallah bu değeriniz bile çok güzel eminim diğer kan değeriniz de çok güzel gelir. Sağlıklı sıhhatli kucağına alasın. Darısı bizlereMerhaba. Bugün transferimin 11.günü betahcg değerim 268 çıktı 2gün sonra yine yaptırmamı istedi doktorum. İnşallah güzel artış olur. Rabbim emeklerimizi dualarımızı şu mübarek günde karşılıksız bırakmasın
Tebrik ederim inşallah bi sonraki değerinde güzel cıkar darısı bize inşallahMerhaba. Bugün transferimin 11.günü betahcg değerim 268 çıktı 2gün sonra yine yaptırmamı istedi doktorum. İnşallah güzel artış olur. Rabbim emeklerimizi dualarımızı şu mübarek günde karşılıksız bırakmasın
Amin canım bu mübarek günde birbirimize bolca dua edelimMaşallah bu değeriniz bile çok güzel eminim diğer kan değeriniz de çok güzel gelir. Sağlıklı sıhhatli kucağına alasın. Darısı bizlere
Eskişehir Acıbadem de benim tedavim. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız Sizinki nerede?Siz hangi merkezdesiniz? bakalım inşallah güzel sonuçlar alacağız.. :)
Tebrik ederim katlanarak artsın inşallah değeriniz.Merhaba. Bugün transferimin 11.günü betahcg değerim 268 çıktı 2gün sonra yine yaptırmamı istedi doktorum. İnşallah güzel artış olur. Rabbim emeklerimizi dualarımızı şu mübarek günde karşılıksız bırakmasın