- 16 Ağustos 2021
- 16.842
- 16.615
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.781
kuzum sankı bı karartı var yaaa, bekleyınce mı cıktı1 saat önce tekrar test yaptım bişey göremedim şimdi baktım hafif bir karartı gördüm sanki ama 1 saat geçti üzerinden sizlerde görüyor musunuz Eki Görüntüle 3038337
Evet 1 saat geçti üzerindenkuzum sankı bı karartı var yaaa, bekleyınce mı cıktı
kuzu bıraz bekle bence yanıltabılır , bat ne zamandı ?Evet 1 saat geçti üzerinden
Bugündü ama bu saate kadar gelen giden yokkuzu bıraz bekle bence yanıltabılır , bat ne zamandı ?
bekle bakalım kuzum gec dollenme vs ıhtımalı var hersey olabılırBugündü ama bu saate kadar gelen giden yok
Korku içinde geçiyor günlerah ya ınsallah donmez kuzum bnde olabılıyor dıye duymustum
kız oyleee zaten ogrensen deger artacakmı, sonra kalp atısı ,sonra testler, sonra dogum , sonra buyumes seruvenı :)Korku içinde geçiyor günler
Hep bir level sonrasi var ya asla sakin geçmiyor
Aynen yaa hayirlisiyla gelsinler de bir kucağımıza alalim .. goz görünce sanki daha rahatkız oyleee zaten ogrensen deger artacakmı, sonra kalp atısı ,sonra testler, sonra dogum , sonra buyumes seruvenı :)
Rabbım saglıkla nasıp etsınde ne yapalım annelık boyle demekkı
ayy kesınlıkleAynen yaa hayirlisiyla gelsinler de bir kucağımıza alalim .. goz görünce sanki daha rahat
Amin canım inşallahevet canım nasıpten ote yol yok
ınsallah en kısa zamanda bızede nasıp olsun
Evet kararti var ama bak canim bu testim yanilma payi var bende artik kan versemmi diye dusunuyorumbende bu testi yaptim silik cikiyor gibi ama kac saat sonra1 saat önce tekrar test yaptım bişey göremedim şimdi baktım hafif bir karartı gördüm sanki ama 1 saat geçti üzerinden sizlerde görüyor musunuz Eki Görüntüle 3038337
Evet benim oğlum oldu meselaHamilelik basinda surekli kahve rengi lekeleri olanların oglu oluyormuş diye okudum burda bir yerdedoğru mu ki
Surekli kahve lekem var benim yüreğim agzimda geçiyor günler kırmızıya doner korkusu var hep
Ya benimde 30 cikti sanki cok dusuk gibi geldi insallah sağlıklı gebeliktir takibe baslicam dua edinde yükselsin benimdeKızlar merhaba yeni gebislere hayırlı uğurlu olsun benimde geçen hafta 39 çıkmıştı bu pazartesi 1 hafta gecikmiş oldu sonucum 1042 ciktiii sizce artış nasil
Lekelenme ne kadar sürdü hatirliyor musunEvet benim oğlum oldu mesela
Canım tüp bebek ne kadar tuttu ben de yaptiracamKizlar size danismak istiyorum geçen ay tüp denemesi negatif oldu bu ay da klomen kullandim ama şuan adetim 13 gün gecikti. Cumartesi gittim kist falan yok gayet iyi dedi doktor. İdrar testi yaptım negatif çıktı ama sonra silik çıktı . Şuanda da hiç çıkmıyor silik bile yok. Tarlusal versi doktor ama beklesem mi biraz daha geç döllenme olabilir mi? Kan vermedim üzülüyorum diye.
İnş canım buradaki herkesin duacisiyimYa benimde 30 cikti sanki cok dusuk gibi geldi insallah sağlıklı gebeliktir takibe baslicam dua edinde yükselsin benimde
Ortalama 1 hafta ama Progestan kullandım. Doktor verdi. Senin doktor bsey dedi miLekelenme ne kadar sürdü hatirliyor musun
İzmir'de yaptırdım ilaçlar muayene gel git hepsi ortalama 25-30 gitti canımCanım tüp bebek ne kadar tuttu ben de yaptiracam