-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.761
İnşallah Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne isteği varsa versinHm bende de akdeniz anemisi tasicikigi var ondan hep bu halsizlik vs oluyor ben mide bulantisi olunca hatta annemle konusuyorduk o andada oldu diyor bence hamilesin öyle hissediyorum
Ayın 14üne randevu aldım doktora o güne kadar bekliycemHmm tmm cnm az daha sabret o zamn testle takip et ben öyle yaptim
İnşAllah canım benim hayırlısı yaİnşallah Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne isteği varsa versin
canım hayırlı olsun çok sevindim. dua edip duruyorduk birbirimize. gördüm çizgiyi net bi şekilde. umarım bebişin seninledir. sağlıkla al kucağınaKızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ayy canım benımmm,canım hayırlı olsun çok sevindim. dua edip duruyorduk birbirimize. gördüm çizgiyi net bi şekilde. umarım bebişin seninledir. sağlıkla al kucağına
Ya varmi sence sanki ben hafif goruyroum gibi anlamadim ya olsa silik cikmazdi dimiayy canım benımmm,
ınsallahhh yarın daha net gorurum ya,
Allah razı olsun kuzum, hepımız kavusalım artık yavrularımıza amınn
kuzu gozle daha net gorunur burda goremedım ben,Ya varmi sence sanki ben hafif goruyroum gibi anlamadim ya olsa silik cikmazdi dimi
Neyse ya nasip artik en iyisi cumartesi denerim eger ki cikmazsa yoktur zatenkuzu gozle daha net gorunur burda goremedım ben,
keske sabah ılk ıdrarla yapsaydın
hayırlısı ınsallah kuzum, uzulmeNeyse ya nasip artik en iyisi cumartesi denerim eger ki cikmazsa yoktur zaten
Aynen canım benim napalim nasiphayırlısı ınsallah kuzum, uzulme
evet canım nasıpten ote yol yokAynen canım benim napalim nasip
Kiz vallaha seçmeye calismaktan gözlerime bir haller olduSonuncu hariç 3une yaptım bak bakalım
Insallah hamilesindirBenim mide bulantısı baş dönmesi uyku hali göğüslerimde hassasiyet yorgunluk gibi tüm belirtilerim var ama bende vitamin düşüklüğü de var bu belirtiler ondan da olabilir hasta da olmadım daha
Hamilelik basinda surekli kahve rengi lekeleri olanların oglu oluyormuş diye okudum burda bir yerdeSadece kahve leke ve arkasi yok ise yerleşme kanaması olabilir. Ya da gebelik döneminde de kahverengi lekelenmeler olağan. Ben ilk hamileligim başında kahverengi lekelenmeler yaşadım hep. Progestan verdi doktor. Sonra gecti ve sağlıklı doğum yaptım. Hersey ihtimal dahilinde
Gec döllenme mi acaba cunku 0 çıkmaz miydi olmasaydı demek ki varBen 4 gün önce kan verdim 1.20 çıkmıştı bugün bat günüm ama hala olmadım
ah ya ınsallah donmez kuzum bnde olabılıyor dıye duymustumHamilelik basinda surekli kahve rengi lekeleri olanların oglu oluyormuş diye okudum burda bir yerdedoğru mu ki
Surekli kahve lekem var benim yüreğim agzimda geçiyor günler kırmızıya doner korkusu var hep
1 saat önce tekrar test yaptım bişey göremedim şimdi baktım hafif bir karartı gördüm sanki ama 1 saat geçti üzerinden sizlerde görüyor musunuzGec döllenme mi acaba cunku 0 çıkmaz miydi olmasaydı demek ki var
Bir daha kan versen daha net anlasilir en azından beklemezsin