Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım hayırlı olsun çok sevindim. dua edip duruyorduk birbirimize. gördüm çizgiyi net bi şekilde. umarım bebişin seninledir. sağlıkla al kucağına

canım hayırlı olsun çok sevindim. dua edip duruyorduk birbirimize. gördüm çizgiyi net bi şekilde. umarım bebişin seninledir. sağlıkla al kucağına
ayy canım benımmm,
ınsallahhh yarın daha net gorurum ya,
Allah razı olsun kuzum, hepımız kavusalım artık yavrularımıza amınn

Kızlar selam. Yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti evde 6 adet test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı ama kan testinde negatif çıktı. Böyle bişey olabilir mi başına gelen varmı hiç. Çok moralim bozuldu

Benim mide bulantısı baş dönmesi uyku hali göğüslerimde hassasiyet yorgunluk gibi tüm belirtilerim var ama bende vitamin düşüklüğü de var bu belirtiler ondan da olabilir hasta da olmadım daha
Insallah hamilesindir
Yarin sabah tekrar mi yapsan

Hamilelik basinda surekli kahve rengi lekeleri olanların oglu oluyormuş diye okudum burda bir yerde doğru mu ki
Surekli kahve lekem var benim yüreğim agzimda geçiyor günler kırmızıya doner korkusu var hep

Hamilelik basinda surekli kahve rengi lekeleri olanların oglu oluyormuş diye okudum burda bir yerde doğru mu ki
Surekli kahve lekem var benim yüreğim agzimda geçiyor günler kırmızıya doner korkusu var hep
ah ya ınsallah donmez kuzum bnde olabılıyor dıye duymustum

Gec döllenme mi acaba cunku 0 çıkmaz miydi olmasaydı demek ki var
Bir daha kan versen daha net anlasilir en azından beklemezsin
1 saat önce tekrar test yaptım bişey göremedim şimdi baktım hafif bir karartı gördüm sanki ama 1 saat geçti üzerinden sizlerde görüyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…