-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.721
Gerçekten miÇok hafif Bi cizgi var tek benmi görüyorum Allah icin
Ben de baktım teste ama tam anlayamadım benim de bat 1 gün geçti ama test en son 2 gün önce yapmıştım kan vericem galiba test yerine net olsun kafamızda öyle girelim RamazanaGerçekten mi
Gördüm sanki yaa benim ilk testim.gibi bıkmıyorum ki tek ben görüyorsam kendimden şüphe edicem halis goruyom diyeGerçekten mi
Var canım cizgi yaa ins koyulasirGerçekten mi
Ben 4 gün önce kan verdim 1.20 çıkmıştı bugün bat günüm ama hala olmadımBen de baktım teste ama tam anlayamadım benim de bat 1 gün geçti ama test en son 2 gün önce yapmıştım kan vericem galiba test yerine net olsun kafamızda öyle girelim Ramazana
Ayy inşallah keşkeVar canım cizgi yaa ins koyulasir
Son adetin ne benim 5 mart bir de yumurtlaman kaçıydı kuzuBen 4 gün önce kan verdim 1.20 çıkmıştı bugün bat günüm ama hala olmadım
Bak canım az bisey oynama yaptım dikkatli bakTesti yaptım hemen foto çektim bişey yok çıkmadı adet de olmadım anlamadım gitti nie böyle oldu fikri olan var mı
Hala bişey göremedim benBak canım az bisey oynama yaptım dikkatli bak
Ayyy aynıyız benim de 17 si yumurtlama ve asla şaşmaz hatta 25.gün gelir bazen ama genelde 26 sabahı öğleni şıp damlarBenim de 5 mart benim döngüm 26 gün yumurtlama günü 17 mart bugün bat günüm hiç şaşmaz günüm
Olsun canım sıkma canını geçer Allah'ın izniyle umarim o gun hamile olduğunu öğrenirsinHaklısınız doktor randevum da baya var sıra düşmedi ayın 14üne aldım o güne kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Şimdi nasıl test yine cekip atsanaGerçekten mi
Hayırlısı olsun canım ins üzülme senHala bişey göremedim ben
Sizde var mı bişeyler gelen giden birde 17 mart benim doğum günümdü inşallah olmuştur Yüce Rabbim hayırlı neyse onu versin hepimizeAyyy aynıyız benim de 17 si yumurtlama ve asla şaşmaz hatta 25.gün gelir bazen ama genelde 26 sabahı öğleni şıp damlar
Gün ışığında atŞimdi nasıl test yine cekip atsana
Bence şuan daha da belli olmusturŞimdi nasıl test yine cekip atsana
Bencede varsa belirlesirBence şuan daha da belli olmustur