- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.421
Ben de tam olarak günleri takip ederek deneyeli 6 ay oldu canım. Umut bi geliyoo bi gidiyoo bakalım ne olacakBu ay da yoksa beşinci ay olacak kuzum. Senin ne kadar oldu
Benim 4 gun var ayin 31 inde bat. Benimde ilk on dakika icinde gorundu heyecan yaptim ama sonra yanilsama gibi geldi. Biraz daha zaman gecince daha cok gorunur oldu ,bosa cikmaz insYarın takrarlayacağım inşallah kuruma değildir...10 dakka içinde göründü. Seninki kaç dakka içinde göründü? Bata kaç gün vardı?
Kaç günün kaldı peki kuzum inşallah vardır bugün o kadar kötü bi gün geçirdim ki dilerim hepsi bebişin habercisi olurda sıkıntılarım gider.Ben de tam olarak günleri takip ederek deneyeli 6 ay oldu canım. Umut bi geliyoo bi gidiyoo bakalım ne olacak
3 gün kaldı regl geçerse direkt kan testi yaptırıcam ben. Aminnn, inşallah bekleyen herkesin vardır bu ay bebişi, üzme kendini bu ay olmazsa diğer ay denemeye devamKaç günün kaldı peki kuzum inşallah vardır bugün o kadar kötü bi gün geçirdim ki dilerim hepsi bebişin habercisi olurda sıkıntılarım gider.
Aynen öyle kuzum. Beş aydır tam gaz devam bakalım3 gün kaldı regl geçerse direkt kan testi yaptırıcam ben. Aminnn, inşallah bekleyen herkesin vardır bu ay bebişi, üzme kendini bu ay olmazsa diğer ay denemeye devam
Benim de bat yarın seninle aynı benim silik çıkıyor o ama ben günüm 3 gün filan geçsin öyle vereyim kan dedim canım sonucunu bize de yazKızlar hepinize çok teşekkürler, bekleyen isteyen herkes bu ay görsün pozitifleri inşallah. Ben bugün kan testi vereceğim ama sağlık ocağında sonuç e nabiza geç yansıyacak ama olsun
Merhaba canım yerleşme kanaması yaşadığın zaman kasığına 1 2 dk kramp girer gibi ağrın oldu mu? Ben gece sağdan sola dönerken sağ kasığıma kramp girdi 1 2 dkka hareket edemedim ağrıdan sabahına kahverengi sulu lekelenme geldi 1 gün sürdü sadece.O ağrıdan sonra bende yerlesme kanamasi oldu. Yani insallah yerlesmeydi
Görünüyor bana da nasip olur inşallah bu silik çizgiyi görmek.Bugün bat tarihim ama olmadim. Ya 3 gün falan bat gecikmesi ya da bu ay oldu bebis hayırlısı diyorumEki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin testler de çıkıyor ama daha kan yaptırmadım o yüzden emin değilim inşallah bu ay ramazanın bereketiyle bebişlerimiz gelirGörünüyor bana da nasip olur inşallah bu silik çizgiyi görmek.Bugün bat tarihim ama olmadim. Ya 3 gün falan bat gecikmesi ya da bu ay oldu bebis hayırlısı diyorum
Yok canim benim ilk zamanlar bel.agrisiyla basliyodu ama sonrasinda agri.sizi olmadan da geliyoMerhaba canım yerleşme kanaması yaşadığın zaman kasığına 1 2 dk kramp girer gibi ağrın oldu mu? Ben gece sağdan sola dönerken sağ kasığıma kramp girdi 1 2 dkka hareket edemedim ağrıdan sabahına kahverengi sulu lekelenme geldi 1 gün sürdü sadece.
Ay maşallah çok belirgin rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin döngün kaç günde dönüyor benim bat yarın ama silik çıkıyor iki gündür ondan soruyorumKızlar selam ben 6 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm, bu sabah yeniden yaptım iki gün kaldı bata bu arada kaset testte daha belirgin çıktı 30 saniye içinde falan iki ay önce kimsayal geçirdim o yüzden erken gitmek istemedim doktora bakar mısınız testimeilk foto hemen çıkınca çektim ikinci 4-5 dk bekleyince pencere önünde çektim
Teşekkür ederim canım benim döngü 28 de bir genelde. Ama ilk gebeliğim de de sattan on gün sonra gebe kalmıştım bunda da yine öyle olması lazım o günleri değerlendirdik erken döllenme olabilir benimki. Sen yarın tekrar bak teste canım inşallah daha belirgin olurAy maşallah çok belirgin rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin döngün kaç günde dönüyor benim bat yarın ama silik çıkıyor iki gündür ondan soruyorum
10 gün sonra falan yapanların çıkıyo benim bugun 14.gün adet olmam lazım olmadım hala. Test yaptım negatifSelam kizlar yumurta catladiktan sonra kac gun beklemek lazim test yapmak icin ?