Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın takrarlayacağım inşallah kuruma değildir...10 dakka içinde göründü. Seninki kaç dakka içinde göründü? Bata kaç gün vardı?
Benim 4 gun var ayin 31 inde bat. Benimde ilk on dakika icinde gorundu heyecan yaptim ama sonra yanilsama gibi geldi. Biraz daha zaman gecince daha cok gorunur oldu ,bosa cikmaz ins

Kızlar bata 1 gün kala ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı bu hamilelik olmadıgı anlamına mı geliyor? Hamile olanların ovulasyon testi pik yapıyormuş galiba

Kaç günün kaldı peki kuzum inşallah vardır bugün o kadar kötü bi gün geçirdim ki dilerim hepsi bebişin habercisi olurda sıkıntılarım gider.
3 gün kaldı regl geçerse direkt kan testi yaptırıcam ben. Aminnn, inşallah bekleyen herkesin vardır bu ay bebişi, üzme kendini bu ay olmazsa diğer ay denemeye devam

3 gün kaldı regl geçerse direkt kan testi yaptırıcam ben. Aminnn, inşallah bekleyen herkesin vardır bu ay bebişi, üzme kendini bu ay olmazsa diğer ay denemeye devam
Aynen öyle kuzum. Beş aydır tam gaz devam bakalım ovülasyon testinin hakkından gelemedim o benim hakkımda geldi sinir stres ister istemez. O yüzden normal devam inşallah olur benim de beş günüm kaldı ya nasip şu hayırlı günlerin hürmetine. Rabbim boş çevirmesin bizi sağlıklı evlat nasip eylesin

Kızlar hepinize çok teşekkürler, bekleyen isteyen herkes bu ay görsün pozitifleri inşallah. Ben bugün kan testi vereceğim ama sağlık ocağında sonuç e nabiza geç yansıyacak ama olsun
Benim de bat yarın seninle aynı benim silik çıkıyor o ama ben günüm 3 gün filan geçsin öyle vereyim kan dedim canım sonucunu bize de yaz

O ağrıdan sonra bende yerlesme kanamasi oldu. Yani insallah yerlesmeydi
Merhaba canım yerleşme kanaması yaşadığın zaman kasığına 1 2 dk kramp girer gibi ağrın oldu mu? Ben gece sağdan sola dönerken sağ kasığıma kramp girdi 1 2 dkka hareket edemedim ağrıdan sabahına kahverengi sulu lekelenme geldi 1 gün sürdü sadece.

Bayanlar merhaba sizlere sorum olacaktı benim adet tarihim 31 mart yalnız cumartesi sabah evde tahlil yaptım silik bir çizgi çıktı bu sabah kan testi verdim daha sonuç çıkmadı kanda da değerim hamilelik çıkarsa yine 31 martta adet olma şansım varmı çok korkuyorum ya olursam die

Görünüyor bana da nasip olur inşallah bu silik çizgiyi görmek.Bugün bat tarihim ama olmadim. Ya 3 gün falan bat gecikmesi ya da bu ay oldu bebis hayırlısı diyorum
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin testler de çıkıyor ama daha kan yaptırmadım o yüzden emin değilim inşallah bu ay ramazanın bereketiyle bebişlerimiz gelir

Yok canim benim ilk zamanlar bel.agrisiyla basliyodu ama sonrasinda agri.sizi olmadan da geliyo

Kızlar selam ben 6 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm, bu sabah yeniden yaptım iki gün kaldı bata bu arada kaset testte daha belirgin çıktı 30 saniye içinde falan iki ay önce kimsayal geçirdim o yüzden erken gitmek istemedim doktora bakar mısınız testime ilk foto hemen çıkınca çektim ikinci 4-5 dk bekleyince pencere önünde çektim

Eklentiler

• IMG_20220328_103407.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220328_125652.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 61
Ay maşallah çok belirgin rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin döngün kaç günde dönüyor benim bat yarın ama silik çıkıyor iki gündür ondan soruyorum

Ay maşallah çok belirgin rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin döngün kaç günde dönüyor benim bat yarın ama silik çıkıyor iki gündür ondan soruyorum
Teşekkür ederim canım benim döngü 28 de bir genelde. Ama ilk gebeliğim de de sattan on gün sonra gebe kalmıştım bunda da yine öyle olması lazım o günleri değerlendirdik erken döllenme olabilir benimki. Sen yarın tekrar bak teste canım inşallah daha belirgin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…