Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim döngü 28 de bir genelde. Ama ilk gebeliğim de de sattan on gün sonra gebe kalmıştım bunda da yine öyle olması lazım o günleri değerlendirdik erken döllenme olabilir benimki. Sen yarın tekrar bak teste canım inşallah daha belirgin olur 😍
Benim de 24 günde canım o yüzden dedim hayırlısı olsun tekrardan 😍

selam canım sana verilen örnekteki arkadaş benim. Hemen yaşadığım şeyleri anlatayım. Batı günüme kadar erken gebelik testlerimde dahil hepsi negatif yani gölge bile yoktu batıma son bir hafta kala ovü testleri yapmıştım onlarda aksine koyu iki çizgi çıkıyordu yani çok ilginçti 😒. Ama vücudumda normal adet olacağım dönemlerde yaşadığım hiç bir ağrı sızımda yoktu, ben şüphelendim kan verdim bat günü 1.2 çıktı sonucum hemen burdaki kızlarla paylaştım ilk yumurtlama diye de düşündüm battan 4 gün sonra bir daha verdim 27 bir hafta sonra yine verdim 770 🤗 mucize bebek hamdolsun tutunabilmiş ve benimle, dikkatli ol derim ❤️
Canım selam benim de bat bugun ama adet olmadım. Dün sökülme ağrısı çektim ama yine olmadım oldum sanmıştım. Ovu testi yaptım dün silik çizgi. Bugun adet olmam lazım olmadım şeffaf akıntım oluyo. Gebelik testi yaptım yine negatif. Yumurtlama takibi yapıyorum 15 gün önce yumurtlama gördüm olsa çıkardı dimi?

Kızlar selam ben 6 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm, bu sabah yeniden yaptım iki gün kaldı bata bu arada kaset testte daha belirgin çıktı 30 saniye içinde falan iki ay önce kimsayal geçirdim o yüzden erken gitmek istemedim doktora bakar mısınız testime ☺️ ilk foto hemen çıkınca çektim ikinci 4-5 dk bekleyince pencere önünde çektim
Sağlıkla ilerlesin inşallah, kan verdiniz mi
Selam kizlar yumurta catladiktan sonra kac gun beklemek lazim test yapmak icin ?
Garanti olsun diye 12 gün iyidir 10 günde kaset testte çıkmayabilir
Benimde dündü bugün test yaptım negatif gittim kan verdim kendimi sürekli yemektense gidip verip kurtuldum 15.30 sonuç çıkacak inşallah hayırlı haberler alırız 🤲

Değerlendirdik canım maalesef negatif sonuç çıkmış 0.100
Hayırlısı olsun, en azından bir dahaki yumurtlamaya kadar kafan rahat olacak.

Benim sonuç artık gece mi çıkar sabah mi çıkar belli olmaz e nabiza geç yansiyor. tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra(24 Mart) test yaptım gölge olarak çizgi belirdi. 12. Gün yaptığımda çizgi baya belirginleşmişti. Bugün 14. Gün ve bakalım kanda sonuç ne çıkacak. Bu ay döngüm kısa göründüğü için hamilelik takviminde sapma oluyor benim yumurtlama hesabıma göre bdt 5 Aralık görünüyor sat a göre ise 9 Aralık.yumurtlama tarihi bu tarihe yakın olanlar siz ne durumdasınız

Sağlıkla ilerlesin inşallah, kan verdiniz mi

Benim sonuç artık gece mi çıkar sabah mi çıkar belli olmaz e nabiza geç yansiyor. tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra(24 Mart) test yaptım gölge olarak çizgi belirdi. 12. Gün yaptığımda çizgi baya belirginleşmişti. Bugün 14. Gün ve bakalım kanda sonuç ne çıkacak. Bu ay döngüm kısa göründüğü için hamilelik takviminde sapma oluyor benim yumurtlama hesabıma göre bdt 5 Aralık görünüyor sat a göre ise 9 Aralık.yumurtlama tarihi bu tarihe yakın olanlar siz ne durumdasınız
Amin inşallah yarın vereceğim kan bekledim biraz.
Tarihlerimiz yakın siz verdiniz mi kan

Bayanlar merhaba sizlere sorum olacaktı benim adet tarihim 31 mart yalnız cumartesi sabah evde tahlil yaptım silik bir çizgi çıktı bu sabah kan testi verdim daha sonuç çıkmadı kanda da değerim hamilelik çıkarsa yine 31 martta adet olma şansım varmı çok korkuyorum ya olursam die
Merhaba iki günde bir kan değerini takip etmelisin düzenli artıp artmadığını görmek için. Gebeliğin sağlıklı olduğunu ancak bu şekilde anlayabilirsin. Sağlıklı olmayıp kimnyasal gebelik olduğunda adet olabiliyor maalesef. Bende geçe ay bu durum oldu. İnşallah senin sağlıklıdır ve herşey güzel ilerler.

Canım selam benim de bat bugun ama adet olmadım. Dün sökülme ağrısı çektim ama yine olmadım oldum sanmıştım. Ovu testi yaptım dün silik çizgi. Bugun adet olmam lazım olmadım şeffaf akıntım oluyo. Gebelik testi yaptım yine negatif. Yumurtlama takibi yapıyorum 15 gün önce yumurtlama gördüm olsa çıkardı dimi?
neden kan vermiyorsun kızucum?

Henüz belki erkendir diyorum üzülmek istemiyorum 😒 ama olsaydı çıkardı dimi? 14-15 gün oldu çünkü
erken değil bat günün bile geçmiş verebilirsin ve çıkar olumlu olumsuz herşeye hazırlıklı olmamız gerekiyor 🙏 önünde sonunda nasıl olsa öğreneceğiz

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin testler de çıkıyor ama daha kan yaptırmadım o yüzden emin değilim inşallah bu ay ramazanın bereketiyle bebişlerimiz gelir 🥰
Ay inşallah ya💕 her ay adet öncesi göğüs hassasiyetim olur yine olunca umudum azaldı,bugün bat tarihim üzülüyorum artık adet de olmadım ne kadar zor beklemek.😔

Ay inşallah ya💕 her ay adet öncesi göğüs hassasiyetim olur yine olunca umudum azaldı,bugün bat tarihim üzülüyorum artık adet de olmadım ne kadar zor beklemek.😔
Evet beklemek zor ben bundan 3 ay önce çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm rabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur dedim benim haziran da bir kaybım da oldu hiç umudunu kaybetme rabbim yüzümüzü güldürecektir 😍

Kızlar 21 martta betam 1994 dü bugün lekelenmem olunca tekrar kan verdim 9069 çıktı %60 artmış oluyor mu beynim durdu şuan. Tüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü kan sonucum çok geç çıktığı için doktoruma soramadım

X