-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.381
Bence de beklemek mantıklı şuan benimki de belirsizlik ama ben de günüm geçerse eğer kanı o zaman vericemBenim de 29u bat. Ben hiç test yapmadım sabırla bekliyorum varsa bile silik görüp acaba varmı yokmu endişesine girmek istemiyorum varsa net olsun
İnşallah canım bebeğim benimledirBen görüyorum hayırlı olsun
Olmuş bu sefer annesi ağlayıp üzme bebeğini sağlıkla ilerlesin inşallahAy çok teşekkür ederim umudum tükeniyor her çıkmadığında inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor gerçekten kaç gündür hep kafam dağılsın diye dışarı çıkıyorum düşünmemek için yoksa ağlıyorum yine olmadı diye
Amiinn amiin insallahhCok tesekkur ederim canimm
Saglikla kucağımıza alalim insallah
İnşAllah canım benimAmin Allahım inşallah adet değildir Ya
Kiz ben onu adetim geçince vs yapmıştım öyle cikmisti bu ay degil yaniSeninkiler nasıl çıktı? Ben 7 gün kala yaptım hiç bir şey çıkmadı. Dün 6 kala yaptım fotodaki gibi çıktı
Adet oldum şimdi canım hayırlısı olsunCanm ben geçen ay regl günümde sabah test ypmştm bariz şekilde 2 ci çıkmıştı silikti ncak gözüküyodu sevindim oğlen kırmızılar geldionun için regln geçsin sonra yap balm
4 aydır deniyoruz biz de, bekliyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım başladı ardından yoğun göğüs ağrısı. Bata 5 gün kala test yaptım negatif çıktı. Yapmamak için de telkin ediyordum kendimi gaza geldim bir anda. Durduk yere moral bozukluğu oluştu.Haha yok ben doktora sadece acaba böyle bisey olabilirmi diye soruyom kesin dille konuşunca bazı doktorlar ters cevap veriyor yaama bende senin gibi herseyi araştırıyorum senin de ins tez zamanda kucagin dolsun sen iyiki hamilelik öncesi dış sorununu çözdün ben hazırlıksız yakalandım o konuda dişimin ağrısı hamileliği öğrendiğimde çıktı ve çekilmesi gerek öncesinde antibiyotik verdi 3 ay sonrası çekecekmis senin de varmi bebis hazırlık aşamasında misin
Aynı sonucu 2 gün sonra ben de brkliyorum(( senin adet günün bugunmüydü?Adet oldum şimdi canım hayırlısı olsun
Yaaa adet mi oldunPapatyamelo canım elendim listede kırmızıyı koyabilirsin bebek bekleyen tüm arkadaşlara sağlıklı hamilelik serüveni diliyorum. Diğerleriyle de Nisan topiğine görüşmek üzere diyorum
Ben adet oldum canımC crab_mother canım merak ettim seni yarın adet günümüz sen ne durumdasın ben bugün test yapmadım yarın adet olmazsam yapıcam
Ben daha olmadım bakalım yarın olcak mıyımÖnümüzdeki maçlara bakıcaz artık
İnşallah bebiş vardır canımmmBen daha olmadım bakalım yarın olcak mıyım
Amin teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyuBu arada hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
tekrarlayabildiniz mi testi, umarim vardirBata 6 gün var...erken gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım. Hayalet bir çizgi oluştu 5 dakka sonra sizce kuruma çizgisi mi yoksa var mı bebiş??
Hayirli olsun bebisinizKızlar günaydın. Adete 6 gün kala hayal meyal çizgi var gibiydi. Hatta bazılarınız var bazilariniz yok demişti. 5 gün kala testimde çizgi hiç yoktu ben de anlamamistim ve negatif artık demistim. Bu sabah yani 4 gün kala testimde çizgi suan var gibi değil mi. Siz de bakabilir misiniz. Testten 10 dk içinde çekildi
Görünüyor hayalet bir çizgiEki Görüntüle 3032205
Kızlar bişey görebilen var mı