Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar.

Burada da danışayım. Bugün yumurtlamadan sonra 11. Gün. Gaza gelip test yaptım 5 dakika içinde negatifti, yürüyüşe gidip geldim (1-2 saat sonra) pembe hafif çizgi vardı. Kuruma çizgisi olabilir mi ? Markası laboquick.

Umarım Rabbim herkese gönlüne göre versin. O zaman aramızda iki gün var. O sancı bende de var ama bilemiyorum bazen enfeksiyon dur diyorum bazen de içim hamile gibi ümit dolu oluyor

Yaaaa ins canım ya o kadar çok istiyoruz ki eşimle geçen yıl iki aylık bebeğimizi yoğun bakımda kaybettik bizim için travmaydi bu bizi hayata bağlar inşallah çok teşekkürler
Âa başınız sağolsun canım benim inşallah bu ay güzel ve hayırlı haberler alırsın

Kızlar selam bata 1 gün kaldı sökülme ağrısı gibi ağrım oldu dışardaydım adet oldum sandım eve geldim bir şey yok normalde böyle olunca adet olurdum. Sonra biraz geçti yine başladı bıçak saplanır gibi sağ kasıgım özellikle çok ağrıdı. Şimdi geçti akıntım olmuş şeffaf beyazımsı bi de yürürken dizlerim çok ağrıyodu. Yarın bat günüm. Test tapıcam bakalım dua edin

Senle bütün belirtilerimiz aynı nerdeyse, sen yap bakalım inşallah hamilesindir bana da umut olur

Hayırlısı olsun inşallah vardır canım

Arkadaslar merhaba. Gecen sali carsamba pembe akinti oldu kesildi, adet olacam sandim sancim da vardi. Carsamba test yaptim negatif. Dun bel agrim vardi bugun yani pazar gunude yine benzer akintilar basladi. En son 20 subatta regl olmustum. Boyle bisey yasayan var mi?

Hayirli haberle gel insallah

tekrarlayabildiniz mi testi, umarim vardir Bende de hayaletin hayaleti bir cizgi cikiyor da kuruma olabilirmis
Bende de 1 saat sonra silik bir çizgi oluştu kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum daha önce de test yaptım 3 4 saat geçmesine rağmen hiç çizgi falan oluşmadı kuruma çizgisi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…