-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.401
Yarın takrarlayacağım inşallah kuruma değildir...10 dakka içinde göründü. Seninki kaç dakka içinde göründü? Bata kaç gün vardı?tekrarlayabildiniz mi testi, umarim vardirBende de hayaletin hayaleti bir cizgi cikiyor da kuruma olabilirmis
TeşekkürlerHayırlı olsun canım gorunuyor ıkıncı cızgı. Bat ne zamandı ?
Teşekkürler, en kısa zamanda siz de pozitif görürsünüz inşallah.hayirli zamanda gelsin bebişlerBence hamilesin hayırlı olsun canım ben bugün yaptım maalesef negatife döndü testim
TeşekkürlerHayırlı olsun çizgi gayet net gölge falan da değil.
UmarımBebiş ben 1 hafta sanıyorum 4 gün varmış benim bata, normalde regl olunca 1-2 saat hafif bi ağrım olur geçer, 4 gün var regl sancısı çekiyorum şu an ben de üşüttüğüm için mi diye düşünmeye başladım umarım bebek vardır
Âa başınız sağolsun canım benimYaaaa ins canım ya o kadar çok istiyoruz ki eşimle geçen yıl iki aylık bebeğimizi yoğun bakımda kaybettik bizim için travmaydi bu bizi hayata bağlar inşallah çok teşekkürler
Yaaa çok sevindim canım tebrik ederimKızlar ben testi bugün gün içindeki idrarla yeniledim, gerçi markası farklı bu artimed marka bir önceki bebetime idi.
Selam buralar da fazla aktif değilim arada bır bakıyorum biraz yoğunum bu aralar Ben henüz regl olmadım canım bir kaç gün daha bekleyeyim dedim bu ay ilaç kullandım soğuk algınlığı antibiyotik belki ondan geciktim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı24 Mart
İnşallah öyleyizdirUmarımRabbim herkese gönlüne göre versin. O zaman aramızda iki gün var. O sancı bende de var ama bilemiyorum bazen enfeksiyon dur diyorum bazen de içim hamile gibi ümit dolu oluyor
Senle bütün belirtilerimiz aynı nerdeyse, sen yap bakalım inşallah hamilesindir bana da umut olurKızlar selam bata 1 gün kaldı sökülme ağrısı gibi ağrım oldu dışardaydım adet oldum sandım eve geldim bir şey yok normalde böyle olunca adet olurdum. Sonra biraz geçti yine başladı bıçak saplanır gibi sağ kasıgım özellikle çok ağrıdı. Şimdi geçti akıntım olmuş şeffaf beyazımsı bi de yürürken dizlerim çok ağrıyodu. Yarın bat günüm. Test tapıcam bakalım dua edin
Hayırlısı olsun inşallah vardır canımKızlar selam bata 1 gün kaldı sökülme ağrısı gibi ağrım oldu dışardaydım adet oldum sandım eve geldim bir şey yok normalde böyle olunca adet olurdum. Sonra biraz geçti yine başladı bıçak saplanır gibi sağ kasıgım özellikle çok ağrıdı. Şimdi geçti akıntım olmuş şeffaf beyazımsı bi de yürürken dizlerim çok ağrıyodu. Yarın bat günüm. Test tapıcam bakalım dua edin
Çizgi var kuzummmKızlar ben testi bugün gün içindeki idrarla yeniledim, gerçi markası farklı bu artimed marka bir önceki bebetime idi.
Varrrr bebişEki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
Hayirli haberle gel insallahKızlar selam bata 1 gün kaldı sökülme ağrısı gibi ağrım oldu dışardaydım adet oldum sandım eve geldim bir şey yok normalde böyle olunca adet olurdum. Sonra biraz geçti yine başladı bıçak saplanır gibi sağ kasıgım özellikle çok ağrıdı. Şimdi geçti akıntım olmuş şeffaf beyazımsı bi de yürürken dizlerim çok ağrıyodu. Yarın bat günüm. Test tapıcam bakalım dua edin
Bata 3 gün kala yapmıştım bir şey yoktu dün de yaptım galiba yine yoktu bakalım bugun yapmadım yarın insallah adet olmam insallah sende de vardır canımSenle bütün belirtilerimiz aynı nerdeyse, sen yap bakalım inşallah hamilesindir bana da umut olur
İnşallah canımVarrrr bebiş
Bu ay da yoksa beşinci ay olacak kuzum. Senin ne kadar olduİnşallah öyleyizdirsen ne zamandır deniyorsun
Bende de 1 saat sonra silik bir çizgi oluştu kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum daha önce de test yaptım 3 4 saat geçmesine rağmen hiç çizgi falan oluşmadı kuruma çizgisi diyetekrarlayabildiniz mi testi, umarim vardirBende de hayaletin hayaleti bir cizgi cikiyor da kuruma olabilirmis