- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.341
Canım ben testi iki dk bekletip atmıştım şimdi baktım ikinci çizgi silik çıkmış keşke beş on dk bekleseydim şimdi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mı acaba diye merak ediyorumBenim belirtim var bel ağrısı göğüs şişkinliği ve akıntı ancak daha bata 3,4 gün var test yapıyorum negatif çıkıyor. İnşAllah erken yaptığımız içindir)))
Keşke 5 dakika da çekseydin fotoğrafı inşallah ir yanlışlık yoktur testlerimiz de ben neredeyse 1 yıldır yapıyorum kuruma çizgisini bile görememiştim şuan da sevinemiyorum günüm geçmedikçe belirsizlik ben normalde erken yapmazdım erken yapanları görünce yapayım ne kaybederim dedimCanım ben testi iki dk bekletip atmıştım şimdi baktım ikinci çizgi silik çıkmış keşke beş on dk bekleseydim şimdi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mı acaba diye merak ediyorum
Ben de ikinci çizgi silik çıkanları hep merak ediyordum bende yıllardır test yapıyorum hiç çıkmadı yanlışlık varsa da nasibimizde yoktur deyip devam edecez yolumuza ben şaşkınım sadece yıllardır görmeyinceKeşke 5 dakika da çekseydin fotoğrafı inşallah ir yanlışlık yoktur testlerimiz de ben neredeyse 1 yıldır yapıyorum kuruma çizgisini bile görememiştim şuan da sevinemiyorum günüm geçmedikçe belirsizlik ben normalde erken yapmazdım erken yapanları görünce yapayım ne kaybederim dedim
Artemed güvenilir marka canım benim de sizin gibi umudumu yitirdim banyoya gidip tekrar baktığımda çizgi belli oldu şuan hamileyim inşallah sizde de gebelik vardırCanım sabah test yaptım ben de negatif görüp testi çöpe attım iki dk anca bakmıştım şimdi merak edip tekrar bakayım dedim senin test gibi hayali çizgi çok net görünüyor ins testin azizliğine ugramayiz ben foto çektim fotoda belli olmuyor bata 3 gün var testim artımed hiç duydun mu güvenilir mi senin bat günün ne zamandi
Yaaaa ins canım ya o kadar çok istiyoruz ki eşimle geçen yıl iki aylık bebeğimizi yoğun bakımda kaybettik bizim için travmaydi bu bizi hayata bağlar inşallah çok teşekkürlerArtemed güvenilir marka canım benim de sizin gibi umudumu yitirdim banyoya gidip tekrar baktığımda çizgi belli oldu şuan hamileyim inşallah sizde de gebelik vardır
Ozaman silik olmasi normal tekrar mi yapsan29 mart canım bat 5 dakika içerisinde çıktı haziran ayında 9 haftalık düşüğüm vardı
Ben hazır hissetmeyi çok önemsiyorum. O yüzden yaşa hiç takılmadım 30 yaşında da evlenseydim yine hazır olucağım zamanı beklerdim.Haklısınız ama işte her şeye geç.kalmis gibi hissediyorum..ilk 2 yıl gezelim tozalım vs düşünmedik şimdi de böyle oldu ama aşırı stresli.zamanlardan geçiyorum.
Ovulasyon takibi haricinde yapmam gereken ekstra bı şey var mıbı de eşim sperm testi verecek meraktan
Bizler birer arastirmaciyiz eşimde bana diyo yine neler arastiriyorsunBen hazır hissetmeyi çok önemsiyorum. O yüzden yaşa hiç takılmadım 30 yaşında da evlenseydim yine hazır olucağım zamanı beklerdim.
Ovülasyon dışında ben diş tedavilerimi halletmiştim, gebelikte çok zorlaşabilir diye. Tam kan sayımı yapıldı. Kadın doğuma kontrole gittim. Daha sağlıklı dengeli beslenmeye başladım. “Yumurtlamadan sonra her gün bir bardak nar suyu içiyorum, Saraçoğlundan dinlemiştim rahim duvarına iyi geliyor diye” yine yumurtlamadan sonra avokado öneriyorlar.
Yepyeni ve bilinmezli bir dünya olduğu için bolca araştırdım bu platformda da danıştım.
“Eşim bu kadar araştırmanın iyi olmadığını söylüyor ama” benim huyum böyle.
Bizler birer arastirmaciyiz eşimde bana diyo yine neler arastiriyorsun
Haha yok ben doktora sadece acaba böyle bisey olabilirmi diye soruyom kesin dille konuşunca bazı doktorlar ters cevap veriyor yaya benim eşim de şöyle kızıyor. -doktora gidince öyle bir konuşuyorsun ki sen nasılsa biliyorsun diye sana açıklama yapmıyor doktor-
Prf.uz. doktor marshmelovya benim eşim de şöyle kızıyor. -doktora gidince öyle bir konuşuyorsun ki sen nasılsa biliyorsun diye sana açıklama yapmıyor doktor-
Canim kendini strese sokma yaa herkesin bünyesi ayni değil mesela benim acı esigim yüksek çok büyük problemim olsada duyabiliyorum o yüzden bazen hastanede geç müdahale ediliyorÇatlatma iğnesi olanlara bir şey sormak istiyorum bende iğneden sonra hiç kadık ağrısı olmadı saat 12de baktığımda 22mm dedi doktor akşam 21.20 gibi iğne oldum acaba o arada çatladı diye mi kasık ağrım olmadı şuanda 36. Saatteyim ama ağrım yok kimi yorumlarda ilişki esnasında da çok ağrıdı diyenler vardı ağrısından ağladım diyenler benimki etki mi etmedi acaba
Umarım öyledir canım ya ilk ilaç ve iğne kullanışım tedirgin oldumCanim kendini strese sokma yaa herkesin bünyesi ayni değil mesela benim acı esigim yüksek çok büyük problemim olsada duyabiliyorum o yüzden bazen hastanede geç müdahale ediliyor
Sen strese girersen olmaz ama şunu net biliyom iğne vurulduğu gün ve sonraki 3 günü degerlendirmen gerekiyor dewamke strese girmeeeÇatlatma iğnesi olanlara bir şey sormak istiyorum bende iğneden sonra hiç kadık ağrısı olmadı saat 12de baktığımda 22mm dedi doktor akşam 21.20 gibi iğne oldum acaba o arada çatladı diye mi kasık ağrım olmadı şuanda 36. Saatteyim ama ağrım yok kimi yorumlarda ilişki esnasında da çok ağrıdı diyenler vardı ağrısından ağladım diyenler benimki etki mi etmedi acaba
Bende öyle 2 tane gebelik testi vardi elimfe bitirdim hhahh işte pazartesi alırım diyorum 1 nisan adet gunum bakalim
Erken aslında ama adetlerim düzenli bat 1 Nisan. Dayanamadım silik te olsa görmek istedim. Sen gördün mü hayalatimsi çizgiyiDaha çok erken,2 gün sonra tekrarlarsan koyulaşmayı vs falan görebilirsin
Kalp atışı falan hepsine bir bakacak o zaman gözün aydın tekrardan nasıl sevindimmHayir pozitif gördüğüm gun gittim 3 hafta sonraya çağırdı
Canım ben de iğne vuruldum bu ay hiç kasık ağrısı olmadı öyle düşünme acı eşiği ile alakalı olduğunu düşünüyorum benÇatlatma iğnesi olanlara bir şey sormak istiyorum bende iğneden sonra hiç kadık ağrısı olmadı saat 12de baktığımda 22mm dedi doktor akşam 21.20 gibi iğne oldum acaba o arada çatladı diye mi kasık ağrım olmadı şuanda 36. Saatteyim ama ağrım yok kimi yorumlarda ilişki esnasında da çok ağrıdı diyenler vardı ağrısından ağladım diyenler benimki etki mi etmedi acaba