- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.361
Cok tesekkur ederim canimmKalp atışı falan hepsine bir bakacak o zaman gözün aydın tekrardan nasıl sevindimm
Saglikla kucağımıza alalim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canimmKalp atışı falan hepsine bir bakacak o zaman gözün aydın tekrardan nasıl sevindimm
Hakkımızda hayırlısını versin rabbim canımBen de ikinci çizgi silik çıkanları hep merak ediyordum bende yıllardır test yapıyorum hiç çıkmadı yanlışlık varsa da nasibimizde yoktur deyip devam edecez yolumuza ben şaşkınım sadece yıllardır görmeyince
Şuan elim de yok yarın sabah artık nasip olursa yaparımOzaman silik olmasi normal tekrar mi yapsan
Evveeetttttt güne böyle pozitiflerle başlamak çok güzel gözün aydın canım kan ver kesinleşsin :))Eki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
Adetime 2 kaldı geçsin öyle vereyim dedim sizce hemen vermelimiyim adetimi beklemelimiyimEvveeetttttt güne böyle pozitiflerle başlamak çok güzel gözün aydın canım kan ver kesinleşsin :))
Ben adet oldum şimdi bat günüm saliydi ins sen guzel haberler verirsin canımHakkımızda hayırlısını versin rabbim canım
Beni de silebilirsin listeden kırmızıları gördüm canımHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
Amin sen de önümüzdeki ay tekrar denersin sakın ümidini kaybetme rabbim nasip edecektir sağlıklısını hayırlısını sana da inşallahBen adet oldum şimdi bat günüm saliydi ins sen guzel haberler verirsin canım
Valla iyice umutlarım tukendi 9 yıldır aralıksız deniyoruz iki gebelik nasip oldu şimdiye kadar biri sağ çok şükür onunla avutuyorum kendimi evlat acısı yaşamakta ağır geliyor rabbim senin yüzünü güldürsün insAmin sen de önümüzdeki ay tekrar denersin sakın ümidini kaybetme rabbim nasip edecektir sağlıklısını hayırlısını sana da inşallah
Benim de rabbime şükür bir tane sağlıklı 4 yaşımda kızım var geçen yıl haziran da 9 haftalık bebeğimi kalp durması sonunda düşürdüm kürtaj oldum kaç aydır olmuyordu şimdi de kesin değişil aslında benim de ama yoksa da umudumu kaybetmeyeceğim rabbim bilir vakti saati vardır sabırla bekle canım hakkımızda hayırlısı olsunValla iyice umutlarım tukendi 9 yıldır aralıksız deniyoruz iki gebelik nasip oldu şimdiye kadar biri sağ çok şükür onunla avutuyorum kendimi evlat acısı yaşamakta ağır geliyor rabbim senin yüzünü güldürsün ins
Canm ben geçen ay regl günümde sabah test ypmştm bariz şekilde 2 ci çıkmıştı silikti ncak gözüküyodu sevindim oğlen kırmızılar geldi onun için regln geçsin sonra yap balmCanım ben testi iki dk bekletip atmıştım şimdi baktım ikinci çizgi silik çıkmış keşke beş on dk bekleseydim şimdi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mı acaba diye merak ediyorum
Hayırlı olsun çizgi gayet net gölge falan da değil.Kızlar ben testi bugün gün içindeki idrarla yeniledim, gerçi markası farklı bu artimed marka bir önceki bebetime idi.
Ben görüyorum hayırlı olsunEki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
Benim de 29u bat. Ben hiç test yapmadım sabırla bekliyorum varsa bile silik görüp acaba varmı yokmu endişesine girmek istemiyorum varsa net olsunBenim bat 29 mart canım ben de erken yaptığım için huzursuzum gün içinde tekrar denemeyi planlıyorum nasip olursa sen de yarın sabah tekrar dene
Her markanın değerleri algılayışı farklı . Belliki sizin değeriniz yeni yükselmeye başlamış ama bu siliklik var demek hiç endişe etmeyin daha bat gününüzmüş böyle çıkması çok normal. 3 4 gün sonra kan verin değerinizi arttığını göreceksin. Hatta doktorlar idrar testini bile bat gününden 1 hafta sonra yapın diyorlar ama biz sabırsızız. Hayırlı olsun Allah kalp atışını duymayıda nasip etsin inşallahBugün regli günüm regli olmadım hala ve test yaptım negatif çıktı roll diye bir marka dün yine bebe time ile yaptım yine silik çıktı bu seferki bayağı silik resimdeki en alttaki yani sormak istediğim gebelik varmıdır yoksa siliklesmesi yok olduğu anlamına mı geliyor
Ay çok teşekkür ederim umudum tükeniyor her çıkmadığında inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor gerçekten kaç gündür hep kafam dağılsın diye dışarı çıkıyorum düşünmemek için yoksa ağlıyorum yine olmadı diyeHer markanın değerleri algılayışı farklı . Belliki sizin değeriniz yeni yükselmeye başlamış ama bu siliklik var demek hiç endişe etmeyin daha bat gününüzmüş böyle çıkması çok normal. 3 4 gün sonra kan verin değerinizi arttığını göreceksin. Hatta doktorlar idrar testini bile bat gününden 1 hafta sonra yapın diyorlar ama biz sabırsızız. Hayırlı olsun Allah kalp atışını duymayıda nasip etsin inşallah