- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.241
Amiin İnshaAllah canım.. bakalım göreceğiz..Canım benim inşallah bebeğin seninledir değilse de yani ay ramazan ayı sana bebişini getirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin İnshaAllah canım.. bakalım göreceğiz..Canım benim inşallah bebeğin seninledir değilse de yani ay ramazan ayı sana bebişini getirsin inşallah
İnshaAllah .. aynen öyle mavişimmm nasibse vardır zaten şuan..Kuzucum ben inanıyorum ki bir kere olduysa hamilelik yine olacak herşeyin bir nasibi ve zamanı var Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alalım
Amin kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almaui naisp etsin AllahKızlar buraya da yazmak istedim. Kader ortağım oldunuz hepiniz. Sevincimi sizle paylaşmak istedim .Bugün kalp atışını duyduk çok şükür .Bir sıkıntı yok kese normal dedi Rabbim isteyen hepinizin kucağını doldursun inşallah .
Kiz sabirsiiz senle ben benimde 6 gun var bence beklemeliyizherkese merhaba. Umutla gebelik bekliyoruz hepimiz umarım gönlümüzce olur sonuçlar...bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve 5 dak sonra böyle bir hayalet çizgi belirdi. Ve saatlerdir çizgi aynı şekilde. Bat a 6 gün var. Sizce pozitif midir yoksa kuruma çizgisi midir?
Ben yaptım yine hiçbir şey yokTabi firma doğru söylüyorsa
Aynen valla sabırsızım bayaKiz sabirsiiz senle ben benimde 6 gun var bence beklemeliyiz
Evet baya erken oldu ama dayanamadım iki gün sonra tekrar yapıcam bakalımDaha çok erken,2 gün sonra tekrarlarsan koyulaşmayı vs falan görebilirsin
Evet yerleşme olabilir benzettim ben.. reg günün yakın mı genelde o dönemde geliyor.. bende öyle oldu çünküMy_Moonlight06 yaa hadi bakalim canim hayirlisi olsun.
Bende ise suan durumlar karisti yine. Dun incecik cizgi halinde akıntının icinde kanama gordum regl oluyorum sandim. Suan kalktim hicbisi yok. Yerlesme kanamasi oyle birsey mi acaba. Off valla umutlar bi sonuyo bi devam ediyo
Aynı geminin yolcusuyuz ben de yaptım bembeyaz sayfayı açtı bana daBen yaptım yine hiçbir şey yok
2 gün sonra regl oluruz hiç şaşmaz bu ayda hiç kafama takmadım çok hissettim ama olmadı yineAynı geminin yolcusuyuz ben de yaptım bembeyaz sayfayı açtı bana da
Dur daha bak ben oğlumda 4 gün önce kanda 6 hcg ile öğrendim. Yani idrar testi yapsaydım çıkmayacaktı herkesin aynı değil adet olmadan olmadı demek yok2 gün sonra regl oluruz hiç şaşmaz bu ayda hiç kafama takmadım çok hissettim ama olmadı yine
Bir şey görebildin mi? Ben artık kafayı yedim hayali çizgi görüyorum ışığa tutunca hiçbişey gözükmüyo kör oldum baka bakaAynı geminin yolcusuyuz ben de yaptım bembeyaz sayfayı açtı bana da
Günden güne artan bir şey değil mi millet yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenir bende tık yokDur daha bak ben oğlumda 4 gün önce kanda 6 hcg ile öğrendim. Yani idrar testi yapsaydım çıkmayacaktı herkesin aynı değil adet olmadan olmadı demek yok
Foto da belli olmuyor canım 2 gün kaldı sabır edicez artıkBir şey görebildin mi? Ben artık kafayı yedim hayali çizgi görüyorum ışığa tutunca hiçbişey gözükmüyo kör oldum baka baka
Bilmiyorum canım sanırım beklemek istedi .. burada biraz farklı tahlil durumları.. ama dedi adet olmazsan yapicam tahlil dediNiye kan testi yapmamış ki orda hemen yapılmıyormu canım
İşte herkesin artışı aynı olmuyor düşünsene adete 4 gün kalmış sadece 6 çıktı değerim ama şimdi canavar gibi 9 yaşında oğlum var her şeyin hayırlısı diyorumGünden güne artan bir şey değil mi millet yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenir bende tık yok
4 gün kala 6 3 kala 12, 2 gün kala 24 oluyor galiba ne biliyim olsa çıkardı bence ya ben adeti bekliyorum migrenim tuttu 2 gündür adet olmayı bekliyorumİşte herkesin artışı aynı olmuyor düşünsene adete 4 gün kalmış sadece 6 çıktı değerim ama şimdi canavar gibi 9 yaşında oğlum var her şeyin hayırlısı diyorum
Ovulasyon testi mi yapsam akşam ama beta yüksekse koyu çıkıyormuş yani olsa bile şuan çıkmaz dimiFoto da belli olmuyor canım 2 gün kaldı sabır edicez artık
Anladım canım o bebiş seninle hayırlısıyla sadece biraz nazlı belli kiBilmiyorum canım sanırım beklemek istedi .. burada biraz farklı tahlil durumları.. ama dedi adet olmazsan yapicam tahlil dedi
İnshaAllah canım.. tabiki duruma göre doktor hareket eder ilgili bir doktor zaten.. aradığım zaman tekefonada bakan birisi..Canım 9 mm gebelik başlangıç kalınlığı çok dikkat et 7-12 mm dir Aralık başlarda o nedenle çok çok dikkatli ol Rabbim hayırlısını nasip etsin.evet tarlusal ile karışıyor dupaston ama bu progestron salgıyı artırmak için onnedenle işlevi gebelik anında farklı gebelik yoksa farklı bunu vücüt kendi ayarlıyor doğal sirkülasyon neyse ona girmesine yardımcı oluyor.haberleri sevindim.sadece daha çok özen daha fazla dikkat gerekli şimdi ve sonuç ne olursa olsun sonrası için bnm anladığım kadarıyla gebeliğini doktor takip etmeli bir süre nedenleri araştırmalı ve olası bir durumda nedenleri ortadan kaldırmalı ilerki zamanlar için.