Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buraya da yazmak istedim. :anneadayı: :emir_bebek: Kader ortağım oldunuz hepiniz. Sevincimi sizle paylaşmak istedim .Bugün kalp atışını duyduk çok şükür :KK36:.Bir sıkıntı yok kese normal dedi :dua: Rabbim isteyen hepinizin kucağını doldursun inşallah .
Amin kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almaui naisp etsin Allah 🤲🌺

herkese merhaba. Umutla gebelik bekliyoruz hepimiz umarım gönlümüzce olur sonuçlar...bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve 5 dak sonra böyle bir hayalet çizgi belirdi. Ve saatlerdir çizgi aynı şekilde. Bat a 6 gün var. Sizce pozitif midir yoksa kuruma çizgisi midir?
Kiz sabirsiiz senle ben benimde 6 gun var bence beklemeliyiz

My_Moonlight06 My_Moonlight06 yaa hadi bakalim canim hayirlisi olsun.

Bende ise suan durumlar karisti yine. Dun incecik cizgi halinde akıntının icinde kanama gordum regl oluyorum sandim. Suan kalktim hicbisi yok. Yerlesme kanamasi oyle birsey mi acaba. Off valla umutlar bi sonuyo bi devam ediyo
Evet yerleşme olabilir benzettim ben.. reg günün yakın mı genelde o dönemde geliyor.. bende öyle oldu çünkü

Aynı geminin yolcusuyuz 🤣🤣🤣🤣 ben de yaptım bembeyaz sayfayı açtı bana da 😭😭😭
Bir şey görebildin mi? Ben artık kafayı yedim hayali çizgi görüyorum ışığa tutunca hiçbişey gözükmüyo kör oldum baka baka

Eklentiler

• 865BC084-2B38-4B23-B2BC-AE4F6A95068B.jpeg
    865BC084-2B38-4B23-B2BC-AE4F6A95068B.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 71
İşte herkesin artışı aynı olmuyor düşünsene adete 4 gün kalmış sadece 6 çıktı değerim ama şimdi canavar gibi 9 yaşında oğlum var her şeyin hayırlısı diyorum
4 gün kala 6 3 kala 12, 2 gün kala 24 oluyor galiba ne biliyim olsa çıkardı bence ya ben adeti bekliyorum migrenim tuttu 2 gündür adet olmayı bekliyorum

Canım 9 mm gebelik başlangıç kalınlığı çok dikkat et 7-12 mm dir Aralık başlarda o nedenle çok çok dikkatli ol Rabbim hayırlısını nasip etsin.evet tarlusal ile karışıyor dupaston ama bu progestron salgıyı artırmak için onnedenle işlevi gebelik anında farklı gebelik yoksa farklı bunu vücüt kendi ayarlıyor doğal sirkülasyon neyse ona girmesine yardımcı oluyor.haberleri sevindim.sadece daha çok özen daha fazla dikkat gerekli şimdi ve sonuç ne olursa olsun sonrası için bnm anladığım kadarıyla gebeliğini doktor takip etmeli bir süre nedenleri araştırmalı ve olası bir durumda nedenleri ortadan kaldırmalı ilerki zamanlar için.
İnshaAllah canım.. tabiki duruma göre doktor hareket eder ilgili bir doktor zaten.. aradığım zaman tekefonada bakan birisi..

Vallaha bende gebeliğin başında olduugumu düşündüm açıkçası cunki belirtilerim çok açık oratada.. bakalım ne çıkacak canım.. evet dikkat ediyorum .. avocado tüketiyorum.. ceviz filan...

X