- 14 Aralık 2021
- 76
- 33
- 21
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.201
Benim halen beyaz akıntım oluyor ve günüm 6 gün geçti en son dün öğlende yaptım test negatifdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim ilaca alerjim var benim başım avrisa ağrısı kesici almam.. bunu araştırdım ben.. bu kadar uzun zamandan sonra kendimi riske atmamki.. emin olmadığım birşeyi kullanmam.. bak oku bu linki hamileler kullanıyor bunuBende senle aynı fikirdeyim hiç hoşuma gitmedi bu ilaç ben olsam almam ama My_Moonlight06 ona güveniyor
Böyle bir ilaç, Duphaston gibi, hamilelik sırasında genellikle reçete edilir. Gebelik sürecinin sürdürülmesine katkıda bulunan bir grup hormonal ilaçtan bahseder. İlaç ayrıntılı olarak ele alın, kullanımının endikasyonlarını tanımlayın, uygulamanın özellikleri üzerinde duracağız, hamilelik sırasında Dufaston içmeyi öğrenin.Bende senle aynı fikirdeyim hiç hoşuma gitmedi bu ilaç ben olsam almam ama My_Moonlight06 ona güveniyor
Güzel … rahimde kalınlık orta haldeyse 7 lerde olabilir hele sen ilacı kullan bakalım sağlıklıysa zaten tutunur değilse vücudun bırakacaktır işte bak doktorun görmesi anlatması iyi oldu herşeyi bu durum en güzeli çünkü kafa da soru işareti kalmıyor beta testi yaptımı yani kan aldımı.ztn şimdi değilse bile içimden bir ses yakında diyor senin için en geç 3 ay diyorum 3. Ay en geç öyle hissettim şimdi.herşey adım adım iyiye gidiyor gör bak bebiş yakında gelecekSelam kızlar durumun la alakalı bilgi vermek istedim.. bugün doktora gittim.. vajinal ultrason yaptı gebeliğe dair hicbirsey göremedi.. ama kanamada göremedi.. adet gelicek gibi görünmüyor dedi.. bana duphastron verdi daha önce de kullanmıştım.. Dedi bunu kullan adet gelsinki tedaviye başlayalım dedi.. adetin gelmezse kan tahlili yapalım dedi.. bende dedim gebelik ihtimali var mı dedi şuan bişey göremedim ilacı al dedi varsa besler dedi.. bugün ilaca başladım.. adet olursam yumurtla büyümesi için ilaç alıcam.. sonra takib yapacağız..
Yani yine belirsiz durumdayım şuanda .. adetimin gecikme sebebini PCOS a bağlıyor olabilir diyor ama ben söyledim ben gecikmem diye.. birde testi soyledim hafif silik çizgi olduğunu ve 28 Şubat ağrım oldu akıntım oldu dedim yumurtlama olabilir dedi aynı gün ilişki oldu dedim birde iki gün öncesinde dedim ozaman daha erken gözükmez dedi.. ilacı al bekleyelim dedi..
Kızlar Hesab yaptığım zaman yerleşme kanamam tam gününe denk geliyor belirtilerim tamamen gebelik belirtileri.. geçen ay düşük yapmadan önce de aynı belirtilerim vardı.. ya kimyasal geçiriyorum yada sağlıklı bir gebelik bu benim düşüncem.. şu dikkatimi çekti rahim kalınlığını sordum dediki arada bir durum ne ince ne kalın dedi.. bu durumda ya gebelik gerçekleşmeye yeni başlıyor yada tam tersine inceliyor kanamam olacak .. buda kimyasal demektir bana göre.. bakalım.. hayırlısı ne olacak.. piskolojikmen çok rahatım bin şükür .. içinm rahat her türlü sonuca hazırım
Sonuçta tedavi ile yumurtaları buyutebiliriz dedi doktor baktı hatta dedi birazcık bir destek lazım sadece dedi.. yani gebelik olmasada birdahaki aya daha umut olurum henüz erken bakalım 2 hafta sonra ne olucak
A airy-fairy @Sabrina01 @maviss_34 @Dilos6342 -Arwen- Ginnys Papatyamelo @dceke @-Murphy @OKYANUS302 @Eflatun1Kelebek @Birbasak @Miskokulubebis @sonsuzaskk @Sifonella Teach_Mavi @papatyamveben ve diğer kardeşlerim
İnshaAllah kuzumm aminnn.. en hayırlısı ne ise o olsunGüzel … rahimde kalınlık orta haldeyse 7 lerde olabilir hele sen ilacı kullan bakalım sağlıklıysa zaten tutunur değilse vücudun bırakacaktır işte bak doktorun görmesi anlatması iyi oldu herşeyi bu durum en güzeli çünkü kafa da soru işareti kalmıyor beta testi yaptımı yani kan aldımı.ztn şimdi değilse bile içimden bir ses yakında diyor senin için en geç 3 ay diyorum 3. Ay en geç öyle hissettim şimdi.herşey adım adım iyiye gidiyor gör bak bebiş yakında gelecek
Evet ben de işte çok arastiridm.. aşırı zararsız bir ilaç tam tersine hormon dengesini de bozmuyor.. dengeliyor.. benim ilaçtan yana kaygım yok olsa almazdım zaten.. duphastron bilmeyenler tarusal gibi sanıyorlar halbuki alakası yok.. gebe kalmak için bile kullanılıyor..Arkadaşlar ben öncelikle bunu My_Moonlight06 sonra herkese söylüyorum.dupaston progestron salgılatır Buda rahimi kalınlaştırır rahim yeterince kalınsa ve orada bebek varsa yada döllenip düşmüşse bu sayede Rahime tutunur ama yok ilaçla yada kendiliğinden rahim kalınlaştı ama döllenen bir yumurta düşlememişse vücudumuz o kalınlaşma tabakayı atıyor.dupaston görevi rahim kalınlaştırmak adet sökücü değil!!! Adet sökücüler tarlusal cinsi olanlar onlarda odak kalınlaşma tabakayı atmaya yönelik.dupaston da ise rahimde kalınlaşma yapmaya çünkü eğer kalın olamazsa (sadece yeteri miktar) bebek tutunmuyor.yaratılış gereği belirli bir kalınlıkta otomatik atıyoruz o dokuyu yenisini üretmek yeni yumurtaları beklemek için mesela düşünün yumurta varsa adet devam ediyor dimi her ay adetle atılıyor yumurtlama bitince menapoz başlıyor kanama olmuyor çünkü döllenecek yumurta yoksa yumurtaya yatak yapmaya herkes duymuyor rahimde ve menapoz başlıyor bu kısmı çok lazım değilse bile dursun.dupaston natürelde randevu bu aşamada arkadaşımızda eksik kalmış olan hormon bunu dışardan alıp bebek varsa tutunma işin rahim kalınlaştırılmış olacak düşük önlemek için veriliyor ayrıca bu ilaç!!
Kuzum doktora gitmene ve sağlık problemin olmamasına çok sevindim, inşallah bebiş vardır ve tutunmaya çalışıyodur çok erken olduğu için görünmemiştir ama enseyi karartmamana da sevindim açıkçası Ginnys gibi diğer ay daha fazla umudun olacak senin de regl olursan inşallah en hayırlısı olsunSelam kızlar durumun la alakalı bilgi vermek istedim.. bugün doktora gittim.. vajinal ultrason yaptı gebeliğe dair hicbirsey göremedi.. ama kanamada göremedi.. adet gelicek gibi görünmüyor dedi.. bana duphastron verdi daha önce de kullanmıştım.. Dedi bunu kullan adet gelsinki tedaviye başlayalım dedi.. adetin gelmezse kan tahlili yapalım dedi.. bende dedim gebelik ihtimali var mı dedi şuan bişey göremedim ilacı al dedi varsa besler dedi.. bugün ilaca başladım.. adet olursam yumurtla büyümesi için ilaç alıcam.. sonra takib yapacağız..
Yani yine belirsiz durumdayım şuanda .. adetimin gecikme sebebini PCOS a bağlıyor olabilir diyor ama ben söyledim ben gecikmem diye.. birde testi soyledim hafif silik çizgi olduğunu ve 28 Şubat ağrım oldu akıntım oldu dedim yumurtlama olabilir dedi aynı gün ilişki oldu dedim birde iki gün öncesinde dedim ozaman daha erken gözükmez dedi.. ilacı al bekleyelim dedi..
Kızlar Hesab yaptığım zaman yerleşme kanamam tam gününe denk geliyor belirtilerim tamamen gebelik belirtileri.. geçen ay düşük yapmadan önce de aynı belirtilerim vardı.. ya kimyasal geçiriyorum yada sağlıklı bir gebelik bu benim düşüncem.. şu dikkatimi çekti rahim kalınlığını sordum dediki arada bir durum ne ince ne kalın dedi.. bu durumda ya gebelik gerçekleşmeye yeni başlıyor yada tam tersine inceliyor kanamam olacak .. buda kimyasal demektir bana göre.. bakalım.. hayırlısı ne olacak.. piskolojikmen çok rahatım bin şükür .. içinm rahat her türlü sonuca hazırım
Sonuçta tedavi ile yumurtaları buyutebiliriz dedi doktor baktı hatta dedi birazcık bir destek lazım sadece dedi.. yani gebelik olmasada birdahaki aya daha umut olurum henüz erken bakalım 2 hafta sonra ne olucak
A airy-fairy @Sabrina01 @maviss_34 @Dilos6342 -Arwen- Ginnys Papatyamelo @dceke @-Murphy @OKYANUS302 @Eflatun1Kelebek @Birbasak @Miskokulubebis @sonsuzaskk @Sifonella Teach_Mavi @papatyamveben ve diğer kardeşlerim
Allah razı Olsun canım benim...İnshaAllahKuzum doktora gitmene ve sağlık problemin olmamasına çok sevindim, inşallah bebiş vardır ve tutunmaya çalışıyodur çok erken olduğu için görünmemiştir ama enseyi karartmamana da sevindim açıkçası Ginnys gibi diğer ay daha fazla umudun olacak senin de regl olursan inşallah en hayırlısı olsun
Canim çok Sevindim böyle olumlu olmana..Kızlar herkese selamlar ben de kendimden haber vereyim.. Son zamanlarda özellikle son iki aydır eşimle işlerimizle alakalı aşırı yoğun günler geçirdik bu süreçte çok yıprandık karşılıklı gerildik ve bebek sürecimizi de inanılmaz etkiledi ne yazık ki çünkü zaten 3 aydır bebek düşüncemiz var. Daha önce bahsetmiştim yoruldum biraz enerjim yok bebek düşünmek için diye ama son günlerde iş yoğunluğumuzu azalttık ve birbirimizle daha çok keyifli vakit geçirmeye başladık o yüzden de sahalara dönebilirim bu sefer ovülasyon vs ile takip etmicem sıktı beni biraz avokadoyu da bilemiyorum belki incir yerim çünkü ramazanın ilk günleri de beni zorlayacak baş ağrısı vs bodoslama geliyorum bakalım Ginnys My_Moonlight06 Venev M Mavi Menekse Papatyamelo
Canım bana bi link atar mısın burdan, nisan müstakbel anneler topiğini ordan bat yazayım H Hello Kity
Bakalım kuşum bodoslama gitcem yumurtlamayı anlarsam ağrıdan falan 2-3 gün arka arkaya deneyebilirim ama öyle hadi illa şu gün olacak yapmicam görev gibi olmicak bunaltıyoCanim çok Sevindim böyle olumlu olmana..
Eşinle keyifli olmanizda çok önemli gerçekten.. stress filan bunlar etkiliyor insanı.. daha çok güzel vakit geçirmeye bakın.. ovulasyon yapma.. her iki günde bir beraberlik olur
Kuzum aynı bende 3 aydır düşünüyorum ve bu ay ovulasyonu bıraktık artık. Nasipse olur bir şekilde 2022 Müstakbel Nisan Anneleri buradayız canım bekliyoruzKızlar herkese selamlar ben de kendimden haber vereyim.. Son zamanlarda özellikle son iki aydır eşimle işlerimizle alakalı aşırı yoğun günler geçirdik bu süreçte çok yıprandık karşılıklı gerildik ve bebek sürecimizi de inanılmaz etkiledi ne yazık ki çünkü zaten 3 aydır bebek düşüncemiz var. Daha önce bahsetmiştim yoruldum biraz enerjim yok bebek düşünmek için diye ama son günlerde iş yoğunluğumuzu azalttık ve birbirimizle daha çok keyifli vakit geçirmeye başladık o yüzden de sahalara dönebilirim bu sefer ovülasyon vs ile takip etmicem sıktı beni biraz avokadoyu da bilemiyorum belki incir yerim çünkü ramazanın ilk günleri de beni zorlayacak baş ağrısı vs bodoslama geliyorum bakalım Ginnys My_Moonlight06 Venev M Mavi Menekse Papatyamelo
Canım bana bi link atar mısın burdan, nisan müstakbel anneler topiğini ordan bat yazayım H Hello Kity
11'12 gün geçince böyle oldu. :)Bişey sorucam sen yumurtlamanin üstünden kaç gün geçti de bu seklde çıktı testin
Evet benim oyle oluyordu usuttum falan sandım ama hamileyimKizlar bisi soracagim bat dündü henüz olmadim ama pazari bekliyorum yumurtlamayi gec gordum.
Sorum su ki dun ve bugun sag kasigimda agri mi desem sizlama mi desem bir aci var. Rahatsız etmiyo ama bilemedim pozitifi gorup boyle belirtileri olan var mi
Benim 5 6 gündür o şekilde akıntım oluyor canım ara ara da beyaz akıntıKızlar özellikle gebe olanların böyle sulu afedersiniz de idrar yapmış gibi ıslak akıntıları oluyormu kokusuz ve renksiz
Evet. Akintim arttı. Dediğiniz şekilde incecik ıslak akintim var. Yoğun değil, su gibiKızlar özellikle gebe olanların böyle sulu afedersiniz de idrar yapmış gibi ıslak akıntıları oluyormu kokusuz ve renksiz
Allah Allah bir kan ver istersen canımBenim halen beyaz akıntım oluyor ve günüm 6 gün geçti en son dün öğlende yaptım test negatifdi
Ahhh kuzum inşallahhh bebiş oluşuyordurr evet duphaston bebiş varsa tutunmayı kolaylaştırıyormuş bitince bebiş yoksa 2-3 güne regl geliyormuş..bana da verdi doktor..Selam kızlar durumun la alakalı bilgi vermek istedim.. bugün doktora gittim.. vajinal ultrason yaptı gebeliğe dair hicbirsey göremedi.. ama kanamada göremedi.. adet gelicek gibi görünmüyor dedi.. bana duphastron verdi daha önce de kullanmıştım.. Dedi bunu kullan adet gelsinki tedaviye başlayalım dedi.. adetin gelmezse kan tahlili yapalım dedi.. bende dedim gebelik ihtimali var mı dedi şuan bişey göremedim ilacı al dedi varsa besler dedi.. bugün ilaca başladım.. adet olursam yumurtla büyümesi için ilaç alıcam.. sonra takib yapacağız..