- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.221
Tatlım ne güzel dinlemişsiniz birbirinizi ve özlemişsiniz bahar hepimize tazelik yenilik getirsin inşallah. Yeni umutlar yeni başlangıçlar nisan topiği uğuruyla gelsinKızlar herkese selamlar ben de kendimden haber vereyim.. Son zamanlarda özellikle son iki aydır eşimle işlerimizle alakalı aşırı yoğun günler geçirdik bu süreçte çok yıprandık karşılıklı gerildik ve bebek sürecimizi de inanılmaz etkiledi ne yazık ki çünkü zaten 3 aydır bebek düşüncemiz var. Daha önce bahsetmiştim yoruldum biraz enerjim yok bebek düşünmek için diye ama son günlerde iş yoğunluğumuzu azalttık ve birbirimizle daha çok keyifli vakit geçirmeye başladık o yüzden de sahalara dönebilirim bu sefer ovülasyon vs ile takip etmicem sıktı beni biraz avokadoyu da bilemiyorum belki incir yerim çünkü ramazanın ilk günleri de beni zorlayacak baş ağrısı vs bodoslama geliyorum bakalım Ginnys My_Moonlight06 Venev M Mavi Menekse Papatyamelo
Canım bana bi link atar mısın burdan, nisan müstakbel anneler topiğini ordan bat yazayım @Hello Kity