Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese selamlar ben de kendimden haber vereyim.. Son zamanlarda özellikle son iki aydır eşimle işlerimizle alakalı aşırı yoğun günler geçirdik bu süreçte çok yıprandık karşılıklı gerildik ve bebek sürecimizi de inanılmaz etkiledi ne yazık ki çünkü zaten 3 aydır bebek düşüncemiz var. Daha önce bahsetmiştim yoruldum biraz enerjim yok bebek düşünmek için diye ama son günlerde iş yoğunluğumuzu azalttık ve birbirimizle daha çok keyifli vakit geçirmeye başladık o yüzden de sahalara dönebilirim😅😄 bu sefer ovülasyon vs ile takip etmicem sıktı beni biraz avokadoyu da bilemiyorum belki incir yerim çünkü ramazanın ilk günleri de beni zorlayacak baş ağrısı vs🤭 bodoslama geliyorum bakalım😅😄 Ginnys Ginnys My_Moonlight06 My_Moonlight06 Venev Venev M Mavi Menekse Papatyamelo Papatyamelo
Canım bana bi link atar mısın burdan, nisan müstakbel anneler topiğini ordan bat yazayım😘 @Hello Kity
Tatlım ne güzel dinlemişsiniz birbirinizi ve özlemişsiniz 💕 bahar hepimize tazelik yenilik getirsin inşallah. Yeni umutlar yeni başlangıçlar nisan topiği uğuruyla gelsin 🐞

Kızlar herkese selamlar ben de kendimden haber vereyim.. Son zamanlarda özellikle son iki aydır eşimle işlerimizle alakalı aşırı yoğun günler geçirdik bu süreçte çok yıprandık karşılıklı gerildik ve bebek sürecimizi de inanılmaz etkiledi ne yazık ki çünkü zaten 3 aydır bebek düşüncemiz var. Daha önce bahsetmiştim yoruldum biraz enerjim yok bebek düşünmek için diye ama son günlerde iş yoğunluğumuzu azalttık ve birbirimizle daha çok keyifli vakit geçirmeye başladık o yüzden de sahalara dönebilirim😅😄 bu sefer ovülasyon vs ile takip etmicem sıktı beni biraz avokadoyu da bilemiyorum belki incir yerim çünkü ramazanın ilk günleri de beni zorlayacak baş ağrısı vs🤭 bodoslama geliyorum bakalım😅😄 Ginnys Ginnys My_Moonlight06 My_Moonlight06 Venev Venev M Mavi Menekse Papatyamelo Papatyamelo
Canım bana bi link atar mısın burdan, nisan müstakbel anneler topiğini ordan bat yazayım😘 @Hello Kity
Aahh kuzum hadi nisan ayında güzelce gelsin bebişin. bende inanır mısın dun aksam sana baktım da profilin kapalıydı naptın ne ettin göremedim etiketleyince cok sevindim senden haber aldıgıma 😍🥰

Selam kızlar durumun la alakalı bilgi vermek istedim.. bugün doktora gittim.. vajinal ultrason yaptı gebeliğe dair hicbirsey göremedi.. ama kanamada göremedi.. adet gelicek gibi görünmüyor dedi.. bana duphastron verdi daha önce de kullanmıştım.. Dedi bunu kullan adet gelsinki tedaviye başlayalım dedi.. adetin gelmezse kan tahlili yapalım dedi.. bende dedim gebelik ihtimali var mı dedi şuan bişey göremedim ilacı al dedi varsa besler dedi.. bugün ilaca başladım.. adet olursam yumurtla büyümesi için ilaç alıcam.. sonra takib yapacağız..

Yani yine belirsiz durumdayım şuanda .. adetimin gecikme sebebini PCOS a bağlıyor olabilir diyor ama ben söyledim ben gecikmem diye.. birde testi soyledim hafif silik çizgi olduğunu ve 28 Şubat ağrım oldu akıntım oldu dedim yumurtlama olabilir dedi aynı gün ilişki oldu dedim birde iki gün öncesinde dedim ozaman daha erken gözükmez dedi.. ilacı al bekleyelim dedi..

Kızlar Hesab yaptığım zaman yerleşme kanamam tam gününe denk geliyor belirtilerim tamamen gebelik belirtileri.. geçen ay düşük yapmadan önce de aynı belirtilerim vardı.. ya kimyasal geçiriyorum yada sağlıklı bir gebelik bu benim düşüncem.. şu dikkatimi çekti rahim kalınlığını sordum dediki arada bir durum ne ince ne kalın dedi.. bu durumda ya gebelik gerçekleşmeye yeni başlıyor yada tam tersine inceliyor kanamam olacak .. buda kimyasal demektir bana göre.. bakalım.. hayırlısı ne olacak.. piskolojikmen çok rahatım bin şükür .. içinm rahat her türlü sonuca hazırım☺️

Sonuçta tedavi ile yumurtaları buyutebiliriz dedi doktor baktı hatta dedi birazcık bir destek lazım sadece dedi.. yani gebelik olmasada birdahaki aya daha umut olurum henüz erken bakalım 2 hafta sonra ne olucak 🤲🏻☺️

@Amiinee @Sabrina01 maviss_34 maviss_34 @Dilos6342 @tucimo Ginnys Ginnys Papatyamelo Papatyamelo @dceke @-Murphy @OKYANUS302 Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek @Birbasak @Miskokulubebis @sonsuzaskk @Sifonella @Teach_ @papatyamveben ve diğer kardeşlerim 🥰
Canım benim inşallah bebeğin seninledir 🥰 değilse de yani ay ramazan ayı sana bebişini getirsin inşallah 🤲🏻🌸

Selam kızlar durumun la alakalı bilgi vermek istedim.. bugün doktora gittim.. vajinal ultrason yaptı gebeliğe dair hicbirsey göremedi.. ama kanamada göremedi.. adet gelicek gibi görünmüyor dedi.. bana duphastron verdi daha önce de kullanmıştım.. Dedi bunu kullan adet gelsinki tedaviye başlayalım dedi.. adetin gelmezse kan tahlili yapalım dedi.. bende dedim gebelik ihtimali var mı dedi şuan bişey göremedim ilacı al dedi varsa besler dedi.. bugün ilaca başladım.. adet olursam yumurtla büyümesi için ilaç alıcam.. sonra takib yapacağız..

Yani yine belirsiz durumdayım şuanda .. adetimin gecikme sebebini PCOS a bağlıyor olabilir diyor ama ben söyledim ben gecikmem diye.. birde testi soyledim hafif silik çizgi olduğunu ve 28 Şubat ağrım oldu akıntım oldu dedim yumurtlama olabilir dedi aynı gün ilişki oldu dedim birde iki gün öncesinde dedim ozaman daha erken gözükmez dedi.. ilacı al bekleyelim dedi..

Kızlar Hesab yaptığım zaman yerleşme kanamam tam gününe denk geliyor belirtilerim tamamen gebelik belirtileri.. geçen ay düşük yapmadan önce de aynı belirtilerim vardı.. ya kimyasal geçiriyorum yada sağlıklı bir gebelik bu benim düşüncem.. şu dikkatimi çekti rahim kalınlığını sordum dediki arada bir durum ne ince ne kalın dedi.. bu durumda ya gebelik gerçekleşmeye yeni başlıyor yada tam tersine inceliyor kanamam olacak .. buda kimyasal demektir bana göre.. bakalım.. hayırlısı ne olacak.. piskolojikmen çok rahatım bin şükür .. içinm rahat her türlü sonuca hazırım☺️

Sonuçta tedavi ile yumurtaları buyutebiliriz dedi doktor baktı hatta dedi birazcık bir destek lazım sadece dedi.. yani gebelik olmasada birdahaki aya daha umut olurum henüz erken bakalım 2 hafta sonra ne olucak 🤲🏻☺️

@Amiinee @Sabrina01 maviss_34 maviss_34 @Dilos6342 @tucimo Ginnys Ginnys Papatyamelo Papatyamelo @dceke @-Murphy @OKYANUS302 Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek @Birbasak @Miskokulubebis @sonsuzaskk @Sifonella @Teach_ @papatyamveben ve diğer kardeşlerim 🥰
Kuzucum ben inanıyorum ki bir kere olduysa hamilelik yine olacak herşeyin bir nasibi ve zamanı var Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alalım 😍

My_Moonlight06 My_Moonlight06 yaa hadi bakalim canim hayirlisi olsun.

Bende ise suan durumlar karisti yine. Dun incecik cizgi halinde akıntının icinde kanama gordum regl oluyorum sandim. Suan kalktim hicbisi yok. Yerlesme kanamasi oyle birsey mi acaba. Off valla umutlar bi sonuyo bi devam ediyo

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. Günü reglim hiç şaşmaz saatinde olurum normalde çatlatma iğnesi olupta birkaç gün sonra regl olan var mı bu arada bende hiç belirti yok regl olacak gibi kasıklarım ağrıyor arada

Oo tam hız sahalara dönmüşsün maşallah 😅 hoşgeldinnn 😍

Niye kan testi yapmamış ki orda hemen yapılmıyormu canım

İnshaAllah kuzumm aminnn.. en hayırlısı ne ise o olsun

yok betaya bakmadı adet olmazsan ilaca ramen bakarız tahlillere dedi..

Rahmim şuan 9mm lerde kalınlığı ne kalın ne ince dedi zaten..

Başladım ilaca zaten İnshaAllah hayırlisi
Canım 9 mm gebelik başlangıç kalınlığı çok dikkat et 7-12 mm dir Aralık başlarda o nedenle çok çok dikkatli ol Rabbim hayırlısını nasip etsin.evet tarlusal ile karışıyor dupaston ama bu progestron salgıyı artırmak için onnedenle işlevi gebelik anında farklı gebelik yoksa farklı bunu vücüt kendi ayarlıyor doğal sirkülasyon neyse ona girmesine yardımcı oluyor.haberleri sevindim.sadece daha çok özen daha fazla dikkat gerekli şimdi ve sonuç ne olursa olsun sonrası için bnm anladığım kadarıyla gebeliğini doktor takip etmeli bir süre nedenleri araştırmalı ve olası bir durumda nedenleri ortadan kaldırmalı ilerki zamanlar için.

herkese merhaba. Umutla gebelik bekliyoruz hepimiz umarım gönlümüzce olur sonuçlar...bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve 5 dak sonra böyle bir hayalet çizgi belirdi. Ve saatlerdir çizgi aynı şekilde. Bat a 6 gün var. Sizce pozitif midir yoksa kuruma çizgisi midir?

Eklentiler

• 2A2BCD2C-6BB1-4A95-8779-7F263EAE3187.jpeg
    2A2BCD2C-6BB1-4A95-8779-7F263EAE3187.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 85
Bata 6 gün var...erken gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım. Hayalet bir çizgi oluştu 5 dakka sonra sizce kuruma çizgisi mi yoksa var mı bebiş??

Eklentiler

• E53326C9-D6AA-4966-AB65-2BDB3B59548B.jpeg
    E53326C9-D6AA-4966-AB65-2BDB3B59548B.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 85
Bata 6 gün var...erken gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım. Hayalet bir çizgi oluştu 5 dakka sonra sizce kuruma çizgisi mi yoksa var mı bebiş??
Daha çok erken,2 gün sonra tekrarlarsan koyulaşmayı vs falan görebilirsin

Ahhh kuzum inşallahhh bebiş oluşuyordurr 🤲🤲😍😍 evet duphaston bebiş varsa tutunmayı kolaylaştırıyormuş bitince bebiş yoksa 2-3 güne regl geliyormuş..bana da verdi doktor..
Duphastonu aynı saatlerde almaya çalış kuzum prospektüsünde öyle yazıyordu.. Misal ben akşam 9 sabah 9 da alıyorum her gün aynı saatte
İnshaAllah canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤗

Evet evet bende aynı saatlerde alıyorum zaten

X