Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım ne güzel dinlemişsiniz birbirinizi ve özlemişsiniz bahar hepimize tazelik yenilik getirsin inşallah. Yeni umutlar yeni başlangıçlar nisan topiği uğuruyla gelsin

Aahh kuzum hadi nisan ayında güzelce gelsin bebişin. bende inanır mısın dun aksam sana baktım da profilin kapalıydı naptın ne ettin göremedim etiketleyince cok sevindim senden haber aldıgıma

Canım benim inşallah bebeğin seninledir değilse de yani ay ramazan ayı sana bebişini getirsin inşallah

Kuzucum ben inanıyorum ki bir kere olduysa hamilelik yine olacak herşeyin bir nasibi ve zamanı var Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alalım

My_Moonlight06 yaa hadi bakalim canim hayirlisi olsun.

Bende ise suan durumlar karisti yine. Dun incecik cizgi halinde akıntının icinde kanama gordum regl oluyorum sandim. Suan kalktim hicbisi yok. Yerlesme kanamasi oyle birsey mi acaba. Off valla umutlar bi sonuyo bi devam ediyo

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. Günü reglim hiç şaşmaz saatinde olurum normalde çatlatma iğnesi olupta birkaç gün sonra regl olan var mı bu arada bende hiç belirti yok regl olacak gibi kasıklarım ağrıyor arada

Oo tam hız sahalara dönmüşsün maşallah hoşgeldinnn

Niye kan testi yapmamış ki orda hemen yapılmıyormu canım

Canım 9 mm gebelik başlangıç kalınlığı çok dikkat et 7-12 mm dir Aralık başlarda o nedenle çok çok dikkatli ol Rabbim hayırlısını nasip etsin.evet tarlusal ile karışıyor dupaston ama bu progestron salgıyı artırmak için onnedenle işlevi gebelik anında farklı gebelik yoksa farklı bunu vücüt kendi ayarlıyor doğal sirkülasyon neyse ona girmesine yardımcı oluyor.haberleri sevindim.sadece daha çok özen daha fazla dikkat gerekli şimdi ve sonuç ne olursa olsun sonrası için bnm anladığım kadarıyla gebeliğini doktor takip etmeli bir süre nedenleri araştırmalı ve olası bir durumda nedenleri ortadan kaldırmalı ilerki zamanlar için.

herkese merhaba. Umutla gebelik bekliyoruz hepimiz umarım gönlümüzce olur sonuçlar...bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve 5 dak sonra böyle bir hayalet çizgi belirdi. Ve saatlerdir çizgi aynı şekilde. Bat a 6 gün var. Sizce pozitif midir yoksa kuruma çizgisi midir?

Eklentiler

• 2A2BCD2C-6BB1-4A95-8779-7F263EAE3187.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 85
Bata 6 gün var...erken gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım. Hayalet bir çizgi oluştu 5 dakka sonra sizce kuruma çizgisi mi yoksa var mı bebiş??

Eklentiler

• E53326C9-D6AA-4966-AB65-2BDB3B59548B.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 85
Bata 6 gün var...erken gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım. Hayalet bir çizgi oluştu 5 dakka sonra sizce kuruma çizgisi mi yoksa var mı bebiş??
Daha çok erken,2 gün sonra tekrarlarsan koyulaşmayı vs falan görebilirsin

İnshaAllah canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Evet evet bende aynı saatlerde alıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…