Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim konuyuda yeni gördüm .insalalh Rabbım hepimizi bekletmeden kollarımızı doldurur. Benim size bi sorum olacak ben bu ay ovülasyon testi ile takip yaptim 15 mart yumurtlama 16 mart çatlama günü idi. Bugun yarin test yapsam cikar mi sizce . Cok yoğun akıntı var bembeyaz yumurtlamadan beri devam ediyor gün aşırı bir enfeksiyon belirtisi mi yoksa bebis var mi bilmiyorum ara ara karnıma hafif kramplar oldu bi kac gun once cok asiri duygusallık oldu saçma biseye içimi çeke çeke ağladım adetime 8 gün var daha ama cok merak ediyorum yapsam mi test 3 aydir deniyoruz

Merhaba hanımlar dün adetime 4 gün vardı 30. Adet döngüdeydim evde kaset test vardı test yaptım. Teste bir şey çıkmadı biliyorum 10 dakika sonrası geçersiz diyorlar ama diğer yaptığım testlerde böyle çizgiler sonradan hiç çıkmadı. Bu ay devit iğnesi kullandım 2 kez b12 ve folik asitte kullanıyorum insan bir acaba mı diyor. Bu sabah uyandım bir teste bakıyım dedim. Baktım silik bir çizgi var gibi ama. Biliyorum kuruma çizgisi de olabilir ama hafif kırmızılıkta var sabah ilk idrarımı yaptım yapmamış olsaydım tekrar yapardım ama. Maalesef. Benim yumurtlamadan beri devam eden göğüs ağrılarım var uçlarına tişört değdiğinde bile çok acıyor ara ara adet olacakmış gibi sancılar çekiyorum. Benim gibi bir durum yaşayan oldumu testi de paylaşıyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    165,9 KB · Görüntüleme: 83
Omega al ayrıca mutlaka ben normal zamanda da kullanıyorum doktorunun aradığında açmasına ayrıca sevindim keşke burada da öyle olaymış

bende aynı durumdayım, 16 snda yumurtlama oldu bata 5 gün var. 4. ay olacak bu ay, test için bekliyorum.

henüz erken yapmışsın regl gecikirse tekrar yap bence. Bu test gebelik olmadığını da göstermez daha idrara geçmemiş olabilir.

Merhaba bayanlar benim normalde bata 5 gün var bu sabah test yaptım resimde görüldüğü gibi çıktı sizce hamile miyim sanki çok silik bir çizgi gördüm

Hayır canım daha çok erken çıkmaz

Merhaba bayanlar benim normalde bata 5 gün var bu sabah test yaptım resimde görüldüğü gibi çıktı sizce hamile miyim sanki çok silik bir çizgi gördüm
Eki Görüntüle 3034662
Ben genelde resimlerde baktığımda pek seçemiyorum genel olarak ama seninkinde sağdan hafif görüyorum sanki umutlandirmakta istemem bi kac güne tekrarla istersen bi daha canim

Kuruma çizgisi olabilir 10 dakikadan sonra çıktıysa. Testin adı artmed miydi o böyle kuruma çizgisi çıkartıyor

Doktor reçete etmeden demir ilaçlarina başlamayin. Demir vitamin degil. Hamilelikde zaten 3 ayindan sonra demir reçete ediliyor. Aşiri dozda bebeginize kotu etki eder

Yumurtlamanin üstünden 17.gün de yap testini canım ben o şekilde yaptım gebe olduğumu öğrendim inşallah sende öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…