Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenmiş olabilir canim erken gebelik testide daha hassas olduğu için çıkmış olabilir , inşallah hamilesindir , başka bir test demedin mi ?
Hayır canım geçen hafta cumadana yalamaya başlamıştım o testi gittikçe belirginleşti en belirgin siligim pazartesi çıktı bende Çarşamba kan testi verdim ama sağlık ocağıydi pek guvenemedim önce cihaz bozuk dediler sonra düzeldi dediler yani sonuca guvenemedim e moralimde bozulunca bı daha kan testi yapmadım idrar testide elimde yoktu sipariş verdim bir iki güne gelecek orda netleşir ins

Olsun sen bozma moralini canım , en kısa zamanda Rabbim seni de bütün isteyenleride sevindirsin insallah

Kızlar iyi geceler.
Göğüslerde damar belirginleşmesi de belirtiler arasında sanırım. Bugün damarlarım normalde daha belirgin sanki mavimsi bir şekilde ve ağırlı hissiyatı var. Bata 5 gün kaldı, böyle bir belirti için erken mi acaba ?
Sizin durum nasıl ? Normal zamanda da böyle damarları belirgin olan var mı ?

Benim bata 2 gün kaldı normalde kuru olurdum ama son 1 haftadır afedersin iç çamaşırım ıslak ama çok değil. Adet zamanı büyük abdesti yaptıgımda sarı akıntı olurdu koyu kıvamda o yine var ama şuan akıntım oluyor bazen çok değil. Gebe değilim ama benim de böyle belirtim var
Kızlar özellikle gebe olanların böyle sulu afedersiniz de idrar yapmış gibi ıslak akıntıları oluyormu kokusuz ve renksiz

Kızlar iyi geceler.
Göğüslerde damar belirginleşmesi de belirtiler arasında sanırım. Bugün damarlarım normalden daha belirgin sanki (mavimsi bir şekilde) ve ağırlık hissiyatı var. Bata 5 gün kaldı, böyle bir belirti için erken mi acaba ?
Sizin durum nasıl ? Gebelik haricinde de böyle damarları belirgin olan var mı ?

Benim ilk kez bu kadar oldu regl den önce de olmazdi

Ben de meraklanmıştım senden ses çıkmayınca.. sen kendini cok iyi tanıyorsun kuzum.. birşeyler var diyorsan vardır inanıyorum.. inşallah en güzelidir de şurda bir bayram yaparız doktor da ne güzel, anlatmış yol çizmiş.. en hayırlısı olsun

Evet kuzum çok şükür yinede benim içim rahat vallaha.. evet doktorumdan çok memnunum açıkçası

Benim yumurtlamadan beri(tahminimce yumurtlama) kocaman oldu göğüslerim ağrıyor ve damarlar çok belirgin. Normalde reglden 2-3 gün önce böyle olur ben de bilemiyorum

İnşallah gebelik vardır çiçeğim, o ilaca da güvenemedim, hem söktürücü hem hamilelik varsa besler demiş ne saçma. Bebek varsa bir şey olmasın Allah korusun, bir doktora daha mı görünsen yavrum?
Bende senle aynı fikirdeyim hiç hoşuma gitmedi bu ilaç ben olsam almam ama My_Moonlight06 ona güveniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…