- 17 Ağustos 2016
- 299
- 100
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.181
20 subatta son adet olmustum. Sali carsamba pembe akinti geldi sonra kesildi. Simdi ara ara hafif kasik batmasi oluyor. Ama test negatifBata ne kadar kaldı canım ? yerleşme kanaması olup olmadığını yoğunlaşmasına göre anlarsın.
2 gündür devamı gelmedi mi ?
Çabucak geçsin de bizi sevindir be.İnshaAllah canım benim.. göreceğiz geri sayım başladı şafak 13
Benimde var söylemiştim ya inşallah karşılığı da olur kız olursa nazlı olsun valla bakİnshaAllah canım bakalım hala umudum var açıkçası
Hayır canım geçen hafta cumadana yalamaya başlamıştım o testi gittikçe belirginleşti en belirgin siligim pazartesi çıktı bende Çarşamba kan testi verdim ama sağlık ocağıydi pek guvenemedim önce cihaz bozuk dediler sonra düzeldi dediler yani sonuca guvenemedim e moralimde bozulunca bı daha kan testi yapmadım idrar testide elimde yoktu sipariş verdim bir iki güne gelecek orda netleşir insGeç döllenmiş olabilir canim erken gebelik testide daha hassas olduğu için çıkmış olabilir , inşallah hamilesindir , başka bir test demedin mi ?
İnshaAllah canım mübarek günler Rabbim kabul etsin hepimizin dualarınıÇabucak geçsin de bizi sevindir be.
Amin minnoşum amin, inşallah.İnshaAllah canım mübarek günler Rabbim kabul etsin hepimizin dualarını
İnshaAllah canım sağlıklı olsun da Rabbim büyük ..Benimde var söylemiştim ya inşallah karşılığı da olur kız olursa nazlı olsun valla bak
Olsun sen bozma moralini canım , en kısa zamanda Rabbim seni de bütün isteyenleride sevindirsin insallahHayır canım geçen hafta cumadana yalamaya başlamıştım o testi gittikçe belirginleşti en belirgin siligim pazartesi çıktı bende Çarşamba kan testi verdim ama sağlık ocağıydi pek guvenemedim önce cihaz bozuk dediler sonra düzeldi dediler yani sonuca guvenemedim e moralimde bozulunca bı daha kan testi yapmadım idrar testide elimde yoktu sipariş verdim bir iki güne gelecek orda netleşir ins
Merhaba Ben regl den 4 gün önce yapamaya başladım , gebelik testinde silik bir çizgi görünce ovulasyon testim de pik çıkmıştı, resimde görüldüğü gibi :) Eki Görüntüle 3034498
Kızlar özellikle gebe olanların böyle sulu afedersiniz de idrar yapmış gibi ıslak akıntıları oluyormu kokusuz ve renksiz
Doktora başvurman iyi olabilir aslında hem kafan da rahatlamış olur. İnşallah hamilesindir, pozitif haberlerini bekliyoruz20 subatta son adet olmustum. Sali carsamba pembe akinti geldi sonra kesildi. Simdi ara ara hafif kasik batmasi oluyor. Ama test negatif
Bişey sorucam sen yumurtlamanin üstünden kaç gün geçti de bu seklde çıktı testinMerhaba Ben regl den 4 gün önce yapamaya başladım , gebelik testinde silik bir çizgi görünce ovulasyon testim de pik çıkmıştı, resimde görüldüğü gibi :) Eki Görüntüle 3034498
Benim ilk kez bu kadar oldu regl den önce de olmazdiBenim bata 2 gün kaldı normalde kuru olurdum ama son 1 haftadır afedersin iç çamaşırım ıslak ama çok değil. Adet zamanı büyük abdesti yaptıgımda sarı akıntı olurdu koyu kıvamda o yine var ama şuan akıntım oluyor bazen çok değil. Gebe değilim ama benim de böyle belirtim var
Insallah mujdeli haberi verebilirim bu ayDoktora başvurman iyi olabilir aslında hem kafan da rahatlamış olur. İnşallah hamilesindir, pozitif haberlerini bekliyoruz
Ben de meraklanmıştım senden ses çıkmayınca.. sen kendini cok iyi tanıyorsun kuzum.. birşeyler var diyorsan vardır inanıyorum.. inşallah en güzelidir de şurda bir bayram yaparızSelam kızlar durumun la alakalı bilgi vermek istedim.. bugün doktora gittim.. vajinal ultrason yaptı gebeliğe dair hicbirsey göremedi.. ama kanamada göremedi.. adet gelicek gibi görünmüyor dedi.. bana duphastron verdi daha önce de kullanmıştım.. Dedi bunu kullan adet gelsinki tedaviye başlayalım dedi.. adetin gelmezse kan tahlili yapalım dedi.. bende dedim gebelik ihtimali var mı dedi şuan bişey göremedim ilacı al dedi varsa besler dedi.. bugün ilaca başladım.. adet olursam yumurtla büyümesi için ilaç alıcam.. sonra takib yapacağız..
Yani yine belirsiz durumdayım şuanda .. adetimin gecikme sebebini PCOS a bağlıyor olabilir diyor ama ben söyledim ben gecikmem diye.. birde testi soyledim hafif silik çizgi olduğunu ve 28 Şubat ağrım oldu akıntım oldu dedim yumurtlama olabilir dedi aynı gün ilişki oldu dedim birde iki gün öncesinde dedim ozaman daha erken gözükmez dedi.. ilacı al bekleyelim dedi..
Kızlar Hesab yaptığım zaman yerleşme kanamam tam gününe denk geliyor belirtilerim tamamen gebelik belirtileri.. geçen ay düşük yapmadan önce de aynı belirtilerim vardı.. ya kimyasal geçiriyorum yada sağlıklı bir gebelik bu benim düşüncem.. şu dikkatimi çekti rahim kalınlığını sordum dediki arada bir durum ne ince ne kalın dedi.. bu durumda ya gebelik gerçekleşmeye yeni başlıyor yada tam tersine inceliyor kanamam olacak .. buda kimyasal demektir bana göre.. bakalım.. hayırlısı ne olacak.. piskolojikmen çok rahatım bin şükür .. içinm rahat her türlü sonuca hazırım
Sonuçta tedavi ile yumurtaları buyutebiliriz dedi doktor baktı hatta dedi birazcık bir destek lazım sadece dedi.. yani gebelik olmasada birdahaki aya daha umut olurum henüz erken bakalım 2 hafta sonra ne olucak
@AmiineeSabrina01 @maviss_34 Dilos6342 @tucimo @asunny Papatyamelo partalina_ @-Murphy @OKYANUS302 @Eflatun1Kelebek Birbasak Sosyallanne @sonsuzaskk @Sifonella @Teach_ @papatyamveben ve diğer kardeşlerim
Evet kuzum çok şükür yinede benim içim rahat vallaha.. evet doktorumdan çok memnunum açıkçasıBen de meraklanmıştım senden ses çıkmayınca.. sen kendini cok iyi tanıyorsun kuzum.. birşeyler var diyorsan vardır inanıyorum.. inşallah en güzelidir de şurda bir bayram yaparızdoktor da ne güzel, anlatmış yol çizmiş.. en hayırlısı olsun
Benim yumurtlamadan beri(tahminimce yumurtlama) kocaman oldu göğüslerim ağrıyor ve damarlar çok belirgin. Normalde reglden 2-3 gün önce böyle olur ben de bilemiyorumKızlar iyi geceler.
Göğüslerde damar belirginleşmesi de belirtiler arasında sanırım. Bugün damarlarım normalden daha belirgin sanki (mavimsi bir şekilde) ve ağırlık hissiyatı var. Bata 5 gün kaldı, böyle bir belirti için erken mi acaba ?
Sizin durum nasıl ? Gebelik haricinde de böyle damarları belirgin olan var mı ?
Bende senle aynı fikirdeyim hiç hoşuma gitmedi bu ilaç ben olsam almam amaİnşallah gebelik vardır çiçeğim, o ilaca da güvenemedim, hem söktürücü hem hamilelik varsa besler demiş ne saçma. Bebek varsa bir şey olmasın Allah korusun, bir doktora daha mı görünsen yavrum?