Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam adetime 5 gün var bugün ovulasyon silik çıktı iki gün önce biraz daha koyu cikmisti (yinede silik) ondan 1 gün öncede incecik cıkmıştı.
Ovulasyon la gebelik ogrenenleri duymuştum 5 gün kala negatif olup hamilelik olablr mi sizce ?

AA öyle mi teşekkür ederim bu güzel bilgiyi için yumurtlama günü değerlendirdik ama
Yumurtlama günün ne zamandı canım ? 2. Kez yumurtlama görüp hamile kalmış olabilir misin? Benim bata 3 gün var bugun yumurtlamanın 12. Günü test yaptım hiçbir şey yok

Yumurtlama günün ne zamandı canım ? 2. Kez yumurtlama görüp hamile kalmış olabilir misin? Benim bata 3 gün var bugun yumurtlamanın 12. Günü test yaptım hiçbir şey yok
8 de yumurtlama gördüm 8 ve 9 değerlendirdik bir kaç seferde yine beraber olduk yaa umudunu yitirme ne olur dua et

8 de yumurtlama gördüm 8 ve 9 değerlendirdik bir kaç seferde yine beraber olduk yaa umudunu yitirme ne olur dua et
15 gün falan oluyor o zaman kuzum dimi bilmiyorum ki yumurtlamadan 12 gün sonra görenler çok kendimi hamile hissediyorum rüyamda kaç sefer gördüm hiç görmezdim annem bile görmüş ve bana hamilesin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…