- 3 Ocak 2021
- 2.707
- 856
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.041
Yokya sanmam umudum yok olsa kanda çıkardı kaç gündür kaşık göğüs ağrısı var bı sökülmediGebesindir belki canım benim ondan
hayırlı olsun canımm , ıkı gunde bır takıp ettırKızlar kan testim çıktı değerim nasilMaviNAZLI
HosgeldinSizin araniza katıldımdur imzamı degistireym teşekkür ederim
Hayirli olsun canım. 10 ve üzeri değerler iyi oluyor. 2 günde 1 artışı takip ettir. Bat a kaç gun var ya da bat geçti mi. Sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar kan testim çıktı değerim nasilMaviNAZLI
Evet. Benim yas oldu 34. Daha çok geç kalma lüksümüz yoktu. Umarım sağlıkla dünyaya gelirlerHosgeldin
İmzayı yapınca bir rahatlama bir mutluluk
Aynen öyle insallahEvet. Benim yas oldu 34. Daha çok geç kalma lüksümüz yoktu. Umarım sağlıkla dünyaya gelirler
Kızlar kan testim çıktı değerim nasilMaviNAZLI
Allah razı olsun keseyim göremez mıyım canım bat geceli bugün 3 gün canımHayirli olsun canım. 10 ve üzeri değerler iyi oluyor. 2 günde 1 artışı takip ettir. Bat a kaç gun var ya da bat geçti mi. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
AA öyle mi teşekkür ederim bu güzel bilgiyi için yumurtlama günü değerlendirdik amayaa çok güzell ve daha çok yeni maşallah.. geç döllenme muhtemelen haftaya bir daha test ver canım yükselir kontrole de gidersin. 1500 olmadan vaginal 5000 olmadan da karından ultrasondan görunmuyor
idrar sıcakken yapıldığında böyle tepkime yaratıyormuş. aslında bir süre bekleyip öyle test yapılması gerekiyormuş.Kızlar test mi bozuk? İlk böyle değildi elime sürekli alıp sarstıgım için mi böyle oldu acaba
3 gün kala yaptım kaset test hiçbir şey yokÇıkabilir bence dene. Benim saniyeler içinde çıktı bu defa ve 3 4 dk sonra daha da koyulasti. Ama adete 4 gün kala negatifti tamamenyani 2 gün önce negatif. 2 gun sonra böyle. Bence adet gelmediyse şansınız hep var
olabilir tutunması zaman almıştır çok normal =) ama var olduğuna eminiz artık :)AA öyle mi teşekkür ederim bu güzel bilgiyi için yumurtlama günü değerlendirdik ama
Çok idrar damlatiysan olabilirKızlar test mi bozuk? İlk böyle değildi elime sürekli alıp sarstıgım için mi böyle oldu acaba
İcime su serptinolabilir tutunması zaman almıştır çok normal =) ama var olduğuna eminiz artık :)
Yumurtlama günün ne zamandı canım ? 2. Kez yumurtlama görüp hamile kalmış olabilir misin? Benim bata 3 gün var bugun yumurtlamanın 12. Günü test yaptım hiçbir şey yokAA öyle mi teşekkür ederim bu güzel bilgiyi için yumurtlama günü değerlendirdik ama
Tamm canım çok teşekkür ederim değer düşmez dimihayırlı olsun canımm , ıkı gunde bır takıp ettır
8 de yumurtlama gördüm 8 ve 9 değerlendirdik bir kaç seferde yine beraber olduk yaa umudunu yitirme ne olur dua etYumurtlama günün ne zamandı canım ? 2. Kez yumurtlama görüp hamile kalmış olabilir misin? Benim bata 3 gün var bugun yumurtlamanın 12. Günü test yaptım hiçbir şey yok
15 gün falan oluyor o zaman kuzum dimi bilmiyorum ki yumurtlamadan 12 gün sonra görenler çok kendimi hamile hissediyorum rüyamda kaç sefer gördüm hiç görmezdim annem bile görmüş ve bana hamilesin diyo8 de yumurtlama gördüm 8 ve 9 değerlendirdik bir kaç seferde yine beraber olduk yaa umudunu yitirme ne olur dua et