Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bir testler var allahım nasıl bir şey kaldıkça silik çizgi çıkıyor ama bazıları da asla kuruma çizgisi falan çıkmıyor eczanede art+med midir nedir çok iğrenç bi test ya
Benimde işte frelly olan istersen günlerce bırak bembeyaz days comfort 2 dakika içinde silik çizgi. Bugün after 10 ve albi diye 2 kaset test aldım bakalım onlar ne gösterecek yemin ederim ev laboratuvara döndü

Evet kızlar bu akşamda yeni bir tespitle geldim bugün sabahtan beri ağzımın içinde iğrenç bir tat var.Kimler benim gibi??? (hamile değilsem bana kahkahalarla gülebilirsiniz izin çıltı)

Canım benimde 12ve 13 mart pikti 14ünde silikleşti. Bende 11-12-13 martı değerlendirdim. Öncesi senin gibiydi sonrasını boş erdim açıkçası
Keşke 14üyde değerlendirseydin kuzum yumurtlama pik oldugu zmaan değil silikleşince yani çatlama olunca oluyormuş diye biliyorum ama spermler 72 saate kadar canlı kalıyormuş o yüzden olucagı varsa her türlü olur inşallah ikimizin de olmuştur

Erken gebelikler hcg 10 sa falan gösteriyormuş ama kaset testler 25-50 civarında gösteriyomuş biz biraz daha mı beklesek ya ya da yarın yapak

Kızlar yumurtlamadan sonra gynopol içmeye devam edim mi gerek var mı bişey olmaz herhalde doktor bir ay ic demisti
Merhaba siz de gynopol kullanmışsınız. Eczanden mi almıştınız?
Ben de gynopol aldım ama eczaneden alamadım depoda 60 şaselik yoktu ben de internetten almak zorunda kaldım. Ama tadı bana çok sade geldi sanki şekerli su içiyormuşum gibi daha önce de bu tarz takviyeler kullandım daha yoğun oluyordu tatları. Sizin içtiğinizin tadı nasıldı. İnternetten aldığım için şüpheye düştüm acaba orijinal değil mi diye

Evet kızlar bu akşamda yeni bir tespitle geldim bugün sabahtan beri ağzımın içinde iğrenç bir tat var.Kimler benim gibi??? (hamile değilsem bana kahkahalarla gülebilirsiniz izin çıltı)
Ben de biraz önce eşimin almadığı bi koku aldım hemen annemi aradım değişik kokular alıyorum hamile miyim diye hahahs kendimle beraber herkesi delirttim sinirden gülüyorum

Ben eczaneden almıştım iki aydır kullanıyorum tadı şekerli oluyo rengide sarı fıstık yeşili gibi bişey oluyor orijinaldir bence

Kızlar bir sorun daha var ya dün çatlama oldu normalde çatlamadan sonra akıntı koyulaşır kesilir ya bu sefer yarım saat önce su gibi çok akıntı geldi ama dün yumurta çatladı

Ben eczaneden almıştım iki aydır kullanıyorum tadı şekerli oluyo rengide sarı fıstık yeşili gibi bişey oluyor orijinaldir bence
Evet tadı çok açık sarı gibi.. Bana tadı çok sade geldi o kadar vitamin var içinde ama tadı şekerli su gibi o yüzden şüphelendim. Teşekkür ederim biraz içim rahatladı. Günde iki kez mi içiyorsunuz?

Evet günde iki kez aç karnına içiyorum ben ama bu ay aksattim unutuyorum bazen icmeyi inşallah faydasını görürüz

Benim bat geceki ikinci günüm beyaz akıntım var iç çamaşırım hep ıslanıyor bazen sulu oluyor bugün ilk defa sol kasığımda ağrı oldu ara ara göğüs ağrım var ne ayakta çok durunca bel ağrım oluyor

Yaa olurmuydu önceden de. Ben vücudumu tanıyosam normal olmayan bişeyler var ama
Canım hiç olmazdı benim reglim gelince kasik ağrım bel ağrım başlardı regl öncesi olmazdı olduğunda genelde hep gebe cktim ama bu sefer çok farklı durum yasiyorum düşün kendimden suphelenmeyip kan testini yanlış yaptilarmi diyecek kadar

Merhaba arkadaşlar ben de 15 martta çatlatma iğnesi oldum, değerlendirdik tabi. Ve şuan adete 5 gün var ve kasıklarımda (solda, yumurta da soldaydı) batmalar var. Göğüslerim şiş, bel ağrısı bikaçgün çoktu şimdi de var ancak o kadar da değil. İnşAllah hamişizdir

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum
Canim bana doktor çatlatma ignesinden sonraki 3 günü değerlendir demisti. Garanti olsun istiyorsan iğne günü ve sonraki günü mutlaka degerlendir sonra gün aşırı da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…