- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.921
Kız bir testler var allahım nasıl bir şey kaldıkça silik çizgi çıkıyor ama bazıları da asla kuruma çizgisi falan çıkmıyor eczanede art+med midir nedir çok iğrenç bi test ya
Keşke 14üyde değerlendirseydin kuzum yumurtlama pik oldugu zmaan değil silikleşince yani çatlama olunca oluyormuş diye biliyorum ama spermler 72 saate kadar canlı kalıyormuş o yüzden olucagı varsa her türlü olur inşallah ikimizin de olmuşturCanım benimde 12ve 13 mart pikti 14ünde silikleşti. Bende 11-12-13 martı değerlendirdim. Öncesi senin gibiydi sonrasını boş erdim açıkçası
After 10 erken gebelik mi? O testte çizgi hep ortada oluyorBenimde işte frelly olan istersen günlerce bırak bembeyaz days comfort 2 dakika içinde silik çizgi. Bugün after 10 ve albi diye 2 kaset test aldım bakalım onlar ne gösterecek yemin ederim ev laboratuvara döndü
Kaset test canımAfter 10 erken gebelik mi? O testte çizgi hep ortada oluyor
Merhaba siz de gynopol kullanmışsınız. Eczanden mi almıştınız?Kızlar yumurtlamadan sonra gynopol içmeye devam edim mi gerek var mı bişey olmaz herhalde doktor bir ay ic demisti
Ben de biraz önce eşimin almadığı bi koku aldım hemen annemi aradım değişik kokular alıyorum hamile miyim diye hahahs kendimle beraber herkesi delirttim sinirden gülüyorumEvet kızlar bu akşamda yeni bir tespitle geldim bugün sabahtan beri ağzımın içinde iğrenç bir tat var.Kimler benim gibi???(hamile değilsem bana kahkahalarla gülebilirsiniz izin çıltı )
Ben eczaneden almıştım iki aydır kullanıyorum tadı şekerli oluyo rengide sarı fıstık yeşili gibi bişey oluyor orijinaldir benceMerhaba siz de gynopol kullanmışsınız. Eczanden mi almıştınız?
Ben de gynopol aldım ama eczaneden alamadım depoda 60 şaselik yoktu ben de internetten almak zorunda kaldım. Ama tadı bana çok sade geldi sanki şekerli su içiyormuşum gibi daha önce de bu tarz takviyeler kullandım daha yoğun oluyordu tatları. Sizin içtiğinizin tadı nasıldı. İnternetten aldığım için şüpheye düştüm acaba orijinal değil mi diye
Evet tadı çok açık sarı gibi.. Bana tadı çok sade geldi o kadar vitamin var içinde ama tadı şekerli su gibi o yüzden şüphelendim. Teşekkür ederim biraz içim rahatladı. Günde iki kez mi içiyorsunuz?Ben eczaneden almıştım iki aydır kullanıyorum tadı şekerli oluyo rengide sarı fıstık yeşili gibi bişey oluyor orijinaldir bence
Evet günde iki kez aç karnına içiyorum ben ama bu ay aksattim unutuyorum bazen icmeyi inşallah faydasını görürüzEvet tadı çok açık sarı gibi.. Bana tadı çok sade geldi o kadar vitamin var içinde ama tadı şekerli su gibi o yüzden şüphelendim. Teşekkür ederim biraz içim rahatladı. Günde iki kez mi içiyorsunuz?
Benim bat geceki ikinci günüm beyaz akıntım var iç çamaşırım hep ıslanıyor bazen sulu oluyor bugün ilk defa sol kasığımda ağrı oldu ara ara göğüs ağrım var ne ayakta çok durunca bel ağrım oluyorCanım bende de kasık ağrısı akıntı göğüs hassasiyeti var dikkatimi çeken ağzımdaki değişik tat oldu bugün ağzımın tadı çok kötü. Ama heveslenmek istemiyorum çünkü sende biliyorsundur sadece tek marka silik diğerleri tertemiz negatif.
Bende de var kaç gündür ama HCG sıfır çıktıBel ağrısı çok olan var mı. Benim bel ve kasık ağrısı coştu bugun.Hiç bu kadar ağrım olmazdı adet olduğumu bile anlamazdım ben. Bende bişeyler var yaaa git gide emin oluyorum bata son 5 günnn
Yaa olurmuydu önceden de. Ben vücudumu tanıyosam normal olmayan bişeyler var amaBende de var kaç gündür ama HCG sıfır çıktı
Canım hiç olmazdı benim reglim gelince kasik ağrım bel ağrım başlardı regl öncesi olmazdı olduğunda genelde hep gebe cktim ama bu sefer çok farklı durum yasiyorum düşün kendimden suphelenmeyip kan testini yanlış yaptilarmi diyecek kadarYaa olurmuydu önceden de. Ben vücudumu tanıyosam normal olmayan bişeyler var ama
Canim bana doktor çatlatma ignesinden sonraki 3 günü değerlendir demisti. Garanti olsun istiyorsan iğne günü ve sonraki günü mutlaka degerlendir sonra gün aşırı da olabilirMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum