- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende eylul de kurtaj oldum.. suan 6. AyimEvet cidden her ay umutlanıyoruz Rabbimin sınavı buda vardır vakti saati. Allahım kucağımızı boş bırakmasın şu mübarek günlerde. Ben ağustosda kürtaj oldum deniyoruz tekrardan ama her ay hüsran bakalım
Ben kırmızılaro gördüm bu ay umarım sen görmezsin canımm. Sen neden kürtaj olmuştunBende eylul de kurtaj oldum.. suan 6. Ayim
Canım selam. Ben de 3 adet erken gebelik testi yaptım. Sonuncusu yani bugün çizgiyi daha net gördüm sanırım. Hatta dun yaptigimda hic cizgi yoktu. Sifirdi. Dedim artik negatifim. Bi önceki mesajıma bak. Yani umudu kaybetmeyelim derim
Git gide Kıpkırmızı olan testlere insCanım selam. Ben de 3 adet erken gebelik testi yaptım. Sonuncusu yani bugün çizgiyi daha net gördüm sanırım. Hatta dun yaptigimda hic cizgi yoktu. Sifirdi. Dedim artik negatifim. Bi önceki mesajıma bak. Yani umudu kaybetmeyelim derim
Bende pazartesi kan verdim sizce ne zman bidaha kan vereyimCanım selam. Ben de 3 adet erken gebelik testi yaptım. Sonuncusu yani bugün çizgiyi daha net gördüm sanırım. Hatta dun yaptigimda hic cizgi yoktu. Sifirdi. Dedim artik negatifim. Bi önceki mesajıma bak. Yani umudu kaybetmeyelim derim
Canım çok ince ama bilemedim erken test galibaEki Görüntüle 3032205
Kızlar bişey görebilen var mı
Evet canım erken 14.günüm iğnede daha idrara geçmemiş olabilir miCanım çok ince ama bilemedim erken test galiba
İki günde bir takip edebilirsin canımBende pazartesi kan verdim sizce ne zman bidaha kan vereyim
Perşembe mi vereyim.2 gün dolu dolu tamamlasın yoksa bugunmuİki günde bir takip edebilirsin canım
duz koydgun testte sılık bı cızgı bende gordum canımKızlar günaydın. Adete 6 gün kala hayal meyal çizgi var gibiydi. Hatta bazılarınız var bazilariniz yok demişti. 5 gün kala testimde çizgi hiç yoktu ben de anlamamistim ve negatif artık demistim. Bu sabah yani 4 gün kala testimde çizgi suan var gibi değil mi. Siz de bakabilir misiniz. Testten 10 dk içinde çekildi foto.
oncekı gunler test yapmısmıydın ? negatıfe ne zaman dondu acabaEvet canım erken 14.günüm iğnede daha idrara geçmemiş olabilir mi
bat ne zaman canm?Kızlar comfort daysin görüp diğerlerinin görmediği nasıl bir hormon var caba bende sadece comfort days silik çizgi gösteriyor diğer markalar hep negatifEki Görüntüle 3032214
Çok net çıkması gerekmezmiydi ins koyulasir yaaEvet canım erken 14.günüm iğnede daha idrara geçmemiş olabilir mi
Dün yaptım en son oda böyle belli belirsizdioncekı gunler test yapmısmıydın ? negatıfe ne zaman dondu acaba
16gunde pozıtıf goren okudum topıklerde canım ,olabılır yanı
Bugün verebilirsinPerşembe mi vereyim.2 gün dolu dolu tamamlasın yoksa bugunmu
İdrara geçmemiş olabilir diye düşünüyorum birazdan sağlık ocağına gideceğim kan vermeyeÇok net çıkması gerekmezmiydi ins koyulasir yaa