2 ayrı zamanlarda yumurtlama olmaz bir kaç saat arayla belki olabilir diyor doktorlar.belirginlik var sağlıkla ilerlesin
Sağlıkla ilerlesin inşallah gayet belirgin
Bacım sen test yaptın mı? Yunurtlama dönemini takip edip degerlendirdin mi
Geç olsun güç olmasın hem öldürmeyen darbe güçlendirir
Değer pozitif inşallah düzenli artar kimyasal olabilir tabi ama bu şimdiden belli olmaz çünkü sağlıklı gebeliklerde de ilk zamablae değerler düşük olur sonuçta 2 günde bir tahlilde yaklaşık 2 katına çıkmasi gerek ama ben olsam 1 hafta bekler öyle kan veririm tekrar çünkü takip süreci yıpratıcı. Bu arada hayırlı olsun
Olabilir, koronadan olmasa da dolaylı olarak kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor çoğunlukla ağrı kesicilerin çoğu yumurtlama dönemini oteliyor dolayısıyla regl de oteleniyir
Maşallah belirgin çıkmış bence perşembeye bekle iyice yükselsin değer
Kızlar benim dünden beri göğüslerim hassaslasti ve şişti biraz eskiden regl zamanı yaklaşınca öyle olurdu ama yıllardır o belirtiyi yaşamıyorum... Tuvalete gittikçe peçete kontrolü yapıyorum çünkü kızıma hamile olduğum ilk gebeligim hariç 1 mol 3 kimyasal gebelikte de yerleşme kanaması sebebiyle erken testlerde öğrendim ama nihayete ermedi hiçbiri daha regle çok var kasık kismimda ağrılar da başladı