Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ayrı zamanlarda yumurtlama olmaz bir kaç saat arayla belki olabilir diyor doktorlar.belirginlik var sağlıkla ilerlesin

Sağlıkla ilerlesin inşallah gayet belirgin

Bacım sen test yaptın mı? Yunurtlama dönemini takip edip degerlendirdin mi

Geç olsun güç olmasın hem öldürmeyen darbe güçlendirir 😬😬

Değer pozitif inşallah düzenli artar kimyasal olabilir tabi ama bu şimdiden belli olmaz çünkü sağlıklı gebeliklerde de ilk zamablae değerler düşük olur sonuçta 2 günde bir tahlilde yaklaşık 2 katına çıkmasi gerek ama ben olsam 1 hafta bekler öyle kan veririm tekrar çünkü takip süreci yıpratıcı. Bu arada hayırlı olsun ☺️☺️

Olabilir, koronadan olmasa da dolaylı olarak kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor çoğunlukla ağrı kesicilerin çoğu yumurtlama dönemini oteliyor dolayısıyla regl de oteleniyir

Maşallah belirgin çıkmış bence perşembeye bekle iyice yükselsin değer

Kızlar benim dünden beri göğüslerim hassaslasti ve şişti biraz eskiden regl zamanı yaklaşınca öyle olurdu ama yıllardır o belirtiyi yaşamıyorum... Tuvalete gittikçe peçete kontrolü yapıyorum çünkü kızıma hamile olduğum ilk gebeligim hariç 1 mol 3 kimyasal gebelikte de yerleşme kanaması sebebiyle erken testlerde öğrendim ama nihayete ermedi hiçbiri daha regle çok var kasık kismimda ağrılar da başladı
Aynen canım bende bu kafadayım sanırım ☺️

Sancıdan ölüyorum ama tam sökülmüyor canım çıktı 😞 bildiğiniz bir şey var mı sökülme masajı yapıyorum onun dışında olan bir şey

Kızlar selam ayın 13ünde yumurtlama oldu ama yumurtlama gününü değil bi önceki günü değerlendirebilmiştim. 14ünde de çatlama oldu o günü değerlendirebildim. Yarın 10. Gün oluyor çatlama olalı. Yumurtlama olalı da 11. Yarın test yapsam mı sizce yoksa daha erken mi?

@akngss kan verdin mi canım
Yok yavrum iki gün sonra yine test yapıcam elimde bi tane daha var. Zaten iyi değilim adet olucak gibiyim. Vücudum çok halsiz gözlerim yanıyo. Başım tuttu adet gelirken tutar genelde. Kasıklarımda da yanma hissi var. Bi üşüyüp bi yanıyorum

Peki yanlış anlamassan eğer acaba sorun mu vardı yoksa bı sıkıntı olmayıp öyle olmuyormu benim eşimde sıkıntı var biraz düzeldi gibi ama beklemek istemiyorum oyuzden yapmaya karar verdik .. peki hastaneye gitmeden yapmam gerekenler ne acaba hani doktor tahlil felan isterse özelde hepsini yapmak istemiyorum malum çok pahalı herşey tahlillerimi devlette yapıp öyle özele gitmek istiyorum
Benim doktorumun özel muayenehanesi var, rahim filmi, hormon tahlilleri ve sperm analizi istemişti.. yani ilk istenen testler, özel olarak istenen bir test yok.. tabi bunları ister devlette ister özel laboratuarda yaptırabilirsiniz dedi. Hormon testlerini devlette yaptırdım ama diğerlerini özelde.. bizim sperm değerleri düşük tek sorun bu canım..

Benim doktorumun özel muayenehanesi var, rahim filmi, hormon tahlilleri ve sperm analizi istemişti.. yani ilk istenen testler, özel olarak istenen bir test yok.. tabi bunları ister devlette ister özel laboratuarda yaptırabilirsiniz dedi. Hormon testlerini devlette yaptırdım ama diğerlerini özelde.. bizim sperm değerleri düşük tek sorun bu canım..
Yok yavrum iki gün sonra yine test yapıcam elimde bi tane daha var. Zaten iyi değilim adet olucak gibiyim. Vücudum çok halsiz gözlerim yanıyo. Başım tuttu adet gelirken tutar genelde. Kasıklarımda da yanma hissi var. Bi üşüyüp bi yanıyorum
Kızlar selam ayın 13ünde yumurtlama oldu ama yumurtlama gününü değil bi önceki günü değerlendirebilmiştim. 14ünde de çatlama oldu o günü değerlendirebildim. Yarın 10. Gün oluyor çatlama olalı. Yumurtlama olalı da 11. Yarın test yapsam mı sizce yoksa daha erken mi? Bir de ben 14ü de dahil ediyorum 14ü dahil 10. Gün. 14ü hariç mi saymam gerekiyor?

Çok tebrik ederim, sağlıkla gelsin☺️ Benim de tam tersi aylardır migrenim tutmuyordu bu sabah migren ağrısıyla uyandım. Kasıklarıma sancı giriyor, göbek deliğime bir şey batıyor gibi oluyor bacaklarım ağrıyor, göğüslerim zaten çok şişti regl olacakmışım hissi var. Sorun şu ki regl olmama 9 gün var, bu kadar erken hamilelik belirtisi olacağını sanmıyorum. :KK43:
ya bu göbek deliğine batma hissi ne alaka banada oluyor.

Kızlar selam ayın 13ünde yumurtlama oldu ama yumurtlama gününü değil bi önceki günü değerlendirebilmiştim. 14ünde de çatlama oldu o günü değerlendirebildim. Yarın 10. Gün oluyor çatlama olalı. Yumurtlama olalı da 11. Yarın test yapsam mı sizce yoksa daha erken mi? Bir de ben 14ü de dahil ediyorum 14ü dahil 10. Gün. 14ü hariç mi saymam gerekiyor?
Canım bebiş rahime düşeli 2-3 gün olmuş 😀 idrarda çıkmayabilir.. 1-2 gün beklesen daha iyi ama yine de çok merak ediyorsan yap 🤗

Gecikmeyle birlikte sağ ve solda kasık batmasıda yaşadınız mı acaba?
Evet solda batma yaşadım, karın ağrısı kasik ağrısı. Regl olacak gibi ağrı falan oldu. Dedim kesin hamileyim. :) bir de regl gecikince kesin oldu dedim. Olmadı. İstediğimiz ve sürekli kendimizi dinlediğimiz için psikolojik olarak olabiliyormuş. Insallah senin oyle değildir. Artik kendimi dinlemiyorum. Bu ay da uyku hali ve üşüme var. Bakalim hayirlisi. Kendinizi dinleyip belirti aramamaya çalışın..

Evet solda batma yaşadım, karın ağrısı kasik ağrısı. Regl olacak gibi ağrı falan oldu. Dedim kesin hamileyim. :) bir de regl gecikince kesin oldu dedim. Olmadı. İstediğimiz ve sürekli kendimizi dinlediğimiz için psikolojik olarak olabiliyormuş. Insallah senin oyle değildir. Artik kendimi dinlemiyorum. Bu ay da uyku hali ve üşüme var. Bakalim hayirlisi. Kendinizi dinleyip belirti aramamaya çalışın..
Yok aslında bu ay gebelik için uğraşmadık gebelikten şüphelenmiyorum da batmalar şiddetli olunca korona yapıyo mu diye merk ettim sadece.İnşallah koronayı atlatayım Nisan ayında başlicaz çocuk için çalışmlara😊 umarım sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize❤️ Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Yok aslında bu ay gebelik için uğraşmadık gebelikten şüphelenmiyorum da batmalar şiddetli olunca korona yapıyo mu diye merk ettim sadece.İnşallah koronayı atlatayım Nisan ayında başlicaz çocuk için çalışmlara😊 umarım sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize❤️ Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Rica ederim canım:) coronadan dolayı batma olur mu bilmiyorum. Olmaz sanırım. :) regl geçikmesini coronaya bağladım çünkü yasayanlar baya olmuş. Digerleri benim psikolojik belirtilerdi. Kendimi inandirmistim :) Oyle yapmamak gerekiyormuş. İlk bebegimde hiç umursamadim bile. Çünkü herkes zaten hemen olmaz vs diyordu ben de nasılsa olmaz diye onemsememistim ama o ay hamileydim:) kızım şu an 3 yasinda. Bu arada geçmiş olsun canim covid artık rahat geçiyor sukur. Hayırlı zamanda gelsin inşallah bebisler. Iyi geceler dilerim

Benim gecen sene de hemen oldu ama malesef değerlerim sağlıklı ilerlemedi, düşük yaptim. Simdi eger olursa da korkuyor insan.. ilk defa başıma geldi. hayirlisi olsun hepimiz hakkında. Sağlıklı gebelikler dilerim hepimize

X