- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.561
Ben de laboquick testinin güvenilir olduğunu düşünüyorum atsana foto bakalımKızlar çok başınızı ağrıttım biliyorum bu sabah 1 tane daha yaptım hiç bir şey çıkmadı evde başka bir marka daha yaptım onda da incecik dünkünden saha az görünen bir çizgi var. Bu arada dün ve bugün yaptığım 3 testin markaları birbirinden farklı. Dün comfort days bugün pyro clinice ve laboquick. Laboquick te çok ince bir çizgi var
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel Allah yüzünü güldürsünCanlarim bugün heycanli bekleyisim var yarin sabah test yapacam 14.catlam igenin artik cikar ne varsa
Var var tebriklerEki Görüntüle 3029750
Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var ilk idrar değil gün içerisinde yaptım 1 2 saat sıvı tuketimi olmadı
Neden hala kan testine gitmiyorsun? Maşallah ne sabırlısınBende bu belirti tam anlamiyla karisti diyecegim zaman bat sonrasina denk geldi. Hala da düzelmedi 1haftayi gecti
Canım fotoda gözükmüyor hatta 1 saat sonra silinmişBen de laboquick testinin güvenilir olduğunu düşünüyorum atsana foto bakalım
Canım bata kaç gün var hangi markaEki Görüntüle 3029928 Erken gebelik testi yaptım ama var mı yok mu anlayamadım hafif bi çizgi gördüm gibi ama bilemedimsizce var mı yok mu
Salı günü olmam lazım freely marka bi düşüğüm olmuştu onu da adetin 5 gün geçmesiyle öğrenebilmiştimCanım bata kaç gün var hangi marka
Var gibi duruyor dün comfort dayste benim sonucum böyle çıktı bugün farklı markayla yaptım hiç bir şey görünmedi ondan sordum yarın tekrarla canım tekrar çıkacak mı acabaSalı günü olmam lazım freely marka bi düşüğüm olmuştu onu da adetin 5 gün geçmesiyle öğrenebilmiştim
Daha çok Var adetine zaten bekle 1-2 gün daha en az. Baksana dün ne kadar netti bugün birinde var birinde yok silinmiş sonra. Bir sürü stres heyecanCanım fotoda gözükmüyor hatta 1 saat sonra silinmiş
Ayrıca moral bozukluğu ama kasıklarımda sancı var canım adet sancısı olabilir mi ki yaDaha çok Var adetine zaten bekle 1-2 gün daha en az. Baksana dün ne kadar netti bugün birinde var birinde yok silinmiş sonra. Bir sürü stres heyecan
Hafif bir gölge seçer gibiyim testin alt tarafından ama bilemedim. Var gibi duruyor şimdilik ve inşallah da vardırEki Görüntüle 3029928 Erken gebelik testi yaptım ama var mı yok mu anlayamadım hafif bi çizgi gördüm gibi ama bilemedimsizce var mı yok mu
Ya inşallah vardırVar gibi duruyor dün comfort dayste benim sonucum böyle çıktı bugün farklı markayla yaptım hiç bir şey görünmedi ondan sordum yarın tekrarla canım tekrar çıkacak mı acaba
Yok canım bende gördüm inşallah vardır Allah herkese nasip etsin inşallahYa inşallah vardırHepimizin olsun Düşükten beri 7. Ay oldu artık daha da stres oluyor insan olmayınca sanki hayalet bi çizgi varmış gibi ama sadece bana mı görünüyor diye şüphe ettim
İnşallah vardır bakalım bat ın geçmesini bekleyeceğim bir de öyle denerim olmazsam eğerHafif bir gölge seçer gibiyim testin alt tarafından ama bilemedim. Var gibi duruyor şimdilik ve inşallah da vardır
Yok adete çok erken naptın daha yeni patlattın yumoşlarıAyrıca moral bozukluğu ama kasıklarımda sancı var canım adet sancısı olabilir mi ki ya
1 hafta kaldı adete canım dünkü testler beni alt üst etti. Ne yapacağımı bilemedim.Yok adete çok erken naptın daha yeni patlattın yumoşlarıbenim de bugün ilişki günüyle birlikte 8. Gün tek ilişkiyle yumurtladığımı bile bilmeden hamile kalacağımı sanıyorum gerçi kürtaj olduğum hamileliğim de öyle olmuştu ama o çok sürprizdi. Bunda her şey karışık
İnşallah inşallahYok canım bende gördüm inşallah vardır Allah herkese nasip etsin inşallah
Sen güzel düşün yine de bir şeyler var ki çıkıyor silik de olsa. Ben de dün kendi gazıma gelip yaptım artı med marka normal kaset test tertemizdi1 hafta kaldı adete canım dünkü testler beni alt üst etti. Ne yapacağımı bilemedim.
Bildirmeyi unutma bize güzel haberleriİnşallah inşallahCanım az da olsa içime su serpildi bakalım artık bat zamanı belli olur çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?