- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.261
Evet var görülüyor çok net bir ince çizgi inşallah bebeğin seninledirGünaydın kızlar benimki de düne göre daha belirgin gibi ama bakarmısınız foto da iyi cikmadi ama adetim gecikeli 10 gün oldu çok akıntım var
Cok cok tebriklerrr ozamannnAyyyvar var canım foto iyi çekmiyor benim en belirgin bu çıktı fotoda
Toplamda 2 gün süren sildikçe peçeteye gelen çamaşıra ya da pede bulaşacak şekilde olan rengi önce pembe kırmızı arası sonda da kahverengine dönerek biten akıntı tarzı bir kanamaydıKizlar yerleşme kanamasını nasıl yaşadınız sabah benim pembemsi akıntı geldi adet oldum sandım ama şuan bişey yok
Bat günümde 3gun önce ve 5 gün öncede gelmişti ama bugün ki regl sancısı var acaba reglmi olucamToplamda 2 gün süren sildikçe peçeteye gelen çamaşıra ya da pede bulaşacak şekilde olan rengi önce pembe kırmızı arası sonda da kahverengine dönerek biten akıntı tarzı bir kanamaydı
Bı saat önce geldi şuanda hiçbir şey yok amaBat günümde 3gun önce ve 5 gün öncede gelmişti ama bugün ki regl sancısı var acaba reglmi olucam
İnşallahEvet var görülüyor çok net bir ince çizgi inşallah bebeğin seninledir
Benim de 4 gün önce gelmişti mesela ama nasıl adet olduğunu biliyorsan eğer bence onun farklı bir kanama olduğunu anlarsın. Mesela benim adet kanamam ilk başladığı an illaki kasıklarımda keskin bir sancı olur ve bilirim. Yerleşme kanamasında lavaboda farketmiştimBat günümde 3gun önce ve 5 gün öncede gelmişti ama bugün ki regl sancısı var acaba reglmi olucam
Benim de oncekinler agrisizdi ve peceteye bulasirti leke gibi ama bugünkü akıntı liydi ve sancım var regl olucam heraldeBenim de 4 gün önce gelmişti mesela ama nasıl adet olduğunu biliyorsan eğer bence onun farklı bir kanama olduğunu anlarsın. Mesela benim adet kanamam ilk başladığı an illaki kasıklarımda keskin bir sancı olur ve bilirim. Yerleşme kanamasında lavaboda farketmiştim
Umarım olmazsın ve bebeğin seninledirBenim de oncekinler agrisizdi ve peceteye bulasirti leke gibi ama bugünkü akıntı liydi ve sancım var regl olucam heralde
İnşallahUmarım olmazsın ve bebeğin seninledir
Canım beni eklermisin bat 10 gün geçti bugün silik çıktı testime baktinmi sence görünüyor mu?Günaydın kızlar görüyorum ki test yapanlarınız vaarr,hadi bakalım hayırlı haberler olsunama şunu demek istiyorum yaptığınız testler kaset test vs falan ise battan önce çıkmayabiliyor,benim 4 gün vardı negatifti çok çok çok ince bir çzigi gibi görmüştüm,ama bat günü pozitifleşti,o yüzden erken test yapıp negatifi gördüğünüzde üzülmeyinn VE TEKRAR EDİYORUM HAMİLELİĞİNİZDE,ADETİNİZDE VEYA TABLOYA EKLENMEK İSTEDİĞİNİZDE LÜTFEN BENİ ETİKETLEYİN VEYA MESAJDAN ALINTI YAPIN KI DAHA RAHAT TABLOYU DOLDURABİLEYİM YOKSA BU KADAR MESAJ ARASINDA GÖREMİYORUM
Anım adetin 15.,16. Ve 17. Günleri pik gördüm ardından silindi çatlamayı gördükten sonra ovulasyon testi yapmadım benBence senin gebelik erken olmuş canım yani çünkü senin piklerde sürekli devam etti değil mi? Sen erken yumurtladın muhtemelen
Test koyuluklarımız aynı canımGünaydın kızlar benimki de düne göre daha belirgin gibi ama bakarmısınız foto da iyi cikmadi ama adetim gecikeli 10 gün oldu çok akıntım var
Evet çok silik bir şekilde görünüyor canım bir kaç güne daha çok netleşir geç döllenme sanırımCanım beni eklermisin bat 10 gün geçti bugün silik çıktı testime baktinmi sence görünüyor mu?
Bebiş geliyooooEki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
Evet canım geç döllenme gibi baya geç çıktıEvet çok silik bir şekilde görünüyor canım bir kaç güne daha çok netleşir geç döllenme sanırım
Evet canım fark ettim aynı koyulukta dün de yapmıştım dünkü böyle deildiTest koyuluklarımız aynı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?