Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilerim bir an önce anneler grubuna geçiş yaparız hepimizde

Valla biz heidi polyanna karışımı bişey olduk herşey den umut besliyoruz. yüzüm kızardı, karnım ağrıdı, belim tutuldu....
Valla öyle oldu ben şimdi okuyorum yorumları aynı bu şekilde bende neyim olsa hemen hamilemiyim diyorum

Kızlar bu çatlatma iğnesi duygusallık yapıyor mu durduk yere ağlayasım geliyo ya iyice psikolojim bozuldu. Bi anda geliyo gözlerim doluyo
evet yapar çünkü hcg içeriyor o nedenle mutlaka olur hassas hisler

Eklentiler

• 7758E78F-1E63-4580-B0F8-64D103BC3F5F.jpeg
    238,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 83BDFAB7-87B5-4746-BB3F-B8117AE9F8E2.jpeg
    201,4 KB · Görüntüleme: 73
Evet goruyorum canım.. Clear blue da daha iyi çıkar bence.. keşke bende alabilseydim yok burda internette de Cook uzun sürer bana ulaşması
Ben valla ilk defa korkuyorum test yapmaya aldım bakalım sabah yapayım diyorum Buda bir ilk ben ve sabah test yapmayı beklemek

Kızlar ben sanırım eleniyorum, zaten iki üç günle olacağını düşünmüyodum ama yine de belki olur diyodum. Bugün bi kaza atlattık, yanımızdaki araba üstümüze çıkacaktı baya korktum eşim dikkatliydi ama akan trafikte beni baya korkuttu o an, eve geldiğimde de bikaç damla leke gelmiş olarak gördüm. Muhtemelen regl olcam karnım ağrımaya başladı kasıklarım zaten çok ağrıyo, o korkuyla olduysa da tutunamaz diye düşünüyorum. Bikaç güne regl olurum tam anlamıyla sanırım, yazarım burdan olunca.

Kızlar 3 gün önce sol kasık ağrım başladı hala ara ara sancı giriyor. Ovulasyonda sizde de oluyor mu böyle yumurtladığım anlamına mı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…