- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.961
4 gün önce olmuştuYok son ilişkiyi sormuyorum sondan önce ki ilişki Nezamandi catlamadan önceki ilişki?
Canım dün kan veremedim ,yoğun çalışıyorum zaten , ama bugün testi yineledim. Baksana bugün baya belirgin ciktiIster istemez insan kotu deneyimlerini cagiriyo. Bende de var bi kayip meselq. Sonrasinda oglum oldu mantiken olumluyu düşün di mi ama yok ben de simdi bu bebede ya yine kayip olursa moduna giriyorum ara ara. Yapmamak lazim ama niye kötüsü olsun ki
uzum sen kendini benimle kıyaslama benim ki kimyasal oldu ama testin sonucunun kimyasal olması ile alakası yok çünkü ikisini de aynı gün yaptım. B
Bütün testlerden nefret ettim . Dün bahsetmiştim bende adet olmayı beklediğim tarihte kaset test yapmıştım silikte olsa bariz gözüküyor ikinci çizgi. sonra hemen erken gebelik testini yaptım testin içini açınca çok silik bir çizgi var ama sonradan okudum ki bu testin içini açınca herkeste böyle bir çizgi gözükmüş. o marka (awox) . sonra bu sabah ilk idrarla tekrardan başka marka kaset test yaptım ilk kaset testten daha da silik nerdeyse görünmeyecek çizgi çıktı . zaten kasıklarımda çatlıyor günlerden . artık pes ettim hasta olmayı bekliyorum4 testte mi hatalı hepsi farklı markalar prodoctor, days comfort, bir Gebenin Günlüğü kaset test diğerini adını unuttumbununla ilgili size bir görsel atmak istiyorum buraya yazan bir arkadaşımız bir kaç yıl önce böyle bir ihtimal olabilir mi bunun gibi onlarca okudum tabi nasip peki neden idrarda sürekli pozitif çıkar silikte olsa
merhaba hamıle mısın ?Yaaa çok sevindimmm inşallah olur pikten 1 gün önce olmuştu bide ilişki
Tamam işte canım Yumurtlama olmadan bir kaç gün önce olmuş birliktelik .. spermler zaten 1-3 gün yaşıyor.. yani olmaz diye bişey yok . İnshaAllah tutar tutmazsada... Birdahakinede4 gün önce olmuştu
İnşallah saol yaaTamam işte canım Yumurtlama olmadan bir kaç gün önce olmuş birliktelik .. spermler zaten 1-3 gün yaşıyor.. yani olmaz diye bişey yok . İnshaAllah tutar tutmazsada... Birdahakinede
3 günde bir ilişki yaparsın
Minnos geliyorum diyo baya bayaCanım dün kan veremedim ,yoğun çalışıyorum zaten , ama bugün testi yineledim. Baksana bugün baya belirgin cikti
Ay inşallah geliyodur yaa, 2 seneden fazla süredir bekliyoruz, ilk çocuğumuz olacak, hayırlı ve sağlıklı şekilde gelsin inşallahhh, sende durumlar nasılMinnos geliyorum diyo baya baya
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
merhaba kızlar yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 4 Mart ovulasyon oldu test ile öğrendim. Beklenen adet tarihime de 3 gün var en geç 4 ama daha önce olan göğüs hassasiyetim bu ay yok sadece ara ara kasıklarımda sızı gibi birşey hissediyorum akıntım da fazla 3 gündür de erken gebelik testi yapıyorum silik bile çıkmıyor daha önce böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
Benim kafamı karıştıran testleri erken yapmış olmam bende adet günümü bekliyorum dediğin gibi nefret ettim bak dün akşam yaptım bu testi adete 4 gün kala test prodoctorBütün testlerden nefret ettim . Dün bahsetmiştim bende adet olmayı beklediğim tarihte kaset test yapmıştım silikte olsa bariz gözüküyor ikinci çizgi. sonra hemen erken gebelik testini yaptım testin içini açınca çok silik bir çizgi var ama sonradan okudum ki bu testin içini açınca herkeste böyle bir çizgi gözükmüş. o marka (awox) . sonra bu sabah ilk idrarla tekrardan başka marka kaset test yaptım ilk kaset testten daha da silik nerdeyse görünmeyecek çizgi çıktı . zaten kasıklarımda çatlıyor günlerden . artık pes ettim hasta olmayı bekliyorum
Bat mart 5Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
Sağlık ocakları bugün
Bulunduğun yerde ki devlet hastanesinin netten laboratuvar sonuçlarına baksana hcg e nabizda gozukmuyor sanırımKizlar dün sağlık ocağında tahlil verdim enabiza baktım şimdi sonuçlar çıkmış ama HCG yok.
Aradım sağlık ocagini daha çıkmamış sonra da çıktı dedi negatif dedi
Ama ben hala enabizda göremiyorum acaba eski HCG yi mi gördü ya
Tamam canım teşekkür ederim bakacağım kendisine deÖzel Maltepe Tıp merkezi canım Ayşegül Ünal olması lazım
5 Mart mı o günü geçtik ama hamilemisinizBat mart 5
Bat günü çıkabilir biraz sabırMerhaba 4 Mart da bat
merhaba kızlar yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 4 Mart ovulasyon oldu test ile öğrendim. Beklenen adet tarihime de 3 gün var en geç 4 ama daha önce olan göğüs hassasiyetim bu ay yok sadece ara ara kasıklarımda sızı gibi birşey hissediyorum akıntım da fazla 3 gündür de erken gebelik testi yapıyorum silik bile çıkmıyor daha önce böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
benimde dün betam 1.20 çıktıkuzu benim o kadar geç ki sanırım adetime 4-5 gün önce hamile kalmışım. çünkü bat günü kan verdim 1.2 çıktı 4 gün sonra verdim 27 çıktı
Çıktı malesef 0.7Bulunduğun yerde ki devlet hastanesinin netten laboratuvar sonuçlarına baksana hcg e nabizda gozukmuyor sanırım
ay sorma kuzu hesabıma bi türlü erişim yapamadım niye ben de anlamadım. Neyse burdayım seni yalnız bırakır mıyımyazdım o arkadaşa da ben de senin dediklerini tekrarladım dikkatli olması açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?