Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ozlemem canım merhaba sen hamile olarak işaretlenmişsin Martın ortası değil miydi senin? nasıl geçti sürecin 😍 ne zaman aldın bu mutlu haberi 😊 biraz bizi de bilgilendirir misin sürecinden
Merhaba benimki biraz karışık ben şubat ayında regle 3 gün kala kan verdim negatif çıktı bişey çıkmadı. Olsa kanda çıkardı diye düşünerek Şubat grubunda kendime çarpı koydurdum ve marta geçtim ama 13 şubatta regl olmam gerekirken olmadım 14 şubatta evde test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim beta hcg 70 çıktı. Geç döllenme olmuş sanırım. Sonra 244 e yükseldi. Çok şükür bi sorun sıkıntı olmadan devam ediyor şuanda

Merhaba benimki biraz karışık ben şubat ayında regle 3 gün kala kan verdim negatif çıktı bişey çıkmadı. Olsa kanda çıkardı diye düşünerek Şubat grubunda kendime çarpı koydurdum ve marta geçtim ama 13 şubatta regl olmam gerekirken olmadım 14 şubatta evde test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim beta hcg 70 çıktı. Geç döllenme olmuş sanırım. Sonra 244 e yükseldi. Çok şükür bi sorun sıkıntı olmadan devam ediyor şuanda
yaaşşşaaaaa 😍😍😍😍 Mart sayfasında paylaşılan ilk gebemiz sayılırsın o zaman. Vallahi seninki doğmadan şanslı geldi bize de şans getirirsin inşallah ❤️❤️❤️ kızlarrr ilk hamişimiz Maşallah Süphanallah sağlıcakla al kucağına inşallah🙏🙏🙏

yaaşşşaaaaa 😍😍😍😍 Mart sayfasında paylaşılan ilk gebemiz sayılırsın o zaman. Vallahi seninki doğmadan şanslı geldi bize de şans getirirsin inşallah ❤️❤️❤️ kızlarrr ilk hamişimiz Maşallah Süphanallah sağlıcakla al kucağına inşallah🙏🙏🙏
Allah razı olsun 🙏🙏🥰 çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 💞 Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 💞🙏 isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim. Dışarıdayım çok da yazamadım kusura bakma 😚

Allah razı olsun 🙏🙏🥰 çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 💞 Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 💞🙏 isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim. Dışarıdayım çok da yazamadım kusura bakma 😚
Aminnnn canım hiç önemli değil kendine bebişine çok dikkat et ❤️❤️ süreçlerini ara ara bize de yaz olur mu😘

Darısı bizlere inşallah 🥰🌸

Hanımlar 15 gün önce adetten yine oldum, böyle olanlar var mı.neden kaynaklanırmış normalde düzeniydi,
bal tarçın çörek otu yedim etkisi olmuş olabilir mi?
Yumurtlamanı takip etmiş miydin canım yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldun. Çörekotu adeti söktüren bişey ama acaba ara kanama mı oldun

nedir
nedir bu kaynana süreçleri ya, insan kendi öz oğlu mutlu olsun istemez mi? Bana hep çok tuhaf gelir inşallah siz bir erkek evlat annesi olarak gelininizi baş tacı edersiniz. Dediğin gibi kuzum ilk bebeğinden daha küçükmüş sen bedenen de ruhen de kendini tam toparlayamamışsındır belki 😞 Rabbim kimin hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin diyelim 🙏
Kesinlikle istemiyor, inan yani. Nişanda neler yapti neler anlatsam roman olur, 4 gun babam dedi ki benim kizimdan bikkinligim yok her seyi cop posetine doldurdu iade etti esime. Ama babam esimi sevmisti oglum senlik bir sorun yok annen cok ama cok terbiyesizlik etti olmaz dedi. Ama esim yılmadı kendi dugunumuzj kendimiz yaptik ve ailesini sildi hayatından zaten tip okuyodu doktor olcakti annesi ya merve ya okul parani odemem dedi eşimde al parani ... dedi ve okumadi. Düşün ki boyle bir anne çocuğuna doktor olma sansini elinden aldi.. o yuzden esim annesinden nefret ediyor daha neler var neler de girmeyim oralara...

Benim kaynanam tam bir narsist. Ama ben artik sopayi gösteriyorum durmasi gerektigi yeri biliyor. Evime istedigi zaman giremez izin almadan arayamaz bile beni. Bazilarina bole mum tutturmak gerek. Annem de yengeme hafif kaynanalik yaparken ben tutuyodum annemin önüne geciyodum misal... umarom gelinim temiz kalpli olur ve ben de ona hak ettiginden daha fazlasini yapabilirimm 😍

Mecburi sezeryan oldum ben daha onceki ameliyatimda kalbim durdu olumden döndüm spinal anestezi yüzünden yine oyle olcak diye gece acil yatis yaptim bi baktim doguruyorum ama bebek kafa iri ilerlemiyo mecburen sabaha sezeryan dediler cok uzuntuden hemen gelmedi sütüm. Gelmesi icin neler yaptim memem kopacakt8 artik ben mama verebilirdim ama vermedim ugrastim ve o sutu getirdim basjmda dikilip sütun yokki gelsin demek cok caniceydi. O yuzden 2. Bebegim varsa benimleyse kesinlikle profesyonel birini 15 gunlugune tutucam hiçbirini istemiyorum yanimda.

Sana da tavsiyem eger annenle aran iyi ise annenin desteğini alman. O bir hafta 15 gun bebekle zor oluyo çünkü...

Kızlar selam, reglm yeni bitti bugün. Yarın testlere başlayayım diyordum ama sizce test yapmadan 2 günde bir ilişki mi yoksa teste göre en yoğun 3 gün üst üste ilişki mi iyi olur? Benim yumurtlama 2 gün sürmüştü öncesini ve sonrasını da değerlendirmiştim yani yaklaşık olarak 4 gün üst üste oldu gibi. Bu sperm kalitesini düşürmüş müdür acaba?

Yeni bir ay yeni bir deneyim 😁😁 ne işe yarıyormuş tam olarak???
Denemediğimiz ne kaldı bilmiyorum zaten ☺️ kadında yumurta gelişimi, erkekte de ileri hızı arttırıyormuş. Denemedik demeyelim işte ya 😁
ben eşime olmazsa da yaza doğru dedim sen gel benim içimi gör 😂😂😂
Yaa ben de öyleyim çok istekli davranmıyorum ama içim de gitmiyor değil. Hayırlısı canım inşallah çok bekletmez sizi 🙏
Sagol cnm, Allah razi olsun, ne guzel bir msj boyle. Ben birkac operasyon ve ameliyat gecirdim. Ilk ameliyatimi 9 yasinda oldum. Hepsi de kotu tecrubeler. O yuzden sanirim vucuduma yapilacak bir girisim, bu vajinal muayene de dahil, beni cok geriyor, korkutuyor. Muhtemelen basimdaki illet icin de bir mudahale gerekecek. Onun stresi, sacim cilacak mi cikmayacak mi vs. Gebelik fikri cok cok uzaklarda su an.
Tatlım noldu yaa önemli bişey değildir inşallah. Buradan yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin. Seni böyle sarsan şey ne Allah aşkına. Her şeyden önce sağlık, biz iyi olmazsak hiçbişey yolunda gitmez zaten. Anlatmak istemezsen de çoook yürekten şifa diliyorum sana 🙏
Icin nasil rahat ediyorsa cnm. Iyice arastir da zararli bisey olmasin. Hayatta en guzel sey umut etmektir. Umut varsa, hayat var ❤ Ben perte ciktim, trafikten men ettim kendimi bu ay, belki onumuzdeki ay da 😢
Araştırdım bi zararı yokmuş ama her bitkisel ürün gibi uzun kullanımda karaciğeri yoruyormuş. Biz bu ay deneyeceğiz sadece zaten.

X