Kesinlikle istemiyor, inan yani. Nişanda neler yapti neler anlatsam roman olur, 4 gun babam dedi ki benim kizimdan bikkinligim yok her seyi cop posetine doldurdu iade etti esime. Ama babam esimi sevmisti oglum senlik bir sorun yok annen cok ama cok terbiyesizlik etti olmaz dedi. Ama esim yılmadı kendi dugunumuzj kendimiz yaptik ve ailesini sildi hayatından zaten tip okuyodu doktor olcakti annesi ya merve ya okul parani odemem dedi eşimde al parani ... dedi ve okumadi. Düşün ki boyle bir anne çocuğuna doktor olma sansini elinden aldi.. o yuzden esim annesinden nefret ediyor daha neler var neler de girmeyim oralara...
Benim kaynanam tam bir narsist. Ama ben artik sopayi gösteriyorum durmasi gerektigi yeri biliyor. Evime istedigi zaman giremez izin almadan arayamaz bile beni. Bazilarina bole mum tutturmak gerek. Annem de yengeme hafif kaynanalik yaparken ben tutuyodum annemin önüne geciyodum misal... umarom gelinim temiz kalpli olur ve ben de ona hak ettiginden daha fazlasini yapabilirimm
Mecburi sezeryan oldum ben daha onceki ameliyatimda kalbim durdu olumden döndüm spinal anestezi yüzünden yine oyle olcak diye gece acil yatis yaptim bi baktim doguruyorum ama bebek kafa iri ilerlemiyo mecburen sabaha sezeryan dediler cok uzuntuden hemen gelmedi sütüm. Gelmesi icin neler yaptim memem kopacakt8 artik ben mama verebilirdim ama vermedim ugrastim ve o sutu getirdim basjmda dikilip sütun yokki gelsin demek cok caniceydi. O yuzden 2. Bebegim varsa benimleyse kesinlikle profesyonel birini 15 gunlugune tutucam hiçbirini istemiyorum yanimda.
Sana da tavsiyem eger annenle aran iyi ise annenin desteğini alman. O bir hafta 15 gun bebekle zor oluyo çünkü...