Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Derinvebebekleri1 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
Eses1 Eses1 3 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
Pasha22 Pasha22 4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
G Gzmyts53 10 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@Sevgicik20 Mart
sabotta sabotta 20 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
4 mart bat... benim adetim ortalama 1 ayi ge tigo icin subatta adet olkicak sanirim 🤣 takvim 4 mart diyor

kizlar iyi aksamlar bisey bilmek.istiyorum.ben bundan 11 sene evvel oglumda klomen kullanmistim.simdi tekrar gebelik.dusunuyorum.adetimin 11 gunundeyim 3 gundur havuc yiyorum aceba buyuttup catlarmi havuc bilginiz varmi bu konu hakkinda

kizlar iyi aksamlar bisey bilmek.istiyorum.ben bundan 11 sene evvel oglumda klomen kullanmistim.simdi tekrar gebelik.dusunuyorum.adetimin 11 gunundeyim 3 gundur havuc yiyorum aceba buyuttup catlarmi havuc bilginiz varmi bu konu hakkinda
Havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diye biliyorum

Havuc büyütmüyor canım sadece çatlamasına yardımcı oluyor

Merhaba hoşgeldin bacım..

Ben de de PCOS var.. ama şükür ki engel değil zaten bir evladin var Allah bağışlasın.. benim henüz yok ama geçen ay hamile kaldım daha yeni düşük yaptım.. hayırlısı diyelim..

Şimdi duphastron dan sonra mı adet oldun ? Yoksa onu daha once mi kullanmıştin..
Oda sokuyor baka bence ondan dedim..

Soğan kürüne hemen Başla bence.. adetliyken başlanır zaten.. 15 gün boyunca yap sabah akşam aç karnına.. yapılışını bilmiyorsan ankatiirm canım.. daha önce yapmadın sanırım
Cok cooook once bi kere yapmistim yeni evliydim. Cok kanamam olunca biraktim. Ama internetten arastirdigim kadarını biliyorum simdi, adetten 3 gun sonrabaslanip 15 gun yapilacakmis. Daha once yaptiysan anlatmani isterim tabii ki.
Evet duphastondan sonra adet oldum.
Insallah rabbim senin de isteyen herkesin de kucagini doldurur. Rabbim istesin yeter ki, bunlar hep sebep.
Düşük sebebin nedir?

Günaydın arkadaşlar 🤗 ben de buradan yazdıklarınızı okuyorum aranızda yeniyim . Tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum . Bu zamana kadar üniversite oku, işe gir derken yaşım oldu 29. Yılardır pcos olduğumu biliyorum ama kendimi hazır hissetmeyi bekledim . Bir çocuğum olursa onu doğru bir ortamda büyütmek ve güzel eğitmek isterim tabi nasip olursa . Kendim öğretmenim ve mutsuz çocukların, gerçekten arka planını araştırdığımızda mutsuz aileden kaynaklandığına çoğu kez şahit oldum. İnşallah hepimiz hayırlı, sağlıklı bebişlerimize kavuşur güzelce onları yetiştiririz . Hepinizin güzel haberlerini buradan okumayı gönülden istiyorum .🤗🤗🤗
Amiiin.

Hosgeldin. Ben de pcos zadeyim 😑

Hoş buldum 🙋 şu an tedavi görüyor musunuz peki
Evet basladik tedaviye. Letu verdi ama yunurta buyumedi bu ay. Polip varmis bir de 3mm. Onu alip hsg ceksek iyi olur dedi. Duphaston ile adet oldum. Ama sogan kürü yapayim diye dusunuyirum bu ay. Daha esimle fikrimi paylasmadim ama. Sen tedavi goruyor musun?

Denemediğimiz ne kaldı bilmiyorum zaten ☺️ kadında yumurta gelişimi, erkekte de ileri hızı arttırıyormuş. Denemedik demeyelim işte ya 😁

Yaa ben de öyleyim çok istekli davranmıyorum ama içim de gitmiyor değil. Hayırlısı canım inşallah çok bekletmez sizi 🙏

Tatlım noldu yaa önemli bişey değildir inşallah. Buradan yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin. Seni böyle sarsan şey ne Allah aşkına. Her şeyden önce sağlık, biz iyi olmazsak hiçbişey yolunda gitmez zaten. Anlatmak istemezsen de çoook yürekten şifa diliyorum sana 🙏

Araştırdım bi zararı yokmuş ama her bitkisel ürün gibi uzun kullanımda karaciğeri yoruyormuş. Biz bu ay deneyeceğiz sadece zaten.
Neyyy ileri hız mı, tam bizlik 🤩🤩🤩 ya benimki keçiboynuzuna bile zehir muamelesi yapıyor, öğürerek yutuyor falan benim de cinlerim çıkıyor tepeme.. şimdi bunun tadı kötüyse hayatta içmez 🙄

Sagol cnm, Allah razi olsun, ne guzel bir msj boyle. Ben birkac operasyon ve ameliyat gecirdim. Ilk ameliyatimi 9 yasinda oldum. Hepsi de kotu tecrubeler. O yuzden sanirim vucuduma yapilacak bir girisim, bu vajinal muayene de dahil, beni cok geriyor, korkutuyor. Muhtemelen basimdaki illet icin de bir mudahale gerekecek. Onun stresi, sacim cilacak mi cikmayacak mi vs. Gebelik fikri cok cok uzaklarda su an.
Bize öncekikle turp gibi sumhallebmiz lazım.. senin sağlığın dışında herşey boş.. ve artık herşeyin çaresi var, yeterki sen moralini yüksek tut 😘

Kesinlikle istemiyor, inan yani. Nişanda neler yapti neler anlatsam roman olur, 4 gun babam dedi ki benim kizimdan bikkinligim yok her seyi cop posetine doldurdu iade etti esime. Ama babam esimi sevmisti oglum senlik bir sorun yok annen cok ama cok terbiyesizlik etti olmaz dedi. Ama esim yılmadı kendi dugunumuzj kendimiz yaptik ve ailesini sildi hayatından zaten tip okuyodu doktor olcakti annesi ya merve ya okul parani odemem dedi eşimde al parani ... dedi ve okumadi. Düşün ki boyle bir anne çocuğuna doktor olma sansini elinden aldi.. o yuzden esim annesinden nefret ediyor daha neler var neler de girmeyim oralara...

Benim kaynanam tam bir narsist. Ama ben artik sopayi gösteriyorum durmasi gerektigi yeri biliyor. Evime istedigi zaman giremez izin almadan arayamaz bile beni. Bazilarina bole mum tutturmak gerek. Annem de yengeme hafif kaynanalik yaparken ben tutuyodum annemin önüne geciyodum misal... umarom gelinim temiz kalpli olur ve ben de ona hak ettiginden daha fazlasini yapabilirimm 😍

Mecburi sezeryan oldum ben daha onceki ameliyatimda kalbim durdu olumden döndüm spinal anestezi yüzünden yine oyle olcak diye gece acil yatis yaptim bi baktim doguruyorum ama bebek kafa iri ilerlemiyo mecburen sabaha sezeryan dediler cok uzuntuden hemen gelmedi sütüm. Gelmesi icin neler yaptim memem kopacakt8 artik ben mama verebilirdim ama vermedim ugrastim ve o sutu getirdim basjmda dikilip sütun yokki gelsin demek cok caniceydi. O yuzden 2. Bebegim varsa benimleyse kesinlikle profesyonel birini 15 gunlugune tutucam hiçbirini istemiyorum yanimda.

Sana da tavsiyem eger annenle aran iyi ise annenin desteğini alman. O bir hafta 15 gun bebekle zor oluyo çünkü...
Canım zor süreçlerden geçmişsin Allah bundan sonraki sürecin de kolaylık versin 🙏 Benim maalesef ne ailem ne de kayınvalidem yanımda olamayacak kadar uzaklar. O yüzden bebek olursa ki benim ilk bebeğim olacak o yüzden en azından ilk üç ayında bir yardımcı tutacağım.

İlac falan değil canım kaliteli ilişki yani kadının da rahatlaması o zaman vajinanın girişindeki kaslar gevsiyormus böylelikle rahme gidiyormus spermler.
evet doktorlar sağlıklı bir ilişkide kadının önce zevk alması rahatlaması gerekiyor diyor. Ama işte bazen o an zevkten çok spermi düşünüp anı yaşayamadığımız da oluyor

X