- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.601
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıysa olsun diyelim o zaman hamileysende umarım diğer ufaklık çok uslu olur çok güzel bi hamilelik yaşarsın herkesin derdi farklı tabi senin şuan erken 2. Çocuk için ama eğer olursada gönlünü ferah tutDestekcim olsa sorun yokta eşim haricinde pek bi yerlerine takan yok. Annemle oldum olasi aram iyi degil zaten dogumdan sonra 1 hafta geldi gitti acayip sinirliydim kalp kiriyorum. Kaynana zaten kabus sutun yok senin benim nasildi biliyomusun canerin agzindan tasardi mama verelim eziyet ediyosun diyen biri. Zaten kaynana konusu apayri benim merhametimle eve girebiliyor oyle diyim ne esim ailesini red ederek benimle evlendi düşünün kaynanam senelerce bizi ayirmak icin ugrasti ne eziyetler etti kocama beni yolda gorup ayagima kapaninca uzuldum de esimle baristirdim zorla dusunun bendeki iyi niyeti ama asla evime karismaiyor izinsiz gelemiyo cocuga bisi verirken bile soruyor. Dogumdan sonra daha lohusayken esimle aptal saptal konusup kavga ettiler esim ustundekileri yirtti dusunun oyle insani sinir ediyo sutum gitti geri geldi o 2 3 gün kabus gibiydi o yuzden oda uzak olsun istemiyorum ne annemi ne onu o yuzden tek destekcim esimdi acikcasi...
Bebegjm 3 aylikken dis çıkarmaya basladi suanda 8 fisi var anam agladi desem yeridir kuzum o yüzden istiyorum allah verdiyse ama olmadiysa da sevincem daha dikkst edicem =(