Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Destekcim olsa sorun yokta eşim haricinde pek bi yerlerine takan yok. Annemle oldum olasi aram iyi degil zaten dogumdan sonra 1 hafta geldi gitti acayip sinirliydim kalp kiriyorum. Kaynana zaten kabus sutun yok senin benim nasildi biliyomusun canerin agzindan tasardi mama verelim eziyet ediyosun diyen biri. Zaten kaynana konusu apayri benim merhametimle eve girebiliyor oyle diyim ne esim ailesini red ederek benimle evlendi düşünün kaynanam senelerce bizi ayirmak icin ugrasti ne eziyetler etti kocama beni yolda gorup ayagima kapaninca uzuldum de esimle baristirdim zorla dusunun bendeki iyi niyeti ama asla evime karismaiyor izinsiz gelemiyo cocuga bisi verirken bile soruyor. Dogumdan sonra daha lohusayken esimle aptal saptal konusup kavga ettiler esim ustundekileri yirtti dusunun oyle insani sinir ediyo sutum gitti geri geldi o 2 3 gün kabus gibiydi o yuzden oda uzak olsun istemiyorum ne annemi ne onu o yuzden tek destekcim esimdi acikcasi...

Bebegjm 3 aylikken dis çıkarmaya basladi suanda 8 fisi var anam agladi desem yeridir kuzum o yüzden istiyorum allah verdiyse ama olmadiysa da sevincem daha dikkst edicem =(
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıysa olsun diyelim o zaman hamileysende umarım diğer ufaklık çok uslu olur çok güzel bi hamilelik yaşarsın herkesin derdi farklı tabi senin şuan erken 2. Çocuk için ama eğer olursada gönlünü ferah tut 🙏

Şubat'ın ilk haftası 500 mg antibiyotik kullandım 4 gün sonra tekrarladı bu sefer cipro 750 mg ve yanında 3 farklı antibiyotik kullandım. Bunun yanında bana güçlensin diye Cranberola diye bı takviye verdi tavsiye ederim onu kullaniyorum yine geçmedi aynı seninki gibi tüm antibiyotik gurubuna dirençli bı bakteri varmış bendede iğne verdi o halletti şuan ama vitamin takviyesine devam ediyorum buna rağmen kadın doğum uzmanim bişey olmaz şuan dedi..Sen bilirsin yinede ama adetin gecmedigi süreç sıkıntı olmuyormuş..Gebeliktede mecbur kalıninca veriliyor önemli olan ilk 3 ay
Simdi sayfalara bakiyordum cnm, gebelikte kullanan bile var Ciproyu. Takviye meselesini prospektustan okudum, dr.bisey demedi. Cok da onemli degil zaten. Ben cuma hsg cekindigim icin 3 gun de onun icin Azitro kullanmistim, sadece onu soyledim doktora. Bilemedim simdi, onumu de goremedigimden bu ayi es gececegim. Yani operasyon mu olacak, daha ne kadar ilac kullanacagim bilmiyorum. Iyi huylu mu kotu huylu mu daha bisey bilemiyoruz. Sacim dokuldugu icin de ayrica uzgunum. Iltihap gectikten sonra sac kokune bakip soyleyebilirmis ancak. Acikcasi ne zaman nefes alip cocuk yapmayi dusunsem basima hep bi seyler geliyor. Zaten oyle oyle 40a dayandim. Ne biliyim kismet degil herhalde. Bi de kendime bosuna eziyet edip hsg cektirdim. Cok moralim bozuk, tsk ederim tecrubeni paylastigin icin.

Simdi sayfalara bakiyordum cnm, gebelikte kullanan bile var Ciproyu. Takviye meselesini prospektustan okudum, dr.bisey demedi. Cok da onemli degil zaten. Ben cuma hsg cekindigim icin 3 gun de onun icin Azitro kullanmistim, sadece onu soyledim doktora. Bilemedim simdi, onumu de goremedigimden bu ayi es gececegim. Yani operasyon mu olacak, daha ne kadar ilac kullanacagim bilmiyorum. Iyi huylu mu kotu huylu mu daha bisey bilemiyoruz. Sacim dokuldugu icin de ayrica uzgunum. Iltihap gectikten sonra sac kokune bakip soyleyebilirmis ancak. Acikcasi ne zaman nefes alip cocuk yapmayi dusunsem basima hep bi seyler geliyor. Zaten oyle oyle 40a dayandim. Ne biliyim kismet degil herhalde. Bi de kendime bosuna eziyet edip hsg cektirdim. Cok moralim bozuk, tsk ederim tecrubeni paylastigin icin.
Bozma moralini adetin 1 gün geçmedikçe bişey olur korkusuna kapılma insanlar gebe olduğunu bilmeyip neler içiyor, gebeyken mecburiyetten neler neler içiyorlar..Doktorumun hastalarından birisi gebeyken kemoterapi alıyordu kanser hastasıydı çok sağlıklı ve gününde bebiş dünyaya getirdi..Ne kadar sakınirsan sakin başımıza ne gelirse onu yasıcaz. Korkularını yenemezsen tüp bebek yaptırirsiniz son çare ama şuan için doğal yoldan ihtimalin varsa erteleme herşeyin çözümü var artık canını da sıkma

Merhaba kızlar şubat topiğinden bugün geçiş yaptım 🤭 temmuz ayında gebeliğim sonlandı bebeğin kalp atışı durmuştu kürtaj oldum. Tekrar 3 aydır deniyoruz fakat bugün yine kırmızıları gördüm. Eşimin sperm sayısı iyi ama hareketlilik biraz az takviye olarak böyle sorunla karşılaşan var mı neler kullandınız?

Bozma moralini adetin 1 gün geçmedikçe bişey olur korkusuna kapılma insanlar gebe olduğunu bilmeyip neler içiyor, gebeyken mecburiyetten neler neler içiyorlar..Doktorumun hastalarından birisi gebeyken kemoterapi alıyordu kanser hastasıydı çok sağlıklı ve gününde bebiş dünyaya getirdi..Ne kadar sakınirsan sakin başımıza ne gelirse onu yasıcaz. Korkularını yenemezsen tüp bebek yaptırirsiniz son çare ama şuan için doğal yoldan ihtimalin varsa erteleme herşeyin çözümü var artık canını da sıkma
🙏

Merhaba kizlar bat 8 Mart beklemedeyim sizin gibi bende. Ovulasyon testiyle takip yapıyorum. Bugün pik gördüm ve fotoyu ekliyorum. Kafası karışanlar veya bilgi almak isteyenler için iyi olur diye düşündüm. Bu ay pozitifleri görmek dileğiyle 😘😘😘😘

Eklentiler

• IMG20220221154051.jpg
    IMG20220221154051.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 64
Cok gecmis olsun,antibiyotiklerinizi ihmal etmeyin,gebelikte de birçok ilaç kullanılıyor.En önemli şey moral her zaman,ilaçlar kadar etkili.Siz herseyden daha değerlisiniz,en önemlisi kendi sağlığınız

Hamileliği yaza doğru olanlarız demiştik o yüzden yoğun bir çabamız yoktu korunmasız beraberlikte benim biraz ısrarımla oluyor gibi 🙈 yavaştan başlayalım da olmazsa yaza doğru tamamen yaparız dedim. sonuçta yapar yapmaz hemen olmuyor
Evet her zaman isteyince olmuyor ne yazık ki.. ama sen olmasa da olur kafasındasın ya şu an kesin olur 🤣

Kızlar merhaba ; ovulasyonda 11.günde yumurtlama olmuş mu sizce ? 12. Günde epey silik çıkınca kafam karıştı. Sizce 12. Gün çatlama mı olmuş

Eklentiler

• 113D9D17-282F-493E-8C71-F703C9DEEA4B.jpeg
    113D9D17-282F-493E-8C71-F703C9DEEA4B.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 5A9D9609-F4C8-48AF-AA1E-22CD11D85FAB.jpeg
    5A9D9609-F4C8-48AF-AA1E-22CD11D85FAB.jpeg
    326,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 093C90BE-98FE-4C7B-AB1B-8FED5E67DB43.jpeg
    093C90BE-98FE-4C7B-AB1B-8FED5E67DB43.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 51
Duphaston kullanıp kasık ağrısı yaşayan oldu mu ve ilaç bittikten kaç gün sonra adet oldunuz ?

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıysa olsun diyelim o zaman hamileysende umarım diğer ufaklık çok uslu olur çok güzel bi hamilelik yaşarsın herkesin derdi farklı tabi senin şuan erken 2. Çocuk için ama eğer olursada gönlünü ferah tut 🙏
Umarim insallah kuzum ya... hamileligimde cok kotu gecti 9 ay boyunca her Allahun gunu safra kustum kac kere hastaneye yattim beslenememekten ötürü... 8 kilo verdim hamileyken... ikizimin tekini kaybettim hamileyken mesela o da cok üzdü beni... o yüzden allah isteyene versin diyorum her zaman... 😋

Insallah sen de ve diger arkadaşlarım bu ay hamis olursunuz💘

Umarim insallah kuzum ya... hamileligimde cok kotu gecti 9 ay boyunca her Allahun gunu safra kustum kac kere hastaneye yattim beslenememekten ötürü... 8 kilo verdim hamileyken... ikizimin tekini kaybettim hamileyken mesela o da cok üzdü beni... o yüzden allah isteyene versin diyorum her zaman... 😋

Insallah sen de ve diger arkadaşlarım bu ay hamis olursunuz💘
Zor bi sınav olmuş senin için bundan sonra herşey gönlünce olur umarım 💞 amin inşallah kuzum 🌸

Kızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor. 😔 yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim 🤣🤣 ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu 🤕 bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması
Aynı sey bende de oluyor canım hatta bir gun sonrada aynı sekilde akinti degil de resmen bir sıvı boşalaması gibi oluyor

Merhaba kizlar bat 8 Mart beklemedeyim sizin gibi bende. Ovulasyon testiyle takip yapıyorum. Bugün pik gördüm ve fotoyu ekliyorum. Kafası karışanlar veya bilgi almak isteyenler için iyi olur diye düşündüm. Bu ay pozitifleri görmek dileğiyle 😘😘😘😘
Bat ından 16 gün önce görmüşsün pik ini, beyaz akıntın geldi mi canım

X