Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, reglm yeni bitti bugün. Yarın testlere başlayayım diyordum ama sizce test yapmadan 2 günde bir ilişki mi yoksa teste göre en yoğun 3 gün üst üste ilişki mi iyi olur? Benim yumurtlama 2 gün sürmüştü öncesini ve sonrasını da değerlendirmiştim yani yaklaşık olarak 4 gün üst üste oldu gibi. Bu sperm kalitesini düşürmüş müdür acaba?
canım bence her iki yöntemi de kullan yani gün aşırı değil de 3 günde bir beraberlik yap yumurtlamana kadar hem sperm kalitesi de düşmemiş olur, yumurtlama döneminde de öncesi ve sonrası 4 gün her gün yaparsın o dönem önemli malum 🙏 yataktan da hemen kalkma ayaklarını da gerekiyorsa dik duvara 😂ben öyle yapıyorum 😂😂

Canım zor süreçlerden geçmişsin Allah bundan sonraki sürecin de kolaylık versin 🙏 Benim maalesef ne ailem ne de kayınvalidem yanımda olamayacak kadar uzaklar. O yüzden bebek olursa ki benim ilk bebeğim olacak o yüzden en azından ilk üç ayında bir yardımcı tutacağım.
Kesinlikle tutmalisin cok zordu.. bebegine anne sutu veremez isen ilk basta enjektorle memenin ustunden mama damlat memeyi çekerken bebek bunun bideosu var izle sutun gelecektir sonra zaten mamayi kesersin... gogsun yara olursa da lansinoh var onu sür.. bebegin direk gogsun kahverengisini almali unutma.... ben olurum olmam burda bi faydam olsun 😪

Cok cooook once bi kere yapmistim yeni evliydim. Cok kanamam olunca biraktim. Ama internetten arastirdigim kadarını biliyorum simdi, adetten 3 gun sonrabaslanip 15 gun yapilacakmis. Daha once yaptiysan anlatmani isterim tabii ki.
Evet duphastondan sonra adet oldum.
Insallah rabbim senin de isteyen herkesin de kucagini doldurur. Rabbim istesin yeter ki, bunlar hep sebep.
Düşük sebebin nedir?
Evet yaptım canım kürü 10 gün filan ozamnlar sadece temizlensin diye yapmıştım genelde altı ayda bir yaomayi öneriyordu Saracoğlu her kadın için.. birkerede 15 gün yaptım ama 2 sene önce yaptım.. işte orta boy beyaz soğan kabuğu değilde içi beyaz olan kabuğu sarı gibi olan..onu 4 de böluyorsun.. 1 buçuk su bardağı suyu kaynatiyorsun içine bu bölünmüş soğanları koyuyorsun sadece 5 dk kaynamasına izin veriyorsun sonra sabah akşam yemeklerden önce ılık çay içer gibi süzüp içiyorsun.. ama mutlaka her iceceginde yenisini yapıyorsun bu tarif sadece bir içimlik..

Duphastron. İste söktürür iyice o yüzden demiştim ondan sonrami adet oldun diye..

Düşüğün sebebi belli değil ama yüksek ihtimal yumurta zayıftı döllenme zayif kaldı küçük kese görmüştük o gelişmedi.. aynı kaldıktan sonra düşü.. yani kalitesiz saglikliszdi.. zaten bir çok düşüğün sebebi bu gibi şeylerdir anne veya baba adayının bir sorunu olduğu anlamına gelmez bu genellikle böyledir..

Ama tabiki daha emin olabilmek adına doktorum rahim filimine gönderdi önümüzdeki günlerde gideceğim İnshaAllah

Neyyy ileri hız mı, tam bizlik 🤩🤩🤩 ya benimki keçiboynuzuna bile zehir muamelesi yapıyor, öğürerek yutuyor falan benim de cinlerim çıkıyor tepeme.. şimdi bunun tadı kötüyse hayatta içmez 🙄
Tadına birazdan bakacağım. Pek güzel değil galiba ama sulandırıp içiliyor zaten, bir çay bardağı dikiverecek hemen sen de çikolata falan ver üstüne 😁 ay nazları da bitmiyor yeminle.. araştırırsan görürsün kuzum erkeklerde sperm değerlerini mucizevi şekilde değiştiriyormuş. İleri hareket en önemlisi de.. ben TV de prof.saraçoğlundan da aynı şeyi dinlemiştim. Afrodizyak etkili hem 🤣🤣

Kesinlikle tutmalisin cok zordu.. bebegine anne sutu veremez isen ilk basta enjektorle memenin ustunden mama damlat memeyi çekerken bebek bunun bideosu var izle sutun gelecektir sonra zaten mamayi kesersin... gogsun yara olursa da lansinoh var onu sür.. bebegin direk gogsun kahverengisini almali unutma.... ben olurum olmam burda bi faydam olsun 😪
sen ne iyi kalpli birisin ya neler yazmışsın ❤️ çok teşekkürler tamamdır

Tadına birazdan bakacağım. Pek güzel değil galiba ama sulandırıp içiliyor zaten, bir çay bardağı dikiverecek hemen sen de çikolata falan ver üstüne 😁 ay nazları da bitmiyor yeminle.. araştırırsan görürsün kuzum erkeklerde sperm değerlerini mucizevi şekilde değiştiriyormuş. İleri hareket en önemlisi de.. ben TV de prof.saraçoğlundan da aynı şeyi dinlemiştim. Afrodizyak etkili hem 🤣🤣
Ooovvv afrodizyak etkiliyse benim shot shot içmem lazım 😁😁

canım bence her iki yöntemi de kullan yani gün aşırı değil de 3 günde bir beraberlik yap yumurtlamana kadar hem sperm kalitesi de düşmemiş olur, yumurtlama döneminde de öncesi ve sonrası 4 gün her gün yaparsın o dönem önemli malum 🙏 yataktan da hemen kalkma ayaklarını da gerekiyorsa dik duvara 😂ben öyle yapıyorum 😂😂
Ay çok mantıklı 😀 tamamdır sağ ol canım dediğin gibi deneyeyim ben 😀 inş bu topik hepimize uğurlu gelir

evet doktorlar sağlıklı bir ilişkide kadının önce zevk alması rahatlaması gerekiyor diyor. Ama işte bazen o an zevkten çok spermi düşünüp anı yaşayamadığımız da oluyor
Bende öyleydim canım doktor öyle diyince işler değişti kafamı rahatlatıp öyle ilişkiye girmeye çalışıyorum

Bütün belirtileri diger aylarda yaşadım,bu aya belirti bulamiyorum😂ilk hamilelegimde hiç bilgim yoktu.O ay göbek çevrem çok ağrıyordu.Ben de göbeğim düşmüş benim diyip taklalar atıyordum evde😂
sanırım şuan ben öyleyim. Ya kuzu ben sana şey sorcam şimdi başladık sorulara 😂😂 benim adetten 10 gün önce kasık bel göğüs ne varsa başlar ağrı sızı ve şişkinliğe özellikle geçen 3 aydır varya üff mide bulantılarım baş dönmem ne varsa yaşadım. Sanırım yeni yeni korunmasız beraber oluyoruz herhalde vücut spermlere alışıyor vücut değişkenliğim o yüzden dedim hatta o yüzden 5 gün geç adet olmuştum yani ben öyle yordum 😂😂 bu ay sadece sık sık küçük gazlar var o kadar henüz bir belirti başlamadı 🧐 yoksa acaba hani diyorum 😂😂😂

X