Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun,antibiyotiklerinizi ihmal etmeyin,gebelikte de birçok ilaç kullanılıyor.En önemli şey moral her zaman,ilaçlar kadar etkili.Siz herseyden daha değerlisiniz,en önemlisi kendi sağlığınız
Sagol cnm, Allah razi olsun, ne guzel bir msj boyle. Ben birkac operasyon ve ameliyat gecirdim. Ilk ameliyatimi 9 yasinda oldum. Hepsi de kotu tecrubeler. O yuzden sanirim vucuduma yapilacak bir girisim, bu vajinal muayene de dahil, beni cok geriyor, korkutuyor. Muhtemelen basimdaki illet icin de bir mudahale gerekecek. Onun stresi, sacim cilacak mi cikmayacak mi vs. Gebelik fikri cok cok uzaklarda su an.

@dceke hepsonradan hepsonradan @Eflatun1Kelebek kızlar ben bugün çakşır suyu aldım, aylardır ne kadar methettiklerini okuyorum hep. Yine duramadım yani 🤣 bi de onu deneyelim bakalım nolacak.
Icin nasil rahat ediyorsa cnm. Iyice arastir da zararli bisey olmasin. Hayatta en guzel sey umut etmektir. Umut varsa, hayat var ❤ Ben perte ciktim, trafikten men ettim kendimi bu ay, belki onumuzdeki ay da 😢

nedir
Destekcim olsa sorun yokta eşim haricinde pek bi yerlerine takan yok. Annemle oldum olasi aram iyi degil zaten dogumdan sonra 1 hafta geldi gitti acayip sinirliydim kalp kiriyorum. Kaynana zaten kabus sutun yok senin benim nasildi biliyomusun canerin agzindan tasardi mama verelim eziyet ediyosun diyen biri. Zaten kaynana konusu apayri benim merhametimle eve girebiliyor oyle diyim ne esim ailesini red ederek benimle evlendi düşünün kaynanam senelerce bizi ayirmak icin ugrasti ne eziyetler etti kocama beni yolda gorup ayagima kapaninca uzuldum de esimle baristirdim zorla dusunun bendeki iyi niyeti ama asla evime karismaiyor izinsiz gelemiyo cocuga bisi verirken bile soruyor. Dogumdan sonra daha lohusayken esimle aptal saptal konusup kavga ettiler esim ustundekileri yirtti dusunun oyle insani sinir ediyo sutum gitti geri geldi o 2 3 gün kabus gibiydi o yuzden oda uzak olsun istemiyorum ne annemi ne onu o yuzden tek destekcim esimdi acikcasi...

Bebegjm 3 aylikken dis çıkarmaya basladi suanda 8 fisi var anam agladi desem yeridir kuzum o yüzden istiyorum allah verdiyse ama olmadiysa da sevincem daha dikkst edicem =(
nedir bu kaynana süreçleri ya, insan kendi öz oğlu mutlu olsun istemez mi? Bana hep çok tuhaf gelir inşallah siz bir erkek evlat annesi olarak gelininizi baş tacı edersiniz. Dediğin gibi kuzum ilk bebeğinden daha küçükmüş sen bedenen de ruhen de kendini tam toparlayamamışsındır belki 😞 Rabbim kimin hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin diyelim 🙏

açıkcası herkeste olması içimi rahatlattı önemli olan böyle birşeyin var oluyor olması. Ya sadece biz yaşasaydık o zaman tehlike sinyalleriiiiii😟😟
Ben tehlike oldugunu sanmiyorum çünkü herhangi renk yada kötü bir koku mevcut degil
Ama tam tersi kötü koku vs olsa ozaman sıkıntılı olabilir diye dusunuyorum...

Akıntın pikinden önce mi oldu
Şöyle ki ayın 17 sinde doğurgan döneme girdim ve şeffaf akıntılarım başladı her ay olduğu gibi. Dün ve bugün yoğundu akıntım. İç camasirima geçmiyordu ama peceteye sildigimde yoğun bir şekilde geliyordu. Ve bugün pik gördüm ama rengine dikkat etmedim açıkçası.

Bizim üroloji doktorumuzda sıvı bosalması olmaz demişti rahme ulasırsa aslında herkes fazlası akar vs diyor ama.. bizde duyunca cok sasırmıstık kaliteli ilişki önerdi rahme ulassın diye
Sıvı boşalması enfeksiyondan mı kaynaklanıyor dedi sana, ama bir çok kadın yaşıyormuş.

Şöyle ki ayın 17 sinde doğurgan döneme girdim ve şeffaf akıntılarım başladı her ay olduğu gibi. Dün ve bugün yoğundu akıntım. İç camasirima geçmiyordu ama peceteye sildigimde yoğun bir şekilde geliyordu. Ve bugün pik gördüm ama rengine dikkat etmedim açıkçası.
bu arada her ay yumurtlayacağız diye bir şey de yokmuş, acaba sen riske atmasan da bugün de mi değerlendir sen

O ozlemem canım merhaba sen hamile olarak işaretlenmişsin Martın ortası değil miydi senin? nasıl geçti sürecin 😍 ne zaman aldın bu mutlu haberi 😊 biraz bizi de bilgilendirir misin sürecinden

X