- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.421
Ben senden de önce yaptım 7 gün var çok çok silikben baya erken test yapmışım 6 gün öncesi bekleyim bi kaç günde yine yapıcam sen de varmı bişeyler
hemencik 3-5 gün geçsede yapsak ben bu klomen kullandımda heycanım o yüzden inş pozitif oluruzda değer bu kalp çarpıntılarına sabır sabır dileyip sakin kalmaya çalışcamArkadaşlar beni de gorun
Ben senden de önce yaptım 7 gün var çok çok silik
Bnm testimi gördünüz mü görünüyor mu birseyhemencik 3-5 gün geçsede yapsak ben bu klomen kullandımda heycanım o yüzden inş pozitif oluruzda değer bu kalp çarpıntılarına sabır sabır dileyip sakin kalmaya çalışcam
gördüm ama ben hhiiç bu hayalet çizgi olaylarından anlamadığım için kendiminkinide sordum hatta emin olamadımBnm testimi gördünüz mü görünüyor mu birsey
Evet canimayy ben şuan şok, peki hafta ssonu özele gideceğim özeldeki ultrasnlar daha gelişmiş oluyor orda belli olur mu ?
Allah hayirlisini nasip etsin canimBende 1 hafta sonra ölçtürdüm benimkide 0.4e düşmüştü canım.
Doktorum ilk gebelikte araştırmaya gerek yok dedi ama her ihtimale karşıda kan sulandırıcı verdi. Bunun sana bir zararı yok bebek olup doğana kadar kullanacaksın dedi. Onu kullanıyorum canımHayır hayır hiç korkma pozitif ol .. hizili gebe kalıyorsun demekki sagliklisina denk gelmemiştir hepsi bu. Sen pozitif ol.. kimyasal kimbilir kackez oluyoruz haberimiz olmadan adet günü gelince adet olduk sanıyoruz herzaman adet olmayabilir... Onu bikere geç. Bir dusukte birşey olmaz birdaha olursa araştırrilir sebebi igneler ilaçlar herşeyin devası var artık.. sen kan pıhtılaşma durumun var mı baktiridnmi
Amin kuzum inşallah hepimizeAllah hayirlisini nasip etsin canim
İnsaAllah olur ya insaAllahOlumsuz düşünmüyoruzbende de göğüs ağrıları başladı ama bende ümitlenmek istemiyorum nötr oluyoruz olursa çoook seviniyoruz olmazsa önümüzdeki aya bakıyoruz
Avakado nar ananas içimde ağaçları çıkacak valla progestron artıran herşeye devamKız alemsinnnnn.... Bende biraz ağrı var canım bugün alt bölgelerde..
Senin bu batma işini sevdimmm... De hele bakimm avocado yyiyinmi avocado
Bak bunu yeni aldım lh ve fsh ölçüyor olayı bir tık ileri taşıdım test yapma isteğime karşılıkHele göster bakaaam şu testi suya tutmadın İnshaAllah...
Hayalet cizgi sonradan çıkan oluyor benimki 5 dk içinde çıktı yarın yapck misinz tekrargördüm ama ben hhiiç bu hayalet çizgi olaylarından anlamadığım için kendiminkinide sordum hatta emin olamadım
Tamam bu iyimiş.. İnshaAllah bakalım güzel olacak herşey İnshaAllahDoktorum ilk gebelikte araştırmaya gerek yok dedi ama her ihtimale karşıda kan sulandırıcı verdi. Bunun sana bir zararı yok bebek olup doğana kadar kullanacaksın dedi. Onu kullanıyorum canım
Anaaa hangisi LH ?Bak bunu yeni aldım lh ve fsh ölçüyor olayı bir tık ileri taşıdım test yapma isteğime karşılık
Evet coook hafif var mashallah... Bat nezamandk canım ?Şuna bi bakın bakalım kızlar.Normal bakınca görünmüyo da kalp gözüyle görünüyo silik bi çizgi
Pembe olanAnaaa hangisi LH ?
Kanamanız ne durumda bugün benım de kahverengi leke geldi degerim 490 a cıkmıs 2 günde ama korkuyorum acıkcası adetım 1 gün gecıktıHayirli olsun size de. Ilk gebelikse gitmenizi oneririm kese vs goremez tabi ama belki onden isteyecegi testler olur ya da yönlendirme yapar. Ben haftaya sali ve sonrasi gitmeyi planliyorum ama dün az bi kanamam oldu ondan moralim bozuk ve tedirginim. Yarin tekrar kan verip artisa bakacagim duruma gore bi gorunurum belki dra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?