- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.581
Testin bugün pik olmuş canım oncekiler pik değil
Canım bu dünki testin ilk hali aslında pik ama bekledikçe dağılıyo 19 şubatta böyleydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin bugün pik olmuş canım oncekiler pik değil
Hamile kalalımda yemek yemesekte olurAdmin bizi toplayıp yemeğe götürsün
kız bekle bari iki gün sonra başla testler boşa gitmesin ay gerçi diyene bak testlerim sanki beni çağırıyorKizlar dun ve bugun erken gebelik yaptim çıkmıyor. Ilk hamileligimde 1 hafta kala kan verdim yine cikmadi erken gebelikte de cikmamisti. Adet gunu yada 1 gun oncesinde öğrendim silik seklimde yine erken gebelikle ama. O yuzden adet gunu beklemek en iyisi.
8 tane erken gebelik aldim adetimr 7 gun var her gun yapcam bende =)
Şubat'ın ilk haftası 500 mg antibiyotik kullandım 4 gün sonra tekrarladı bu sefer cipro 750 mg ve yanında 3 farklı antibiyotik kullandım. Bunun yanında bana güçlensin diye Cranberola diye bı takviye verdi tavsiye ederim onu kullaniyorum yine geçmedi aynı seninki gibi tüm antibiyotik gurubuna dirençli bı bakteri varmış bendede iğne verdi o halletti şuan ama vitamin takviyesine devam ediyorum buna rağmen kadın doğum uzmanim bişey olmaz şuan dedi..Sen bilirsin yinede ama adetin gecmedigi süreç sıkıntı olmuyormuş..Gebeliktede mecbur kalıninca veriliyor önemli olan ilk 3 ayCnm benim sorunum deride. Iltihabi bir durum var. Iltihap kuruyacak, sonra altinda kist mi ne var bakacak da tedaviye karar verecek. Bugun gittim antibiyotige direncli nadir bir bakteriymis, gecen hafta kultur vermistim. Onceki kullandiklarim da bosa gitti. Ayrica ilac kullanmaya basladigimdan beri cok buyudu, ilk gittigimde kucucuktu ama cok agriliydi. Cipro 500, nadixa merhem ve batikon verdi. Bu ilac hakkinda cok fazla olumsuz yorum var. Geri donusu olmayan bi suru yan etkisi var ama ben de bu iltihaptan kurtulamadim. Kullanmaya basladim, takviye vitaminlere elveda, kullanmamak gerekiyormus. Gebeligi bu defa hic sormadim zaten. Şu illetten kurtulayim, o zaman bakariz. Ben artik bebis isini rafa kaldirdim malesef
neyse yemekten bahsetmeyim de şimdi biri aşerir falan valla doğru diyorsun hayırlı haberler alalım daHamile kalalımda yemek yemesekte olur
Ayy inşallah aramızda hamilelerde vardır yumurtlaması bitenlerneyse yemekten bahsetmeyim de şimdi biri aşerir falan valla doğru diyorsun hayırlı haberler alalım da
Evet enfeksiyondan dolayı oluyormuş çok fazla gelmesi normal değil enfeksiyon kurudugunda az bişey geliyor hatta sabaha kadar beklersen sabah hiç gelmiyor ama tavsiyem sabaha kadar bekletme bende sonradan öğrendim 10 dakika içinde WC ye gidilmezse sistit yapiyormusSıvı boşalması enfeksiyondan mı kaynaklanıyor dedi sana, ama bir çok kadın yaşıyormuş.
Bende 15 16 17 ve 19 canım 16 yumurtlamaydı 17 de çatladıaynen ben de şafak sayar gibi sayıyorum ben 15 17 ve 18 inde beraber oldum. Sen de mi o günlerde oldun canım
Ya napayim o korku bana suan her seyi yaptiriyor =) 7 aylik oglum var henuz küçük ve epey zorlu 7 ay yasadim kazayla yumurtlamadan 2 gun once korunmasiz yasamis olduk. Kelle paca icmeyi birak igrenirdim ama ben 2 3 gn once ogluma icirirken oyle bi koktu ki anlatamam sana ilk hamileligimde hamile kaldiktan sonra adete bir sure kala zeytin ve cigkofte asermistim gecenin 3 unde uyuyamamistim esim bulmustu yemişti oyle uyumustum. Ama nefret ettigim bisiyi yemek istemek cok suphelendirdi beni, gel de o testleri yapma =)kız bekle bari iki gün sonra başla testler boşa gitmesin ay gerçi diyene bak testlerim sanki beni çağırıyor
O benim hamileyim biliyom yandim benAyy inşallah aramızda hamilelerde vardır yumurtlaması bitenler
çok değerli bir bilgi canım çok teşekkürler. Genelde ilişki sonrası 10 dakika kalkmıyorum sonra tuvalete gidiyorum doktorlarda öyle söyler ya hatta ayağınızı kaldırın yatın diye. ama tuvalete gitmek şart oldu gibiEvet enfeksiyondan dolayı oluyormuş çok fazla gelmesi normal değil enfeksiyon kurudugunda az bişey geliyor hatta sabaha kadar beklersen sabah hiç gelmiyor ama tavsiyem sabaha kadar bekletme bende sonradan öğrendim 10 dakika içinde WC ye gidilmezse sistit yapiyormus
Beraber büyütürsün çok güzel olurO benim hamileyim biliyom yandim ben
ciddi misin? Nasıl emin oldın? Niye yandın ya ne güzel işteO benim hamileyim biliyom yandim ben
şimdi bu üçüncü mü olacak Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin diyelim o zaman şimdiden, ay ne güzel ya ben de sadece gaz sıkışması var güzel haberlerini mutlaka bekliyorum seninle yakın tarihlerimizciddi misin? Nasıl emin oldın? Niye yandın ya ne güzel işte
Zor geçecekBirbirimize destek olalım,erken gebelik testleri de çok yanıltıyoraynı ben geçen ay çok üzülüp kendime söz vermiştim adet gününe kadar asla test yapmıcam diye ama bu hafta nasıl geçer bilmiyorum
kesinlikle destek olalım bu arada erken gebelik testleri bat günü yapılırsa bence doğru sonuç veriyorZor geçecekBirbirimize destek olalım,erken gebelik testleri de çok yanıltıyor
Destekcim olsa sorun yokta eşim haricinde pek bi yerlerine takan yok. Annemle oldum olasi aram iyi degil zaten dogumdan sonra 1 hafta geldi gitti acayip sinirliydim kalp kiriyorum. Kaynana zaten kabus sutun yok senin benim nasildi biliyomusun canerin agzindan tasardi mama verelim eziyet ediyosun diyen biri. Zaten kaynana konusu apayri benim merhametimle eve girebiliyor oyle diyim ne esim ailesini red ederek benimle evlendi düşünün kaynanam senelerce bizi ayirmak icin ugrasti ne eziyetler etti kocama beni yolda gorup ayagima kapaninca uzuldum de esimle baristirdim zorla dusunun bendeki iyi niyeti ama asla evime karismaiyor izinsiz gelemiyo cocuga bisi verirken bile soruyor. Dogumdan sonra daha lohusayken esimle aptal saptal konusup kavga ettiler esim ustundekileri yirtti dusunun oyle insani sinir ediyo sutum gitti geri geldi o 2 3 gün kabus gibiydi o yuzden oda uzak olsun istemiyorum ne annemi ne onu o yuzden tek destekcim esimdi acikcasi...Beraber büyütürsün çok güzel olur
Kuzum cunku 7 aylik oglum var ve zor büyüttüm suaana kadar 3 aylik olana kadar gaz sancilari gunde 2 saat Uyuyodum... gaz bitti dişler başladı tam 8 diş cikardi daha yeni sakinledi cocuk hee gun avaz avaz bagirip agliyodu ates felan o yuzden erken biraz =)ciddi misin? Nasıl emin oldın? Niye yandın ya ne güzel işte
Bencede canim belki 2 3 gun onceside dogru verebilir aslinda betaya baglikesinlikle destek olalım bu arada erken gebelik testleri bat günü yapılırsa bence doğru sonuç veriyor