Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor. 😔 yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim 🤣🤣 ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu 🤕 bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması

Kızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor. 😔 yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim 🤣🤣 ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu 🤕 bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması
Oluyo canım birliktelik gece olduysa sabahı bile oluyo bazen

Estağfurullah ne demek canım çekinilecek bi durum yok ki, kadınsam haller rahat ol:)
Af edersin kuzum o akan meniyse normal.
Ben iç çamaşırına peçete koyuyorum akacak diye.

Bende bu ay aynı sorunu yaşıyorum 20 gundur antibiyotikler alıyorum.. Geçmiyorsa idrar kültürü yapsın bende dirençli bakteri çıktı antibiyotikler o yüzden ise yaramıyormuş ve nuksediyormus. İğne şuan iyi geldi..Gebelik konusunu doktoruma sordum adetin 1 gün geçerse hicbisey içme dedi şuan için bı sorun yaratmaz kullanabilirsin dedi o yüzden için rahat olsun kullanabilirsin gebeliğe engel olmaz zarar vermez
Cnm benim sorunum deride. Iltihabi bir durum var. Iltihap kuruyacak, sonra altinda kist mi ne var bakacak da tedaviye karar verecek. Bugun gittim antibiyotige direncli nadir bir bakteriymis, gecen hafta kultur vermistim. Onceki kullandiklarim da bosa gitti. Ayrica ilac kullanmaya basladigimdan beri cok buyudu, ilk gittigimde kucucuktu ama cok agriliydi. Cipro 500, nadixa merhem ve batikon verdi. Bu ilac hakkinda cok fazla olumsuz yorum var. Geri donusu olmayan bi suru yan etkisi var ama ben de bu iltihaptan kurtulamadim. Kullanmaya basladim, takviye vitaminlere elveda, kullanmamak gerekiyormus. Gebeligi bu defa hic sormadim zaten. Şu illetten kurtulayim, o zaman bakariz. Ben artik bebis isini rafa kaldirdim malesef 😭😭😭

evett oluyor canım hatta dun aynısı oldu :) guldurunce bıle cıkıyor

yaa sizler iyiki varsınız ❤️❤️ Allah razı olsun. 🙏 ben de otuzundan sonra evlenenlerdenim. Hayat telaşı.. İnşallah Rabbim hepimize gönlünden geçeni nasip eder. Sizlerden güzel haberler bekliyorum lütfen olumlu olumsuz haber verin derdinize de sevincinize de ortak olalım ❤️

Aslında dünki dahada koyuyduda bu testlerde sıkıntımı var anlamadım bekledikçe bi kaç saat içinde dağılıyo öyle yapayım canım sağol ☺️
Bazıları aynen her tarafı pembeye bulanıyor.
Ben şu an âdetleyim, bitse de başlasam.
Ya buvay iki kere adet oldum 15 gün arayla duydun mu böyle olan, neyin nesi sence?

X