Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim senin için çok seviniyorum İnshaAllah bizede nasib olur yada olmuştur
Heeeeee kzzz sen görmedin demi benim dünkü testi alıntı yapayım sana ordan bak.. gerçi kesn bisey yokta son bilgiyi paylaşmak için..

Ayyyyyhhh kizlarrr Allah aşkına gelinde bir bakın şurada Alt tarafı bir bilgi paylaşımış insanlar neyle bozmuş kafayı.. vallaha bu gidiş nereyee.. Allah akıl fikir versin...

Bir bakın Allah aşkına

Canım sen tartışmaya katılma yoksa ban yersin,o tartışma yapan kişileri şikayet et hesapları kısa süre içinde pasif hale gelir,kendini tehlikeyd sokma

Canım sen tartışmaya katılma yoksa ban yersin,o tartışma yapan kişileri şikayet et hesapları kısa süre içinde pasif hale gelir,kendini tehlikeyd sokma
Şikayet etsem neye şikayet ediyorsun dicekler. Herkes kendi fikrini soylemis oluyor işte.. amaaan boşver ..

Peki döngün kaçtı normalde yumurtlama testine geç başlamış olabilir misin

Değerlendiriyoruz inşallah tutar canım sende gönlünü ferah tut bekletmeyecekler bizi gelecekler minnaklar
İnancımı yitirmiyorum hiç bir zaman Rabbime yalvarıyorum sağlıklı sıhhatli imanlı ihlâslı bir evlat insaAllah nasip olur çok teşekkür ederim bu arada güzel konusmalarin icin

Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
Papatyam tüm mesajları okuyamıyorum kaç gündür. Şimdi gördüm canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olarak devam edecek. Lütfen canını sıkma moralini bozma. Pozitif ol. Dualarimdasin canım.

RABBİM evlat dileyen herkese nasip etsin. Umutla çabalayanların sabrını arttırsın ve sabırlarınıda emeklerinide tez zamanda feraha ulaştırsın RABBİM Tüm kadınların

Kızlar hcg 9 çok mu düşük adetten iki gün öncesi için? Var mı böyle nir şey yaşayıp hamile olan? Araştırıyorum ama bazısı kimyasal demiş. Sağlıklı bir gebelik için düşük mü deniyor yoksa normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum uyıyamam ben bu gece

Geç döllenmeyse değil,yani şuan doktor bile hamile değilsin diyemez sana bence 2 günde bi kan verip yükselişini takip edebilirsin

Papatyam tüm mesajları okuyamıyorum kaç gündür. Şimdi gördüm canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olarak devam edecek. Lütfen canını sıkma moralini bozma. Pozitif ol. Dualarimdasin canım.
ALLAH razı olsun canım Perşembe tekrar gidicem bakalım o zaman ne dicek

İki günde bir artışı takip et 2 lerden artışı olup doğum yapanlar bile var

Vallaha bacım bu işler hiç belli olma hiç kendink strese sokma .. daha günün bile geçmemiş.. O değerin yükselme ihtimali dahabcok kimyasaldan.. pozitif düşün pozitif olsun

Hemde nasıl 3 4 gündür batmalar oluyor sızı adetıme 1 gün kala kan verdim dün hamileyim 15 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…