- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.741
Gelsin pozitif çift çizgiiiSağ ol canım.. Allah razı olsun.. İnshaAllah yarın sabah sanırım yapicam
Günaydın CanlarTest yapan yok mu bu sabah yoksa ben mi kaçırdım Tablomuza yeni bebişler eklensin ❣
Ben kendimi hala tuhaf hissediyorum Rabbime şükürler olsun verdi bu ay..Hamile olmak çok güzel çok değişik bir duyguymş.Gebelik testimi atmaya kıyamadım saklıyorum
biliyorum negatif test ama birde siz bakin.. belli olmaz bu işler.. üçlü olan eski olanlar geçen aya ait.. biliyorsunuz ozaman da gebeydim ama adetim gectikten sonra bakmaitim o tetslere..
@Amiinee @tucimo @asunnypartalina_ @Dilos6342 Papatyamelo @OKYANUS302
@PrensesAriel bacım sanırım senin tecrübem varmış bu konuda
ve diğer kızlar
Bu arada bilmeyenlere adetimden erken adet gören biryim.. sat 13 Şubat.. 10 mart yerlesme kanaması gibi bir kanama gorudm 12 mart bitti tamamen
Hayır canım erken tets değil
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşgüvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
Hayırlısı olsun kuzumm önce sağlık bir kere.. olur İnshaAllah bazen bir ara çok iyi gelebiliyor.. ister istemez yoruluyor beynimiz..
İnshaAllah tüpe gerekmez ama ille de bebiş öyle gelecekse o zaman başka
Canım sen tartışmaya katılma yoksa ban yersin,o tartışma yapan kişileri şikayet et hesapları kısa süre içinde pasif hale gelir,kendini tehlikeyd sokmaAyyyyyhhh kizlarrr Allah aşkına gelinde bir bakın şurada Alt tarafı bir bilgi paylaşımış insanlar neyle bozmuş kafayı.. vallaha bu gidiş nereyee.. Allah akıl fikir versin...
Bir bakın Allah aşkına
Müjde kızlar! Evde yapılan kandan gebelik testi çıkmış.
Mujde kızlar evede yapılan gebelik testlerin yenisi çıkmış ama idrarla değil 3 kan damlası ile yapılardan...video daki bayan testi yanlış uyguladı parmağa kanatip sonra baketteki serumun içine kanı damlatılır ve çalkaladıktan sonra teste damlatılır ve gebelik varsa erkenden kesin sonuç almak...www.kadinlarkulubu.com
Şikayet etsem neye şikayet ediyorsun dicekler. Herkes kendi fikrini soylemis oluyor işte.. amaaan boşver ..Canım sen tartışmaya katılma yoksa ban yersin,o tartışma yapan kişileri şikayet et hesapları kısa süre içinde pasif hale gelir,kendini tehlikeyd sokma
Peki döngün kaçtı normalde yumurtlama testine geç başlamış olabilir misinYa dün akşam bu çizgiyi gördüm ama fotoğraflarda belli olmadı. Sabah hayır daha yeni yumurtlama oldu yumurtlama olmadan hamilelik mi olur ya diyip bugun test yapmadım. Attıgım teste bir bakayım dedim pembemsi çizgi daha da belirmiş hatta kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum iyice. Olabilir mi ya
Ben şikayet ettimŞikayet etsem neye şikayet ediyorsun dicekler. Herkes kendi fikrini soylemis oluyor işte.. amaaan boşver ..
Bende gördüm canım çizgi varTest yaptım yine dayanamayıp görüyor musun 2.çizgiyi?
İnancımı yitirmiyorum hiç bir zaman Rabbime yalvarıyorum sağlıklı sıhhatli imanlı ihlâslı bir evlat insaAllah nasip olur çok teşekkür ederim bu arada güzel konusmalarin icinDeğerlendiriyoruz inşallah tutar canım sende gönlünü ferah tut bekletmeyecekler bizi gelecekler minnaklar
Papatyam tüm mesajları okuyamıyorum kaç gündür. Şimdi gördüm canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olarak devam edecek. Lütfen canını sıkma moralini bozma. Pozitif ol. Dualarimdasin canım.Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
RABBİM evlat dileyen herkese nasip etsin.Her ilişkinin dinamiği farklıdır espri anlayışınız da aranızdaki şakalaşmalar da öyle tabi, ben burda kadınların neler neler yazdıklarını gördüğüm için aranızdaki bir şaka olup olmadığını bilmeden çirkin bulduğumu yazdım kusura bakmayın. Umarım en kısa en hayırlı zamanda müjdenizi alırsınız
Geç döllenmeyse değil,yani şuan doktor bile hamile değilsin diyemez sana bence 2 günde bi kan verip yükselişini takip edebilirsinKızlar hcg 9 çok mu düşük adetten iki gün öncesi için? Var mı böyle nir şey yaşayıp hamile olan? Araştırıyorum ama bazısı kimyasal demiş. Sağlıklı bir gebelik için düşük mü deniyor yoksa normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum uyıyamam ben bu gece
ALLAH razı olsun canımPapatyam tüm mesajları okuyamıyorum kaç gündür. Şimdi gördüm canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olarak devam edecek. Lütfen canını sıkma moralini bozma. Pozitif ol. Dualarimdasin canım.
Benim de 15 mart ama kan verdim dün hamileyim yine de bekliyoruz siz yaptınız mı testbaktım 16 Mart der pano2 değil 3 var hatta. Bekliyoruz tabi ki ama ümitsizliğe de kapılmadan hadi güzel düşün güzel olsun her şey
İki günde bir artışı takip et 2 lerden artışı olup doğum yapanlar bile varKızlar hcg 9 çok mu düşük adetten iki gün öncesi için? Var mı böyle nir şey yaşayıp hamile olan? Araştırıyorum ama bazısı kimyasal demiş. Sağlıklı bir gebelik için düşük mü deniyor yoksa normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum uyıyamam ben bu gece
Vallaha bacım bu işler hiç belli olma hiç kendink strese sokma .. daha günün bile geçmemiş.. O değerin yükselme ihtimali dahabcok kimyasaldan.. pozitif düşün pozitif olsunKızlar hcg 9 çok mu düşük adetten iki gün öncesi için? Var mı böyle nir şey yaşayıp hamile olan? Araştırıyorum ama bazısı kimyasal demiş. Sağlıklı bir gebelik için düşük mü deniyor yoksa normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum uyıyamam ben bu gece
Canim sen ne yaptın? Kan vermiştin degilmi en son ?İki günde bir artışı takip et 2 lerden artışı olup doğum yapanlar bile var
Hemde nasıl 3 4 gündür batmalar oluyor sızı adetıme 1 gün kala kan verdim dün hamileyim 15 martKızlar gebelik öğrenenler sorum size rahim bölgenizde böyle sanki içerde birisi çekirdek çitlemişte batıyor gibi oldu mu. Ben bugün bu batmayla uyandım 2 gündür yoğun olan adet ağrım azaldı en son gece bacağıma vuruyordu şimdi daha iyiyim ama bir batma var çekirdek gibi sizce nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?