• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyice heyecan bastı bende şuan :))
Tek veye ikiz hiç önemli değil .
Sağlıklı olsun Rabbim bana bağışlasın insallah :) braya güzel haberlerle dönmek için sabırsızlanıyorummm :)
Ama ikizse hem bana hemde eşime büyük bir şok olucak :KK70: yüzünü görmek isterim o zaman :KK70:
Keseyi görünce buraya fa yazmayı unutma sakın

Bana yumurtlamadan 10 11 gün sonra test yap dediler ama test olmadığı için bunu yaptım
Kuzucum yumutlamadan 10-11 gün sonra kanda belli oluyor gebelik, 13-15 hatta 17 günde ancak idrarda belli oluyor. Sen bırak ovülasyonu artık, bat ne zamandı? bikaç gün sonra erken gebelik yapabilirsin yumurtlamana göre

Ay evet o testi yaptıktan sonra girilen şekiller:KK70: ışığı alttan tut, üstten tut, düz bak yamuk bak kdjdjdjdj

Ben eğleniyorum ama stres olmuyorum. Varsa bileyim istiyorum, yoksa da bileyim istiyorum. Eşler bilmesin bu kadar yaptığımızı zaten 😁😁 evet kuruma çizgisi var gibi dimi sanki. Bende kuruma çizgisi bile olmuyor hiç.

Neyse teste devam 😂😂ama sen bata biraz daha az kalsın da hergün yap şimdi çok erken. Şimdi 2-3 günde bir yap bence🤗
Bir dahaki Çarşambaya yapacağım canım. Aklımda kalacağına test yanımda kalsın. Kuruma çizgisi 2 saat sonra oluştu ama ben onu yok sayıyorum. Çarşamba teste devam. Senin Bat ne zaman kuzum

Kızlar selam, 5 martta pik görmüştüm 6sında da çatlama. Bugün kahverengi lekelenme olmuş, ne ki bu adet olmuş olabilir miyim kafam karıştı :(

kızlar selam ; femara kullandım bu ay bugün kontrol yumurtam 13,5 mm olmuş . Dr bana çarşamba tekrar kontrole gel perşembe iğne vururuz dedi . Küçük mü yumurtam aklım takıldı kadına sordum sıkıntı yok cok güzel 2 adeer yumurtanm olustu dedı ama yıne aklım kaldı

Kuzucum yumutlamadan 10-11 gün sonra kanda belli oluyor gebelik, 13-15 hatta 17 günde ancak idrarda belli oluyor. Sen bırak ovülasyonu artık, bat ne zamandı? bikaç gün sonra erken gebelik yapabilirsin yumurtlamana göre
Adet düzensizliği var canm onn için bilemiyirm ama en son adet tarihine göre 23 Mart ama yumurtlama göre 20 Şi oluyor

Bir dahaki Çarşambaya yapacağım canım. Aklımda kalacağına test yanımda kalsın. Kuruma çizgisi 2 saat sonra oluştu ama ben onu yok sayıyorum. Çarşamba teste devam. Senin Bat ne zaman kuzum
Aynen çarşamba çok iyi. Ben de yaparım çarşamba yine beraber yapmış oluruz.

Benim bat 19. Ama 17 veya 21 de olabilir 26-28 günde olabiliyor. Nadiren 30 günde. Belirsiz o yğzden

Ya kasıklarım o kadar hassas ki özellikle sol kasığım acaba diyorum hamile olabilir miyim🥲
Aynı durumdayim, muhtemel yumurtlama gunumdeyim uygulamaya göre ama benim cuma çok ağrım oldu cumartesi kesildi dün akşam yine başladı.acaba diyorum hangisi çatlama ağrısı
Kızlar adetime iki gün var çok silik çıkmıştı testler. Kan testi yaptırdım hcg 8,57 çıkmış. Hamile miyim şimdi 😝 yoksa çok mu düşük bu değer? Yükselir mi başta normal mi?
Tüm hamilelikler başta düşük değerlerle başlar sağlıklı olanlarda değerler düzenli yükselir. Erken test yapmak insanı strese sokuyor en az 1 hafta 2 güne bir takio gerekiyor böyle durumlarda.evet bir gebelik var inşallah sağlıkla ilerler
Kızlar selam, 5 martta pik görmüştüm 6sında da çatlama. Bugün kahverengi lekelenme olmuş, ne ki bu adet olmuş olabilir miyim kafam karıştı :(
Canım bu bariz yerleşme kanaması tarihler tam uyuyor
Bir kaç gün takip et sonra test yap 2. Çizgi iyice belirginleşirse kan ver erken verme ki takip kısmı seni yiptarmasın

Ay böyle diyorum diyorum benim bat yaklaşınca sakın test yaptırmayın bana olur mu daha fazla kimyasal gebelik tespiti yapmak istemiyorum gençler 😁 Nisan ayından önce test yapmayacağıma söz veriyorum kendime siz de sahitsiniz😬

Aynı durumdayim, muhtemel yumurtlama gunumdeyim uygulamaya göre ama benim cuma çok ağrım oldu cumartesi kesildi dün akşam yine başladı.acaba diyorum hangisi çatlama ağrısı

Tüm hamilelikler başta düşük değerlerle başlar sağlıklı olanlarda değerler düzenli yükselir. Erken test yapmak insanı strese sokuyor en az 1 hafta 2 güne bir takio gerekiyor böyle durumlarda.evet bir gebelik var inşallah sağlıkla ilerler

Bir kaç gün takip et sonra test yap 2. Çizgi iyice belirginleşirse kan ver erken verme ki takip kısmı seni yiptarmasın

Ay böyle diyorum diyorum benim bat yaklaşınca sakın test yaptırmayın bana olur mu daha fazla kimyasal gebelik tespiti yapmak istemiyorum gençler 😁 Nisan ayından önce test yapmayacağıma söz veriyorum kendime siz de sahitsiniz😬
Test yaptım yine dayanamayıp görüyor musun 2.çizgiyi?

Eklentiler

• E5C93E76-078B-4E9C-A9F5-0FB1C554CBF0.jpeg
    E5C93E76-078B-4E9C-A9F5-0FB1C554CBF0.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 81
  • 42A77E9F-57E5-4795-ACFE-D565DA5C2E5E.jpeg
    42A77E9F-57E5-4795-ACFE-D565DA5C2E5E.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bugün aşılama sonrası doktorla görüştük.. öncelikle iğne etkisi 7-8. gün geçiyor, 11-12.gün testte pozitif gördüysen biyokimyasal olmuştur kesin dedi.. bir ay ara verelim artık tüp bebeğe başlayalım ama üroloğa gidin onun tedavisi önemli dedi.. eşim için de önerdiği doktora gittik, varikosel 2.derece, hormon testi, dna hasar ve genetik testleri istedi.. sonuclarına göre ameliyat ya da tüp bebek diyelim, zaman kaybetmenizi istemiyorum dedi..
Durum bu mertebede 🤗 paraları bayıldık rahatladık 😆😆
@Random33 @Venev My_Moonlight06 My_Moonlight06 @sumuhallebisi @papatyamveben
Hayırlısı olsun kuzumm önce sağlık bir kere.. olur İnshaAllah bazen bir ara çok iyi gelebiliyor.. ister istemez yoruluyor beynimiz..

İnshaAllah tüpe gerekmez ama ille de bebiş öyle gelecekse o zaman başka 😁

Yaa inşallah öyledir, yumurtlama döneminde eşimle birlikte covid olmuştuk ama yine de üç gün değerlendirdik, şimdi de bir ay yurtdışındayız bi sürü şey taşıdık eğer öyleyse mucize bebek olacak bizimki :p :)

Back