• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ama kahverengi akıntım var kasıklarım ve belim ağrıyor yumurtlamanın 14. Günü test yaptım negatif çıktı testi yarın yapsam mı yoksa bir kaç gün daha mı beklesem

Kızlar hcg 9 çok mu düşük adetten iki gün öncesi için? Var mı böyle nir şey yaşayıp hamile olan? Araştırıyorum ama bazısı kimyasal demiş. Sağlıklı bir gebelik için düşük mü deniyor yoksa normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum uyıyamam ben bu gece 😬
Canım hiç moralini bozma ben 6 ile öğrendim. Şimdi 9 yaşında. 😘😘😘

Merhaba kızlar, dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ama kahverengi akıntım var kasıklarım ve belim ağrıyor yumurtlamanın 14. Günü test yaptım negatif çıktı testi yarın yapsam mı yoksa bir kaç gün daha mı beklesem
Aslında 2-3 gün beklesen çok iyi olur.. ama ben asssla bekleyemezdim 😁😁 nasıl daha az stresli olacaksan öyle yap canım

Kızlar bana yardım eli uzatın hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim. Bugün çatlama olması gerekiyordu. Ama ovulasyon testi pike yakın çıktı. İnanılmaz ağrım ve karnımda dolgunluk hissi var. Özellikle sağ kasığım ve belim çok ağrıyor. Sanki her an adet olacakmışım gibi. Neden böyle oluyor anlamadım. Anlayanınız varsa bana da bi anlatsın 😍😍😍

Kızlar bana yardım eli uzatın hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim. Bugün çatlama olması gerekiyordu. Ama ovulasyon testi pike yakın çıktı. İnanılmaz ağrım ve karnımda dolgunluk hissi var. Özellikle sağ kasığım ve belim çok ağrıyor. Sanki her an adet olacakmışım gibi. Neden böyle oluyor anlamadım. Anlayanınız varsa bana da bi anlatsın 😍😍😍
Yarin gene yap canim, yumurtanın catladiysa değerlendirin derim😀

Back