- 27 Nisan 2021
- 1.879
- 2.190
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.761
Yok canım grevden sonra vercem dün pozitiftim bugün test yapmadım yarın tekrar yapıcam bakalım koyulaşma var mı diyeCanim sen ne yaptın? Kan vermiştin degilmi en son ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım grevden sonra vercem dün pozitiftim bugün test yapmadım yarın tekrar yapıcam bakalım koyulaşma var mı diyeCanim sen ne yaptın? Kan vermiştin degilmi en son ?
Yarın ya da diğer gün yap kuzum sabahtanHayır canım bugün yapmadım.. yarın sbaah yapmayı düşünüyorum.. eminde değilim ya biraz daha mı beklesem iyice koyu birşey çıksa ortaya..
Görünüyor canımm çizgiTest yaptım yine dayanamayıp görüyor musun 2.çizgiyi?
Tebrikler Sağlıkla kucagımıza alalım insallah benımde 159 cıktı değerim ne zaman kadın doğuma gitmeyı düşünüyorsunuz yani beklemeli mi benım ılk gebelıkSonucum 127 cikmis kizlar. İnsallah saglikla ilerler bundan sonra da Papatyamelo ekler misin cnm
Yok canım hiç yapmadım. Çünkü elimde bir tane gebelik testi vardı Bat geçince yaparım dedimPeki battan önce test yaptın mı hiç kuzum
Bende yarın tekrar gitcem canım hastaneye kan vercem bakalım değerim ne olmuşÇok şükürr
Hadi hayırlısı canım sen keseyi bile görürsün belkiBende yarın tekrar gitcem canım hastaneye kan vercem bakalım değerim ne olmuş
Çok güzel ilerleyecek Allah'ın izniyle merak etme kuzumALLAH razı olsun canım Perşembe tekrar gidicem bakalım o zaman ne dicek
aynen canım söylüycem doktora bi baksın kese olmuş muHadi hayırlısı canım sen keseyi bile görürsün belki
Canım en az 12.gun sonra yapmalısın. Hatta doktorlar 14diyorArkadaşlar bugün ignemin 8. Günü sizce ne zaman test yapmalıyım sabırsızlanıyorum
Kafayı hepten yerimBu da öyle olabilir neden olmasın?
Canım hiç moralini bozma ben 6 ile öğrendim. Şimdi 9 yaşında.Kızlar hcg 9 çok mu düşük adetten iki gün öncesi için? Var mı böyle nir şey yaşayıp hamile olan? Araştırıyorum ama bazısı kimyasal demiş. Sağlıklı bir gebelik için düşük mü deniyor yoksa normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum uyıyamam ben bu gece
Aslında 2-3 gün beklesen çok iyi olur.. ama ben asssla bekleyemezdim nasıl daha az stresli olacaksan öyle yap canımMerhaba kızlar, dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ama kahverengi akıntım var kasıklarım ve belim ağrıyor yumurtlamanın 14. Günü test yaptım negatif çıktı testi yarın yapsam mı yoksa bir kaç gün daha mı beklesem
İnşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsinCanım hiç moralini bozma ben 6 ile öğrendim. Şimdi 9 yaşında.
Çoooookkkkkk Aminnnnnİnşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin
O kadar bekleyemem ki catlarim ben. Aslında 13. Gün bile iğne etkisi devam ediyordu daha önceki klomen kullanmalarimda ama 3-4 yıl önceydi o.. bı an heveslendimCanım en az 12.gun sonra yapmalısın. Hatta doktorlar 14diyor
Yarin gene yap canim, yumurtanın catladiysa değerlendirin derimKızlar bana yardım eli uzatın hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim. Bugün çatlama olması gerekiyordu. Ama ovulasyon testi pike yakın çıktı. İnanılmaz ağrım ve karnımda dolgunluk hissi var. Özellikle sağ kasığım ve belim çok ağrıyor. Sanki her an adet olacakmışım gibi. Neden böyle oluyor anlamadım. Anlayanınız varsa bana da bi anlatsın